zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Helaas niet...

. Opmaak teksten beter geschikt maken voor iphone (roteren tekst ondoenlijk) . Administratieve afhandeling beter inrichten: orderbevestigingen worden niet altijd verzonden, je bestelt opnieuw, krijgt dan een melding dat de order niet verwerkt kon worden en bestelt daarom nogmaals. Per saldo 3x bedrag afgeschreven en 1x teruggestort. Dit was klantenservice niet aan het verstand te brengen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruime keuze en accurate bezorging

Meer aandacht geven aan persoonlijke vakantiekaarten met eigen persoonlijke foto’s op het vakantieadres gemaakt en direct in Nederland bezorgd, in tegenstelling tot postkaarten die vaak veel langer onderweg zijn en vaak na terugkomst van de vakantie pas aankomen! Vinden ouders en zeker grootouders een prachtig geschenk om te mogen ontvangen tijdens de vakantie van hun (klein)kinderen (of andersom)

Afspraken nakomen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De verwerking is beter en makkelijker, en sneller geworden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten om te sturen en te ontvangen

Duidelijker aangeven hoe je het moet doen als de tweede kaart gratis is, ik heb nu 2 kaarten af moeten rekenen helaas.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede snelle afhandeling

voldoende, een redelijke ervaring

Kon de gekregen kortings code niet gebruiken, waardoor ik de kaart ook moest betalen. Kortings code via Flitsmeister

zeer slecht, onaanvaardbaar

30-1 kaart en ballon besteld voor 80 jarige. Ja emotioneel moment. levering zou zijn 1-2-2020. Lees op haar verjaardag. Geen levering. Levering werd pas gedaan vandaag lees dinsdag 4-2-2020. Dit zonder enig bericht. Wat een aanfluiting

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik had een leuke bewerkte kaart besteld voor familie die 40 jaar getrouwd waren, de kaart zou dinsdag worden bezorgd op mijn eigen huisadres, zodat ik nog wat extra in de envelop kon stoppen, en die woensdag kon geven, want dan was er een feest. Helaas geen kaart op dinsdag, op woensdag en donderdag ook niet, maar pas op vrijdag, veel te laat dus. Ik moest om een kaart in de winkel, en de kaart die op vrijdag werd bezorgd, kon gelijk in de prullenbak. Als ik hierover chat met een medewerker, zegt ze dat dit kan gebeuren, komt niet met een oplossing, en stopt gelijk de chat. Dit vind ik slechte service, zij kunnen er misschien ook niks aan doen, maar maken zich hier wel erg makkelijk van af. Het zou mooier zijn als de op de 1 of andere manier de "pijn verzachten", maar nee hoor, afkappen het gesprek. Laatste keer dat ik een kaart heb gemaakt, en dit is natuurlijk ook slechte mond op mond reclame. Mijn klacht staat ook op "klachtenkompas" van de Consumentenbond, maar ook hier wordt niet op gereageerd, en ik ben niet de enigste, er staan veel klachten over Greetz, de meeste wordt niks mee gedaan!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super geholpen toen ik per ongeluk een verkeerd adres geschreven had!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en optijd

Niks

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Normaal altijd goede service

Medewerkers van de chat. Zomaar chat verlaten en geen nette antwoorden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, ruim assortiment

Kado artikelen zijn wel prijzig

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Slechte zaak. Kortingskaart van de Dirk. Maar bij betaling werd wederom de incassomachtiging geweigerd. Dat gebeurt vaak bij Greetz. Dus wilde ik met ideal betalen. Maar vervolgens was de kortingscode weg, bij nogmaals intikken werd hij geweigerd en moest ik het volle bedrag betalen.

Incassomachtiging. Bij kaartje2go werkt het perfect.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Jammer dat de foto gedeeltelijk over de tekst staat, waardoor dit onleesbaar is geworden. Zo is het effect van een leuk ksartje sturen meteen verpest.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en makkelijk

Na aanmelding krijg ik een verrassing?? Geen idee hoe dit te verwerken, erg onduidelijk online.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle bezorging en overzichtelijke site.

Tekst typen mis ik de auto-correctie en automatische hoofdletter bij nieuwe zin

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service! Ook voor de minder geoefende digibeten goed te gebruiken.

Bij condeolancekaarten zou ik ook graag een mogelijkheid tot zelf te maken kaart zien. Ik vind dat vaak nog persoonlijker met eigen foto enz. Nu ga ik naar de vrolijke afdeling als ik mijn eigen condeolance kaart wil maken. En word er mij gevraagd of ik nog cadeautjes enz wil toevoegen......mwahh. Lijkt me goed in te passen toch, dit idee? Succes ermee.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Perfect en zo handig, ben erg blij met Greetz Top kan niks anders zeggen. Blijf zo door gaan.

Blijf zo doorgaan..helemaal top

zeer slecht, onaanvaardbaar

Bloemen gaan na 3 dagen al hangen.

slechter dan verwacht

Totaal niet meedenkend . Ik wou geen koerier voor 1 a 2 kaarten. Ik wou graag gebruik maken van de actie maar dacht standaard 2x dezelfde kaart . Dus toen dat niet zo bleek gechat om bestelling te annuleren . En opnieuw te plaatsen . Maar helemaal niks was mogelijk . Voor een standaard kaart betaalde ik nu rond de 6 a 7 euro . Teerwijl kaart 2 a 3 euro was . Ik heb na de bestelling direct gechat maar helemaal niks was mogelijk .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles, reële bezorgkosten

Niks, alles is top

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kaarten, cadeau’s etc...

Zeer slechte bezorging, houdt zich niet aan afspraken.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Heel slecht..maken fouten en doen alsof klant verkeerd bezig is..hier ga ik nooit meer bestellen..

Ik zou beter opgeleide mensen zetten om dit werk goed te kunnen verrichten..

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam