voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en makkelijk

Na aanmelding krijg ik een verrassing?? Geen idee hoe dit te verwerken, erg onduidelijk online.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle bezorging en overzichtelijke site.

Tekst typen mis ik de auto-correctie en automatische hoofdletter bij nieuwe zin

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service! Ook voor de minder geoefende digibeten goed te gebruiken.

Bij condeolancekaarten zou ik ook graag een mogelijkheid tot zelf te maken kaart zien. Ik vind dat vaak nog persoonlijker met eigen foto enz. Nu ga ik naar de vrolijke afdeling als ik mijn eigen condeolance kaart wil maken. En word er mij gevraagd of ik nog cadeautjes enz wil toevoegen......mwahh. Lijkt me goed in te passen toch, dit idee? Succes ermee.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Perfect en zo handig, ben erg blij met Greetz Top kan niks anders zeggen. Blijf zo door gaan.

Blijf zo doorgaan..helemaal top

zeer slecht, onaanvaardbaar

Bloemen gaan na 3 dagen al hangen.

slechter dan verwacht

Totaal niet meedenkend . Ik wou geen koerier voor 1 a 2 kaarten. Ik wou graag gebruik maken van de actie maar dacht standaard 2x dezelfde kaart . Dus toen dat niet zo bleek gechat om bestelling te annuleren . En opnieuw te plaatsen . Maar helemaal niks was mogelijk . Voor een standaard kaart betaalde ik nu rond de 6 a 7 euro . Teerwijl kaart 2 a 3 euro was . Ik heb na de bestelling direct gechat maar helemaal niks was mogelijk .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles, reële bezorgkosten

Niks, alles is top

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kaarten, cadeau’s etc...

Zeer slechte bezorging, houdt zich niet aan afspraken.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Heel slecht..maken fouten en doen alsof klant verkeerd bezig is..hier ga ik nooit meer bestellen..

Ik zou beter opgeleide mensen zetten om dit werk goed te kunnen verrichten..

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prachtige kwaliteit, makkelijke website, vlotte service. Leuk dat je stampz kunt sparen voor een gratis kaart. Regelmatig extra acties zoals gratis postzegels, 2e kaartje gratis

Geen verbeterpunten

voldoende, een redelijke ervaring

Niet bezorgd terwijl ik ruim op tijd heb besteld. Beetje jammer.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooi product

wederom kaart te laat. klantenservice zegt kan gebeuren.

zeer slecht, onaanvaardbaar

De bestelling is niet geleverd. Degene waarvoor dit bedoeld was, is niet meer jarig. Ook was het de bedoeling meerdere kado’s te versturen maar dit kan niet tegelijk op de website waardoor er dubbele verzendkosten in rekening worden gebracht. Gevolg is dat een deel wel bezorgd is en een deel nog steeds niet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijkheid over bestelling en bezorging. Makkelijk betalen en order plaatsen.

Meer variatie en vernieuwing in kaartenaanbod. Meer keuze uit gratis enveloppen of iedere maand een andere kleur envelop gratis, maakt t iets spannender.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijk site overzichtelijke en veel keus Super!!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dit kan ik nog niet zeggen 1e x een kaart besteld, had een kortingscode gekregen, jammer maar dit accepteerde hij niet.

Als je iets toezegd of beloofd aan een nieuwe klant moet je dit ook waarmaken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en makkelijke levering. Prachtige bloemen

Meer keuze in bloemen misschien.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Wordt netjes aan huis bezorgd

Beter controleren beschimmeld fruit kan niet en wat er in zit ook niet 6 stukken zoethout 3 citroenen 2 stukken gember 1 appel en 2 manderijnen en doosje druiven

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit

Afgelopen 4 bestellingen kwamen de kaarten minimaal 2 dagen te laat binnen. Dit kan je niet doen, wanneer het over verjaardagen gaat. Wel op tijd besteld.

Pluspunten

je maakt reclame over greatis verzending, echter mij reken je € 5,95 verzendkosten. Ik verwacht die € 5,95 terug

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Keus

De klantenservice en bezorging is momenteel bedroevend slecht. Ik adviseer hier geen ballonnen te bestellen voor de verjaardag van een kind want de kans is zeer groot dat het later geregeld wordt. Verwacht ook geen excuses, dit lijkt de nieuwe trend bij Greetz dus ik zeg.... tot nooit meer

voldoende, een redelijke ervaring

Het kaartje was apart verzonden van de ballon. Hierdoor wist de afzender (in een appartementen complex zit de brievenbus beneden) niet wie de afzender was.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam