goede service, goed behandeld

Pluspunten

Greetz heeft een hele goede service. Ik zou het iedereen aanraden om het ook eens te proberen.

Misschien de aangeboden producten uitbreiden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

SUPER eenvoudig zelf een kaartje met afbeeldingen te maken en de bezorging is prima

Geen. Misschien de eventuele bij te bestellen surprise iets aantrekkelijker prijzen, nu beetje absurd duur

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Op tijd en met zorg gebracht Makkelijk te bestellen Mogelijkheid tot het persoonlijk te maken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima artikelen en fijne op tijd bezorging

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bol.com cadeaukaart besteld voor 35 euro die niet geactiveerd blijkt te zijn en dan ook nog eens een klantenservice van Greetz die niet bereikbaar is in de weekend. Heel slecht dit!

Beter opletten.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kaarten (als ze eenmaal bezorgd worden) zien er goed uit

Als ze zelf hun afspraken niet nakomen, niet de schuld bij PostNL leggen. Ik heb een bestelling gedaan en krijg maar geen bevestiging dat het op de post is gegaan..

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super mooi boeket voor mijn zus met vaas.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd goed!! Mooie kaarten goede sevice

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

het was voor mij de eerste keer,maar alles ging als vanzelf,de ballon met kaart met tekst is keurig op tijd bezorgd,via track en trace kon je het volgen.

nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles vlot verlopen van bestelling tot levering! Super!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Effe snel een kaartje sturen is zo gedaan met Greetz.Top!.

Heb vanmorgen 2 dezelfde kaarten naar de 1 adres gestuurd,omdat de eerste weigerde,toen opnieuw gemaakt en daar stuurde ie beide kaarten naar het adres....had Greetz me op moeten attenderen....

slechter dan verwacht

Tot 2x toe is het kaartje niet aangekomen. Ik had contact opgenomen met de servicedesk en ze zouden het kaartje alsnog versturen. Dat is helaas weer niet gebeurd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk te bestellen.. veel keus in alle soorten prijzen. Goed afgeleverd en fijn dat je zelf een berichtje krijgt dat het aangekomen is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke site, niet overdreven duur, wordt op tijd bezorgd. Erg tevreden dus

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bezorging correct.

Jammer dat er geen gepersonaliseerde ballonnen meer zijn, zou graag (weer) een eigen foto er op willen plaatsen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service Leuke kaarten attenties Mooie site

Jammer dat er op het moment meerdere dingen uitverkocht zijn, vooral nu met moederdag

perfect, zeker aan te bevelen

Het is mijn nu niet helemaal duidelijk of ik nu wel of niet met american express kan betalen Het icoontje staat er wel maar komt niet tevoorschijn als ik daarmee wil betalen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, veel keus en goede prijs

soms laden de emoji's wat langzamer, niet zo heel erg

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

10 met een griefel

Kaarten voor truck chauffeurs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en gemakkelijk een kaartje versturen, zonder dat je naar de winkel of brievenbus hoeft. Heel duidelijk, je wordt over alles op de hoogte gehouden. Prima

Heb ik niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kaarten en af en toe gratis kaarten en postzegels top.

Niets

Laarderhoogtweg 20