perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ideaal om vanuit je luie stoel een kaartje bestellen die dan als gewoon echt kaartje wordt verstuurd. Erg handig als je niet kunt schrijven door een beperking.

Ik zou graag kaartjes met een muziekje toevoegen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Nette en adequate afhandeling van de bij de klantenservice gemelde klacht. (Bij de eerste levering bleek de tekst opd e kaart te missen, na contact opnieuw een kaart gestuurd met de juiste tekst, helaas met vertraging)

Vooraf controle op te leveren kaarten op missende teksten e/o foto's

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service, mooie kaarten

gebruiksvriendelijkheid: de site loopt soms vast op de stickers, en kans is er dan dat je de hele kaart kwijt bent. In dit geval heb ik geklikt op soundz, er niet voor gekozen, maar zonder dat ik het ind e gaten heb, is dan toch mijn kaart aangepast naar XL. Nu heb ik 5 XL kerstkaarten, wat niet mijn bedoeling was. En had het pas in de gaten na afrekenen, toen ik bedacht 'dat is wel heel veel geld voor 5 kaarten'...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik maak vaak gebruiksaanwijzing Greetz. Mooie kaarten maak ik altijd van eigen foto’s . Zelfs wel eens gebruik met vakantiefoto’s terwijl wij nog op vakantie waren . Greetz is een topbedrijf en houdt je goed op de hoogte .

Niets

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie kwaliteit, handig te bewerken en veel keuze

De service zegt voor 21.00 besteld morgen in huis! Nou ik heb al meerdere malen meegemaakt dat dit niet klopt. Dan geven ze post.NL de schuld, want zij hebben de kaart of pakketje niet op de datum verzorgd. Helaas idd de kaart of pakketje is klaar maar niet bezorgd. Zonde want dan komt je kaart te laat aan. ( kies dan voor een andere bezorging!)En maak waar wat je beloofd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

In de chatsessie prima service verleend.

Als je zelf een ontwerp mag maken( "eigen ontwerp"), en je wilt geen foto op je eigen ontwerp, slechts tekst, dan lukt het niet om verder te gaan ( OEPS...foto plaatsen). Eigen ontwerp is eigen ontwerp, met of zonder foto.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Site geeft goede suggesties

Levertijd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering, groot assortiment, goede service, goede kwaliteit

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie ballonen

Een betere klantenservice. IK moest tien mins wachten aan de lijn en heb maar gewoon opgehangen.

voldoende, een redelijke ervaring

In september bloemen bgesteld. Zijn bij het hek neergezet en niet aangebeld. Hebben daar de hele dag gestaan. Kost wel een hoop geld. Verder heb ik zondag kaart en kado besteld voor de 17e. Is met de verkeerde kaart gestuurd. Ik ben echt niet tevreden en teleurgesteld, Dat is de tweede klacht.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke kaarten

ik heb 2 bestellingen gedaan, na elke bestelling werd gezegd dat er een bevestiging per mail zou komen, ik heb maar 1x bevestiging gehad, komen mijn kaarten nu wel aan? toch nog maar even naar de mailserver kijken denk ik...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Komt gemaakte afspraak na

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie producten, goede service

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Een halve ster is nog te veel. Groot worden als bedrijf betekent nog niet onbeleefd zijn in de chat. Ik begrijp dat het druk is maar dan nog mag je de klanten netjes te woord staan na een half uur wachten. Ben heel boos en zal NOOIT meer gebruik maken van jullie diensten. Ik gaf het juiste ordernummer maar mevr. Kon niet typen en zei gewoon dat het nummer niet klopte. Bleek wel te kloppen. Maar excuus kon er niet vanaf. En gedag zeggen was ook veel te veel moeite. Ze sloot gewoon de chat. Dikke doei. Er zijn meer sites waar ze je wel netjes behandelen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen helaas

Voor 25 euro s schande wat er in zat foto doos vol zat een bodempje in

Pluspunten

7,50 korting en dan nog ruim 3 euro moeten betalen voor een kaartje. Zeer misleidende reclame. Voor een standaard kaart.

slechter dan verwacht

snellere afhandeling van vragen. Ik hang al 15 minuten aan de lijn

slechter dan verwacht

Pluspunten

Kaart is leuk, wanneer hij eenmaal gemaakt is

Het kost erg veel tijd om een kaart te maken, instructies zijn onduidelijk

Pluspunten

De kaart sturen die ik gemaakt/besteld had! Mijn kaartnummer was 5FXRYLZX2L Ordernummer 1-RBVNYF9EN8 Graag zo spoedig mogelijk alsnog deze bestelling voor de kerst bezorgen aub!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Bezorg beloftes nakomen. Ik reken er op als ik een kado bestel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kaart is altijd op tijd Je kan echt een hele persoonlijke kaart maken.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Slecht kaart z ou 7 december bezorgt woeden i s er pas vsndaag aangekomen . En dat voor ook nog flinke prijs . Was een verassing voir verjaardag omdat wij op vakantie waren .

Niet beloven en niet nakomen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

WOW!! Het heeft ruim genoeg keuze, & geweldige goede bezorging! Door o.a. de verasingen word ik vaak aan Greetz herinnerd.

Geweldig is Greetz gewoon! Zeker genoeg keuze.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Slechte bezorging. Pakket zou dinsdag binnen komen, ik was vrij en de hele dag thuis. Om 6 uur was het nog niet bezorgd en kreeg ik bericht dat ze het niet konden bezorgen omdat er niemand thuis was...

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam