zeer slecht, onaanvaardbaar

Schandalig,iets besteld voor een verjaardag en ondanks beloofd toch niet dezelfde dag geleverd.word vandaag geleverd is mosterd na de maaltijd. .prijs liegt er ook niet om. Ik bestel nooit meer iets bij jullie.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten, op tijd bezorgd

Nvt

zeer slecht, onaanvaardbaar

Dat het makkelijk toegankelijk is voor alle browsers. Ben al een uur bezig om een ..... ballon met kaart te bestellen. Echt jammer. Kreeg van chat service een tip om een browser te proberen wat uit eindelijk lukt. Wat een drama.

Pluspunten

Wordt NIET op tijd geleverd en als je dan belt over de door hun beloofde 100% tevredenheid garantie, geven ze niet thuis. Een hoop geld betalen en dan niet leveren op de gekozen dag en tijd. Waardeloos. Ik bestel NOOIT meer bij dit bedrijf

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Nou geen klachten, behalve de verbeterpunten.

De kaart laten zien of ze gelukt is?? Of een demo laten zien? Vriendelijke Groet Anna Boonen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima service, op tijd bezorgt

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuke artikelen

Bevestiging was voor levering 11/01 Op de verjaardag van mijn moeder en daar is niets geleverd die dag...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Groot assortiment leuke kaarten. Op tijd bij geadresseerde dus ze maken hun belofte waar.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede site en mooi assortiment

Tot 3 keer toe kaart niet op aangegeven dag geleverd, kortom bestellen hier nooit weer. 98% kans dat het op de dag geleverd wordt is in onze ervaring 0%! Daarnaast meer dan 10 minuten in de wacht voor de klantenservice, die je vervolgens niet kan helpen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service, ruime keus, snelle levering en goede kwaliteit!

Goedkopere ' brievenbuscadeautjes'

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en veel keuze

Met de huidige prijzen van kaarten ga ik minder kaarten versturen en prijzen jullie je uit de markt. Ik kies greetz vanuit het buitenland omdat een postzegel naar Nederland 2,50 euro kost maar met de huidige greetz prijzen is een (goedkopere) handgeschreven kaart persoonlijker en goedkoper.

slechter dan verwacht

Ik heb als optie een snelle levering voor 17 uur aangegeven en hier ook "iets" extra voor betaald. Hierdoor had ik mijn vriendin kunnen verassen zolang ze nog thuis was. Nu kwam de zending te laat en bleek dat er geen tijd aangegeven stond op de doos met een uiterlijke bezorgtijd. Weg verassing, en er wordt blijkbaar niets gedaan met bezorgtijden. Verder wel gewoon tevreden met het bezorgde pakket.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gisteren is er wat fout gegaan met mijn bestelling. Na kort contact met de klantenservice goed geholpen. Mijn bestelling is opnieuw verstuurd en was de volgende ochtend voor 12 uur al bezorgd ook heb ik zonder er naar je vragen mijn verzendkosten terug gekregen ter compensatie Top gedaan...

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gemakkelijk leuke cadeaus bij elkaar sprokkelen met de mogelijkheid om het extra attent te maken (toevoegen tekst en foto's aan cadeau)

Toon 'tijdelijk uitverkocht' niet in het productoverzicht. Bij het toevoegen van een artikel en het bewerken met tekst en foto's bleek product bij afrekenen niet beschikbaar. Da's een te late controle. Aub tussentijdse voorraadcontroles inbouwen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kaarten vlotte bezorging Jammer dat jullie prijzen zo omhoog gegaan zijn anders had je 5 sterren gehad en kan ik jullie niet meer aanbevelen!

Jullie worden veel te duur !!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super levering altijd op tijd geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keuze Goed klachtbehandeling

Minder Engelse teksten Gevarieerder aanbod van stickers

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zeer slecht 28 dec gaan ze aan de slag en op 3 Jan nog niets ontvangen! Geen cadeau voor een kleinkind!

Helpt niet! Al zo vaak geklaagd!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuke taart

Zeeeeeeeeeer slecht dat ik wel betaald heb voor een vuurwerk fontein maar niet heb ontvangen.. Morgen moet ik mijn zoon teleur stellen op zijn verjaardag door jullie! Bestel op deze manier nooooit meer iets bij jullie!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Doen heel snel en correct wat ze beloven!

voldoende, een redelijke ervaring

Ik hoorde van klanten dat zij veel kerstkaarten pas na de kerst hebben ontvangen ondanks het feit dat ik deze meerdere dagen van tevoren heb besteld. Ik weet niet waar het fout is gegaan, maar lijkt mij toch fijn om te weten :). Fijne jaarwisseling!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correct,snel,leuk ,wordt prima op de hoogte gehouden!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam