perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Doet wat het beloofd

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik kreeg heel lief een moederdag kado van mijn zoon! Exclusief stond erbij! Een 2 potjes, bij de action nog geen 2 euro! 5 bloemetjes! ik ga nooit bij jullie bestellen! Dit is gewoon uitmelken!

melk dit niet uit! Bij de plaatselijke bloemist heb ik 100 tulpen kunnen leveren bij het verzorgingstehuis! Voor 10 euro een giga mooi bakje voor mijn schoonmoeder gekocht! Ik vind het heel beschamend dat jullie 5 bloemetjes met een paar potjes voor 20,99 durven te verkopen en dan ook nog verzendkosten! Schaam je voor deze uitbuiting!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijne site om leuke en of mooie kaarten te maken. Het gaat vlot met een goed resultaat!

Niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles wordt altijd keurig en op tijd bezorgd. Zelfs toen ik ooit zelf iets fout had gedaan op internet wat te maken had met een korting. Ik heb toen gebeld en zij hebben mij toen een code gegeven om de korting bij een volgende bestelling te verrekenen. Dat is nog eens Service!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze / mooie kaarten die je zelf kunt ontwerpen! Collages mooi te maken

Collages werken niet altijd snel, resultaat wel goed Soms is de site traag. Op andere tijd weer bellen helpt

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruim assortiment

De gevraagde bezorg datum voortaan nakomen. Vooral omdat de bestelling ruim 1 week voor de aflevert datum was.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

leuke en mooi kaart werd op de dag die afgesproken wasa bezorgd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie service

Mag iets goedkoper

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima service en afwikkeling

Niets

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede klantenservice en een geweldige site

Op dit moment geen idee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel veel keuzemogelijkheden, bezorging op de beloofd tijd.

Zou zo gauw niets weten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldige manier om een kaart te versturen zonder de deur uit te hoeven!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel mogelijkheden tot creativiteit.

Kaart met echte glittertjes zou leuk zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles. De kwaliteit, service, aandacht, informatie, zorg.

Blijf zoals Geerts nu is

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima service en veel kaarten voor elke gelegenheid, eigenlijk zit je bij Greetz altijd goed als je iemand iets wil wensen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service. Voldoende keuzes en tips. Zelfs voor moederdag op tijd geleverd. De bloemen waren super vers. Helemaal top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel veel keus aan kaarten, zelf kaarten maken met foto's. Cadeautje kan je ook bij bestellen, hebben wíj 2x gedaan zeer positief

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bestelling geplaatst en alles gaat zoals vermeld dus dik tevreden

Niks op aan te merken

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuke artikelen

Zoek een andere vervoerder!! Ballonnen besteld op 3 mei voor mijn moeder in het verzorgingstehuis voor moederdag... nog niet bezorgd!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Losten het probleem op door nieuwe ballonnen te sturen.

ballonnen werden buiten opengemaakt en vlogen weg. Verbeterpunten: Op de verpakking zetten: "Binnen open maken" De communicatie mag wel wat netter. Niet eerst de fout bij de klant deponeren, en zeggen dat ze verwachten dat de klant ook nadenkt en het pakket niet buiten openmaakt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Kaart keurig op tijd bezorgd! In februari al aangemaakt.. Grappige kaart voor 60 jarige

geen idee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijk en gemakkelijke site

Liever teksten in het Nederlands dan Engels op de kaarten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk en netjes ,je hoeft zelf niet naar brievenbus

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam