perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, makkelijk én je hoeft er de deur niet voor uit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prachtige kaarten. Leuk te bewerken. De foto's die je op een kaart gebruikt, zijn van een hoge kwaliteit.

Nvt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Elke kaart die je ook nog eens persoonlijker kan maken door het te bewerken, en de keus is naar ieders wens in te vullen

NIETS

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie artikelen

Zo vaak dat iets niet compleet is ( onderdeel van een taartje ) en nog vaker dat een kaart niet op tijd aan komt .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruime keus, handig (zéker nu we de deur niet onnodig uit mogen.)

Prijzig

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Tijdens de tijd van Corona / Covid-19 toch op tijd geleverd, knap werk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Toppie ... super geregeld

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en mooie producten En snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bloemen staan zeker 14 dagen te stralen in een vaas die erbij was geleverd. De ballon hangt na 7 dagen nog hoog, aan het plafond.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik vind de mogelijkheden geweldig en gemakkelijk in te vullen. Erg positief. Nadeel: ik had een kortingscode ontvangen die geldig is tot6-4-2020. Vandaag 29 maart 2 kaartjes besteld en de kortingscode ingevuld. Geeft het systeem aan dat deze code niet meer te gebruiken is! Dat vind ik dan echt balen! Minpunt!

Werkende kortingscode

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snel en makkelijk!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuze

Ik krijg een kortingscode wanneer ik mij aanmeld, maar die blijkt niet te werken bij mijn bestelling!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles wordt prima verzorgd/bezorgd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fijne website, mooie ontwerpen.

Ik kan mijn gemaakte kaart niet meer terug bekijken na mijn bestelling (doorgaan zonder account). Dat vind ik wel jammer, dan kan ik 'm aan niemand meer laten zien. En dus ook geen reclame meer voor jullie maken ;)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie passende kaarten,leuke cadeau's. Makkelijk te bestellen! Redelijke prijzen,fijn als je hebt besteld,dat je weet dat het op de juiste dag aankomt!

Geen verbeterpunten .Het is perfect zo!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg ruim aanbod, prima kwaliteit van de foto's én op tijd geleverd!

Géén, ga zo door!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie spullen, leveren wat ze beloven

De verzendkosten van 12,95 om het op zondag te laten leveren, en dan op de leverdag zelf te horen dat er geen rechten ontleend kan worden aan de bezorgdag. Voor de bedragen die jullie rekenen moeten jullie dat direct vermelden. Dan had ik een andere keus gemaakt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wordt altijd bezorgd op de afgesproken dag. Bovendien ruime sortering en ruimte om zelf creatief te zijn. En, voor elke gelegenheid een kaart, je hoeft zelf geen kaarten in voorraad te hebben.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

mooie verassende keuze van producten, persoonlijk te maken kaarten ,erg leuk ,op tijd met leveren duidelijke website,

goedkopere kaarten er tussen dan is het voor iedereen toegankelijker

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten Snel bezorgd

Misschien meer tekeningetjes om kaarten te bewerken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles is oke

Niks

slechter dan verwacht

Pluspunten

je wordt meesal goed geholpen via de chat

laten weten als de chat niet meer bereikbaar is

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuk aanbod

Geen valse beloftes maken. Snap dat het druk is, maar er wordt toegezegd dat mijn kaart+ballon tussen 8.00 - 20.00 uur wordt bezorgd. Om 21.00 zie ik pas bij de track en trace code dat dit niet is gelukt. Dan kun je beter een max. aantal bestellingen aannemen om teleurstellingen te voorkomen. Het cadeau voor mijn oma haar 80e verjaardag komt nu te laat aan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel veel keus in kaarten en een goede bezorging.

Geen.

Laarderhoogtweg 20