perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supper alles geregeld

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zo blij met greetz ook [wat ik fout had gedaan en via mail probeerde op te lossen nou ja dat was zo geregeld zo blij mee binnen een paar uurtje kreeg ik een bevestiging dat het was veranderd

valt niets te verbeteren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed product

Nope

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon super top

Ga zo doir

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Achter je computer verstuur je de leukste kaarten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Groot assortiment van verjaardagskaarten tot rouwkaarten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bestelling op tijd bezorgd

Graag ook wat voordelige kaarten

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niet positief, ik heb een taart besteld en vet veel verzendkosten betaald maar het is niet geleverde op dezelfde dag als afgesproken was. En toen ik contact op nam met de klantenservice (na 2u in de wachtrij te hebben gestaan en 4x eruit gegooid te worden) was het enige wat ik te horen kreeg oh sorry maar daar kunnen wij niks aan doen. Wat een slecht excuus!!! Laatste keer dat ik hier iets besteld heb!

Klant vriendelijkheid mag echt 100% beter en de levering al helemaal

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overzichtelijk, alles mooi in categorieën onderverdeeld, gemakkelijk te bestellen. Alles heel duidelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prettige website, leuke kaarten, volop keus, bestelling aflevering allemaal top

Geen idee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle bestelling&levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Voor ons in Frankrijk ben ik blij met Greetz. Hele goede service en kwaliteit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gemak.. duidelijke site..en altijd en iedereen blij met een mooie kaart v greetz

Nee hoor

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Werkt goed

Ik moet meestal hulp vragen om een persoonlijk kaartje te maken,als je t niet tussendoor opslaat kan je weer helemaal opnieuw beginnen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede service leuke verpakking

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooi, gevarieerd aanbod! Iedereen kan zeker zijn gading vinden, zowel op gebied van prijzen, producten, gelegenheden. Het verrassingselement is lekker meegenomen. Een aanrader!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bezorgbeloftes worden waargemaakt. Je ontvangt e-mails over elke status van je bestelling. Wenskaarten zijn nooit "uitverkocht".

*Misschien helpt het *automatisch* opslaan van je product tijdens het maken ervan beter dan het zelf moeten ontdekken middels het icoontje van de diskette. En blokken om je tekst te kopiëren of te verplaatsen, zou ook een fijne optie zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele eenvoudige website waardoor het gemakkelijk is om iets online te bestellen en/of samen te stellen. De bloemen zijn schitterend en zouden zo van een echte bloemist kunnen komen. Ook erg tevreden met het personaliseren van kaarten!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk

???

slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuk bedrijf

De verrassing is nog niet aangekomen terwijl deze op 3/4 2020 zou gebeuren jammer!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

commentaar overbodig

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het is zeker nu in deze corona tijd, maar voorheen ook al, prettig om mensen blij te kunnen maken met een kaartje of iets anders. Een teken van betrokkenheid in een ander.

geen

Laarderhoogtweg 20