zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bestel 2 dingen, betaal 2x verzendkosten en wordt niet tegelijk bezorgd!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Greetz zélf is oké. Ruime keuze uit producten en de gegeven opdrachten worden over het algemeen door Greetz goed verwerkt. Helaas gaat het daarna (te) vaak mis. Daarom maar 3 sterren i.p.v. 4.

Bij het online bestellen is het lastig zo niet onmogelijk om meerdere items in één bestelling/levering te combineren. Maximum bedrag van VVV bon (€ 50,00) is voor zakelijke klanten laag. Echter 2 bonnen bestellen in één levering lukt niet. Bezorging via "Packs" is waardeloos, ik begrijp niet dat een bedrijf als Greetz bezorging laat plaatsvinden door deze onbenullen. "Beste Greetz kijk eens op Trustpilot wat de klant vindt van Packs en trek je conclusies. Uiteindelijk worden jullie als Greetz hierop aangesproken".

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wij wonen in Duitsland en hebben alle familie in Nederland wonen..Het is voor ons een makkelijke , betrouwbare en snelle manier om onze dierbaren te verrassen met een geschenk van greetz...En het omt altijd op precies tijd op de plaats van bestemming. Wij zijn erg blij en zeer tevreden met greetz .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd, leuke opties

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten en kado's

Mijn kaart kwam 1 keer te laat maar dat lag volgens mij niet aan jullie maar aan de post. Heb niet echt verbeter punten, een prima bedrijf

goede service, goed behandeld

Pluspunten

BESTELLING WORD OP TIJD GELEVERD EN GOED VERZORGT

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede duidelijke site, groot assortiment, betaalbaar en goede service

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Heb vrijdag een kaart voor mijn dochter besteld en wilde deze zaterdag laten bestellen. Extra vroeg omdat ze 5 mei jarig is en de post dan niet bezorgt word. Nu is deze zaterdag niet aangekomen. Ik bestel regelmatig kaarten bij jullie maar dat is nu wel afgelopen. Juist in deze tijd hadden jullie het goed moeten regelen.

De kaart ook versturen op de afgesproken dag. Vervolg veel verdriet en ellende.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

keuze, goede levering

altijd aangeven wanneer er bezorgd is

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De bloemen waren mooi. Zo kun je nog eens iemand leuk verrassen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeker in deze tijd met Corona is het fijn dat je vanuit je stoel een kaartje kan sturen. Top bedrijf

goede service, goed behandeld

Pluspunten

correct en mooi product

duidelijkere aanduidingen van koper en/of leveringsadres

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik vind het een erge fijne site voor leuke kaartje of kleine kado te verzenden

Meer in assortiment van kado

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prachtige verse bloemen en zeer goed verpakt. Ik zal hier zeker vaker wat gaan bestellen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles super duidelijk is

Niet ben super tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel makkelijk een kaart of cadeau regelen. Duidelijke aanwijzingen hoe te bestellen en netjes een melding als het wordt bezorgd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooi product

Track en trace

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super goeie service!

Jullie doen al je best!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zee goede service!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd met bezorging en was eens kaart niet aangekomen en die is dan de waarde van de kaart vergoed goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede producten,

Geen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd snel bezorgd en goede producten

Als je bloemen en een kadootje (baby) dan wordt t apart bezorgd en 2 keer verzendkosten berekend, ik heb wel toen ik er om vroeg een kortingcode gekregen. Wat ik wel netjes vond. Maar jammer dat het niet tegelijk bezorgd kon worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bezorging op tijd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

derde keer dat ik bloemen bestel en derde keer top-service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie wenskaarten, altijd keurig op tijd bezorgd. Informatie omtrent bestelling is super

N.v.t.

Laarderhoogtweg 20