goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geweldig idee; 3krt verstuurt via Greetz met de korting! En een leuk gebaar van Simpel natuurlijk.

Site was goed en makkelijk in te vullen. Mijn compliment!! Gewoon zo doorgaan!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

was heel positief tot nu, ik krijg 19-11 een mail dat jullie me missen en krijg 3 kortingscodes die 30 dagen geldig zijn, ik bestel 10-12 dus 21 dagen later een bloemetje is de kortingscode verlopen, niet leuk.

slechter dan verwacht

Het kon niet op tijd bezorgd worden, wist ik dus hebdaar verder geen punt van gemaakt. Maar pakket is dusdanig afgeleverd of dat het net was gevallen. Geheel door elkaar gehusseld. Ontvanger was niet enthousiast.jammer!!!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Normaal gesproken goed

Duidelijker zijn in de prijzen. NIET schrijven voor 22.00 uur besteld, volgende dag bezorgd. Dan WEL eerder vermelden dat de bezorgprijs duurder is dan de kaart plus postzegel. Namelijk vanaf €3,95

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Dus service is goed maar ze moeten wel aan de kwaliteit werken het is al duur genoeg. Zie hier onder.

Er moet is aangedaan worden als je een collage doet, niet zo veel slagroom er bij doen.

voldoende, een redelijke ervaring

Niet vermelden bezorgen en vervolgens wordt er Niets bezorgd

Op tijd bezorgen.

voldoende, een redelijke ervaring

je kan halverwege geen dingen /teksten meer wijzigen, dat is erg jammer, je moet dan helemaal opnieuw beginnen. ik zag dat mijn tekst op een bovenkant stond,maar wilde dis op onderkant, dat ging dus niet, dus helemaal opnieuw beginnen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Bij een kaart sturen naar het buitenland zie je pas achteraf (bij de bevestiging per mail) wat de verzendkosten zijn. Dit was belachelijk veel voor een gewone kaart naar belgie… als ik dit vooraf geweten had, had ik het niet gedaan... Zou beter zijn als je voor je definitief bevestigd niet alleen de totaalprijs ziet, maar ook de specificatie zoals in de mail.

Pluspunten

Nu weer besteld en weer te laat bezorgd.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik ben altijd er tevreden maar dit keer heeft Greetz de plank flink mis geslagen. Had 4x Merci chocolade met foto besteld voor de decembermaand. Foto was op het voorbeeld op de chocolade gedrukt maar in het echt los bijgevoegd.

Vermeld in de omschrijving dat de foto niet op het product wordt gedrukt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het is super gemakkelijk om een kaart te sturen. Daarnaast kan je de gewenste kaart zelf bewerken na je smaak

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle, goede en duidelijke service

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Absoluut zeer matig om met jullie na de geplaatste order zowel telefonisch als via de chat in contact te komen. Je hoort of leest geen enkele reactie van Greetz.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Op 27 November zou de kaart besteld worden. Op 4 december kwam hij aan..... triest.

Leveren op tijd!

niet geen 10 minuten laten op de chat

slechter dan verwacht

Pluspunten

Er zijn veel cadeaus opties. Zelfde dag bezorgen mogelijk

Bestellen loopt bij meerdere producten vaak mis en dan moet alles weer opnieuw. Bij verzoek om de koerier in het begin van een tijdsvlak te laten bezorgen, wordt er wel beloofd te bellen maar verder niets mee gedaan. Contact met de klantenservice is niet erg sympathiek en geïnvolveerd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service. En super snel en correct bezorgd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service en netjes op tijd bezorgd.

Krijg geen mail dat de kaart bezorgd of op de post is gedaan. Dus moet ik altijd vragen is de kaart aangekomen?

zeer slecht, onaanvaardbaar

Verjaardagsbloem kwam een dag te laat op t juiste adres aan

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

WAARDELOOS!!! Cadeau op tijd besteld wegens opening zaak! Niet bezorgd op afgesproken datum. Eerste x maar niet weer. De greetz!!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Al een aantal keer een zelfgemaakte fotokaart verstuurd via Greetz, gaat altijd goed! En vandaag ook nog met bloemen erbij verstuurd naar België. Ontvanger heeft me net laten weten dat de bos bloemen en kaart geweldig zijn. Chapeau!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb een bestelling gecancelled en ik zou een nieuwe code krijgen. Na twee keer mailen nog niets gehoord

slechter dan verwacht

Pluspunten

Geen Dit is al de tweede keer dat mijn kaart niet is ontvangen Kan ook aan de besteller liggen maar dit was samen al voor meer dan €12,50 Deze kaart was voor mijn kleinzoontje

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam