zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Op zich tot nu tot probleemloos besteld, maar vandaag ben ik echt verbaasd over de handhaving. op het moment kan ik vanuit dit standpunt kan ik dit bedrijf niet aanbevelen. Een 3- optie "nog niet" zou handig geweest zijn

Ik heb vandaag voor 11.00 bloemen besteld voo iemand die 90 jaar wordt. Het zou vandaag bezorgd worden. Dan krijg ik een bevestigimg, met de mededeling dat het tussen 17.00 - 22.00 bezorgd gaat worden. Ik heb via chat aangvraagd, of het dan mogelijk is dat het zo vroeg mogelijk bezord word, bv voor 20.00 uur. Helaas hebben jullie daarop geen invloed. Dat begrijp ik, dus ik hoopte dat het met een beetje geluk niet te laat zou komen. Nu kreeg ik vanmiddag een mail, dat de bloemen tussen 22.00 - 22.30 bezorgd gaan worden. Ik heb meteen opgebeld, dit gaat echt nicht bij iemand van die leeftijd. Maar de overigens aardige en correcte jongeman, kan dus ook geen invloed nemen, en kan ook niet zeggen of het morgen dan wel overdag bezorgd kan worden, het is mogelijk dat het weer zo laat komt. En hier heb ik nu totaal geen begrip voor. Dit gaat echt niet. Ich verwacht tenminste bij het bestellen duidelijkheid over de levertijd, als ik dit had geweten, had ik toch nooit besteld! Ik ga er vanuit dat iemand zn best gaat doen de bloemen op een normale tijd, overdag te leveren, en dat dit even een vergissing was.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Voor de 2e keer kaart besteld bij Greetz. Zeer ontevreden. Eerste keer extra betaald zodat mijn kaart op maandag aan zou komen bij het gevraagde adres. Bevestigingsmail en SMS gekregen dat de kaart zou zijn aangekomen, MAAR WAS HIJ NIET. Ik wilde toch nog een keer proberen om een leuke kaart te maken via Greetz voor iemand zijn verjaardag. Kreeg sochtends een e-mail dat mijn kaart op dezelfde dag zou aankomen. GEBEURDE WEER NIET. Zeer teleurgesteld. Ga hier nooit meer een kaart bestellen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Jullie doen het heel goed, geen extra kosten op foto’s prima

zeer slecht, onaanvaardbaar

Geeft geen goeie berekeningen, kortingen worden niet goed verrekend. Lange wachttijden bij klantenservice.

slechter dan verwacht

Pluspunten

gratis kaartje

moet het wel op gewenste datum leveren !!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Doen wat je belooft! Bezorging zou vandaag zijn, niet dus, nou ja...dan maar te laat voor verjaardag!!! Waardeloos

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb een flesje wijn bij iemand laten bezorgen. Vrij laat in de avond besteld, maar het is echt super snel bezorgd! En het wijnkistje ziet er mooi uit. Ik ben echt heel tevreden.

Tot zover geen verbeterpunten.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

relatief gunstige prijs

Weinig keus in zelf beweking (tekst ballonnen, overschrijven/bedekken van bestaande text, inzoomen, etc) niet erg gebruikersvriendelijk. ook had ik met all kaarten last dat de eerste toegevoegde tekst elke keer bij nieuwe bewerking verdween! Dus op de eerste pagina, mijn eerste tekst vak had ik gekozen tekst. Bij het uitchecken of terug gaan na opslaan, ging ik terug naar de eerste pagina en mijn eerste tekst vak stond weer al "voeg tekst toe" erg vervelend en nu twijfel ik of de uiteindelijke versie wel goed is. Ook is het sparen voor een gratis kaart erg lang en niet klantvriendelijk. Bij andere online bekende kaarten webwinkel is dit makkelijker. Na heel lang zoeken kwam ik er achter dat je pas na 9 kaarten een volle kaart hebt, die dan maar 6 maanden goed blijft.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Pakket niet uitgeleverd. Wordt 3 dagen later bezorgd .. weg verassing Geen greets voor mij

Communicatie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle duidelijke service

Betere bevestiging wat je hebt besteld

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ideaal om snel een kaartje te sturen.

Ik kreeg een aanbieding van Greetz, 25% korting bij code KAARTEN25. Ik heb dit ingevoerd máár géén korting ontvangen!!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik gebruik Greetz al jaren maar ben toch weer een paar keer teleurgesteld: - kaart komt te laat aan (genant als het condoleance is) - kaart en rituals pakket komen niet samen (genant omdat het pakket zonder kaart komt en dus de persoon niet weet van wie het is). - Als je meer dan 1 kado besteld (ballon & bloemen of rituals) dan komen ze allemaal op verschillende dagen aan wegens diverse leveranciers (zegt Greetz). - Chocolade reep werd in de zomer geaanulleerd wegens de hitte (genant want de ontvanger kreeg dus niks op zijn verjaardag..). - als je meerdere artikelen besteld, moet je voor ieder artikel een adres invoeren (ipv alles naar 1 adres). -

- Jullie moeten echt de processen verbeteren want ik hoor veel klachten over dit soort zaken. - Zorg dat alle items in het mandje naar 1 adres op 1 dag kunnen. - Zorg dat de artikelen ook daadwerkelijk op de afgesproken dag aankomen.

slechter dan verwacht

Belofte nakomen over de bezorging van kaarten. Vóór 20.00 uur geregeld volgende dag bezorgd.........niet dus

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bedankt dat de kaart alsnog verstuurd wordt hopelijk gaat het een vlg keer beter en dat oma zich dan niet boos hoeft te maken . Mvg oma

Kaarten voor buitenland op tijd verzenden !

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke actie

Dat je het te verzenden pakketje of kaart nog een keer te zien krijgt voordat je die verzend, of ik moet iets verkeerd gedaan hebben ?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke, makkelijk te gebruiken site. Altijd op tijd met leveren. Kwaliteit producten is heel goed en met veel variatie.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede producten en makkelijk te bestellen. Duidelijke website.

De taart die we besteld hadden zou tussen 09:00-17:00 geleverd worden maar werd uiteindelijk pas om 17:45 gebracht. Dit is bij een taart wel heel jammer.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wanneer er een actie is over gratis postzegel, kun je die code nergens invullen, dus helaas pindakaas

Meer duidelijkheid over acties en waar aangeven dat je daar gebruik van wilt maken!!

te laat bezorgd!! Geen plus-punt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle reactie , nooit geen problemen met verzend datum. correcte afhandeling van verzending.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi products netjes verpakt

Ook in de avond kunnen laten bezorgen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele snelle levering en fijne klantenservice.

Ga vooral zo door!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De spullen en kaartjes zijn goed

Waarom ik 2x verzendkosten moet betaling bij levering op hetzelfde adres, dit begrijp ik niet.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

bezorging van het pakket was keurig op tijd

kreeg een beschadigd cadeau waarop ik Greetz een mail heb gestuurd. Deze mail is na 3 werkdagen nog steeds niet beantwoordt.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam