perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prachtige kwaliteit, makkelijke website, vlotte service. Leuk dat je stampz kunt sparen voor een gratis kaart. Regelmatig extra acties zoals gratis postzegels, 2e kaartje gratis

Geen verbeterpunten

voldoende, een redelijke ervaring

Niet bezorgd terwijl ik ruim op tijd heb besteld. Beetje jammer.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooi product

wederom kaart te laat. klantenservice zegt kan gebeuren.

zeer slecht, onaanvaardbaar

De bestelling is niet geleverd. Degene waarvoor dit bedoeld was, is niet meer jarig. Ook was het de bedoeling meerdere kado’s te versturen maar dit kan niet tegelijk op de website waardoor er dubbele verzendkosten in rekening worden gebracht. Gevolg is dat een deel wel bezorgd is en een deel nog steeds niet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijkheid over bestelling en bezorging. Makkelijk betalen en order plaatsen.

Meer variatie en vernieuwing in kaartenaanbod. Meer keuze uit gratis enveloppen of iedere maand een andere kleur envelop gratis, maakt t iets spannender.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijk site overzichtelijke en veel keus Super!!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dit kan ik nog niet zeggen 1e x een kaart besteld, had een kortingscode gekregen, jammer maar dit accepteerde hij niet.

Als je iets toezegd of beloofd aan een nieuwe klant moet je dit ook waarmaken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en makkelijke levering. Prachtige bloemen

Meer keuze in bloemen misschien.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Wordt netjes aan huis bezorgd

Beter controleren beschimmeld fruit kan niet en wat er in zit ook niet 6 stukken zoethout 3 citroenen 2 stukken gember 1 appel en 2 manderijnen en doosje druiven

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit

Afgelopen 4 bestellingen kwamen de kaarten minimaal 2 dagen te laat binnen. Dit kan je niet doen, wanneer het over verjaardagen gaat. Wel op tijd besteld.

Pluspunten

je maakt reclame over greatis verzending, echter mij reken je € 5,95 verzendkosten. Ik verwacht die € 5,95 terug

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Keus

De klantenservice en bezorging is momenteel bedroevend slecht. Ik adviseer hier geen ballonnen te bestellen voor de verjaardag van een kind want de kans is zeer groot dat het later geregeld wordt. Verwacht ook geen excuses, dit lijkt de nieuwe trend bij Greetz dus ik zeg.... tot nooit meer

voldoende, een redelijke ervaring

Het kaartje was apart verzonden van de ballon. Hierdoor wist de afzender (in een appartementen complex zit de brievenbus beneden) niet wie de afzender was.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk en overzichtelijke site met ruime keuze aan kaarten. Bedrijf doet wat het beloofd

slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik heb een fatsoenlijk bedrijf gevonden dat ik kaarten vanuit Nederland kan verzenden in plaats van de min-bron van het VK te gebruiken. Zo goedkoper voor mij. Plus, minder keuze op uw site - beter omdat het anders overweldigend is.

Ik kon het juiste addres niet schrijven omdat je systeem op een huisnummer stond. Ik had geen huisnummer - het is een ziekenhuis.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede levering volgens afspraak

Gepersonaliseerde tekst op de cadeauverpakking was niet wat ik had ingevuld. Er stond toch een (standaard) vrouwennaam op. Gelukkig geen gedonder mee gehad ;)

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geregeld Je kunt eigen foto’s en stickers ed toevoegen

Vaak via telefoon toch bugs Dan ziet de gemaakte pagina er ineens anders uit. Helemaal als je even een pagina terugklikt. Ik zou graag na t afronden de kaart nog even via voorkant en binnenkant langs kunnen lopen om te checken.

zeer slecht, onaanvaardbaar

de telefonische bereikbaarheid vind ik verschrikkelijk slecht!!! ik heb 20 minuten aan de telefoon gezeten en nog werd ik niet te woord gestaan!!! het enige wat ik hoorde was een muziekje, nog niet eens : er zijn ... wachtenden voor u!!! ik wilde een wijziging in mijn tekst doorgeven en dat is nu dus niet gelukt!!! dit is de laatste keer dat ik bij Greetz bestelde!

Post optijd bezorgen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd leuke kaarten, cadeaus en ballonnen. Optijd geleverd. Super!

Jammer dat je niet een kaart, bloemen en ballon in 1 order kan bestellen. Nu moet je 2x bezorkosten betalen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Twee objecten besteld, een kaartje en bloemen. Enkel het kaartje is geleverd bij de persoon. Het is niet duidelijk waar het andere kadootje naartoe is.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Duidelijke site

De kaart is bijna een week te laat bezorgd! :-(

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam