zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie kaarten

Levertijd te laat (5 dagen in m'n geval) Nooit terugkoppeling/excuus van Greetz ontvangen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Slechte service

Goed bezorgen!!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, netjes bezorgd, correcte bezorger, zeer verse bloemen die lang goed blijven en genoeg keuze.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

None

My card was never delivered!!!! I want my money back.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vroeger was het top

Nu is het al 3x ***. Twee keer lekke ballon, en nu weer 1 dag (dus geen bezorging op verjaardag) uitstel vanwege vertraging, maar dat kreeg ik pas te horen toen ik zelf belde, niet eens een mailtje. De bezorgkosten werden mij ter compensatie aangeboden of een annulering. Ik ben akkoord gegaan met de levering de volgende dag en koos voor compensatie en heb het adres laten aanpassen. Vervolgens krijg ik een nieuwe orderbev per mail, blijkt dat de bezorgkosten niet in mindering zijn gebracht. Gewoon ***geregeld! de groeten Greetz, noot meer!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niet

Je klantenservice medewerker opvoeden. Wat ben ik brutaal geholpen. Niet alleen ik, maar zelf de gene aan wie ik een cadeau gegeven heb. Dit was dus de laatste keer dat ik wat bestel bij jullie.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed gebak, Goeie snelle levering.

Als ik er een kaartje erbij besteld moeten jullie die er ook bij leveren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goeie kwaliteit snelle levering

Iets mindere meerkosten zou leuk zijn

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Greetz is een leuk bedrijf waar je wenskaarten en cadeaus kan bestellen.

Verbeterpunt voor de bezorging en klantenservice. Als een bedrijf mogelijkheden aangeeft voor het bezorgen van je bestelling, ga je daar als klant vanuit. Wanneer dit tweemaal gebeurd dat een bestelling niet wordt bezorgd op de aangegeven dag en deze situatie vaker voorkomt bij Greetz, is dit niet aanvaardbaar. De aangegeven datum wordt voor een reden uitgekozen door klanten, dus gaan zij daar ook vanuit. Wanneer je de klantenservice van Greetz hiermee confronteert, wordt daar alleen maar op gereageerd met feiten en amper met empathie. Klantenservice is geen klantenservice wanneer het gesprek wordt verlaten door de werknemer van het bedrijf en er niet is gezocht naar een oplossing.

Reactie geven op mail

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke cadeau’s. Super fijn als je niet naar de persoon toe kunt gaan.

Omdat ik twee verschillende cadeau’s opstuur moet ik twee keer verzendkosten betalen. Dit terwijl het naar hetzelfde adres gaat. Dit is niet het geval op veel andere websites.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Cupcakes waren prima.

Als je een bestelling doet waar een mini kaartje bij hoort te zitten deze dan ook meeleveren. En als je dan contact zoekt met de klantenservice komen ze meteen het spijt ons hier heb je een kortings code voor een kaartje... Prima maar dan sluiten en de chat af en weg kortings code... Teleurstelling

slechter dan verwacht

Pluspunten

meestal goed en betrouwbaar

beter afwerkingsfoto laten zien van een produkt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een eigen rouwkaart gemaakt , meer dan keurig .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super vriendelijke, maar vooral snelle en goede service! Er was iets niet goed gegaan met een bestelling die ik had geplaatst. Na dit aangegeven te hebben aan Greetz, kwamen zij met goede oplossing en heeft Greetz dit zeker naar tevredenheid opgelost! Ook was dit was kosteloos opgestuurd! Zelf doe ik vaak kaarten maken bij Greetz. Ik vind dit een top bedrijf! Ik zou niet beter meer weten! Een eigen ontwerp, goede service en snel op de eigen gekozen moment geleverd! Ik kan Greetz iedereen aanbevelen!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Op dit moment geen, alleen te duur voor water is geleverd

Ballon slap geen helium, geen email over bezorging en dat voor de geboorte van onze kleinzoon. Sorry maar ik ben erg teleurgesteld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel antwoord via de chat! Heel goed en vriendelijke geholpen! Goede service! Volgende keer ga ik weer voor Greetz!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik vind dit slecht onze bestelling is niet bezorgd daar baal ik van en wel betaald

allemaal verbeterpunten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prachtige kaarten snelle service een echte aanrader en betaalbaar SUPER

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaartjes zeker die met de foto's goede prijs kwaliteit verhouding snelle bezorging perfect. Ook fijn dat je kan zien wat je verstuurd hebt en dat dit wordt bijgehouden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Is een goed bedrijf

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heerlijk om via de pc een kaart te regelen , eerst een kaart voor mijn tante die was overleden en af en toe een kaart voor iemand die het nodig heeft, ik zeg top !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze, heel gebruiksvriendelijk en goede service als er onverhoopt iets niet is goed gegaan.

De extra's zijn erg prijzig maar verder geen nadelen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

A

De door mij bestelde brievenbusbloemen zouden de 22e bezorgd worden, in Bennekom op de Callunalaan 27. Ze zijn echter niet bezorgd. Betekent dat nu dat ze pas a.s. dinsdag bezorgd worden?

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bestel je al dagen van te voren om de kaart op tijd te laten bezorgen en dan nog te laat. Er staat wel 98% van de gevallen wordt het op tijd bezorgd, maar wel erg jammer (op z'n zachts gezegd) dat het toch niet lukt. Had beter op de ouderwetse manier een kaart kunnen sturen.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam