voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Helaas is bestelling een dag later bezorgd. Vervelend als het voor een verjaardag is.... ik betaal 4,95 om de bezorging op de dag naar keuze te laten bezorgen.

Bezorging moet echt op de afgesproken dat geschieden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en goede levering. Goede kwaliteit van kaarten en kadootjes.

De soundcard die ik onlangs bestelde maakte geen geluid. Misschien een tip om het geluid te checken voor versturen?

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

E-mails super snel

Als je door mailt dat het op bepaalde dag bezorgd wordt ,ook zeker nakomen !!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Waardeloos. Niet geleverd want zogenaamd niemand thuis, maar bezorging was in een hotel en de receptie was aanwezig. Geen vergoeding/tegemoetkoming.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik bestel alles bij jullie. Krijg regelmatig aanbiedingen, heel leuk. Maar op mijn iPad lukt het niet zo goed, gelukkig heb ik ook macbook.

Soms ben ik halverwege kaart, wil wat veranderen, ga terug en is alles weg. En ik zie niet goed het eindresultaat met tekst. En ik heb ook problemen om datum in rechter bovenhoek te krijgen. Maar ik ben zeer lovend hoor!Zeg dit alleen omdat jullie het vroegen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snel en op tijd geleverd altijd,, en de bloemen zijn altijd vers en statig!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geen gedoe, makkelijk te bestellen en te personaliseren. Ontvangers zijn altijd blij en ik daardoor ook.

Meerdere cadeaus naar 1 adres kunnen sturen voor 1x verzendkosten. Dus in 1 pakket i.p.v los

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De bezorging was ok, maar bij de betaling had Ik een chocolade kortingsbon ingevuld. Omdat Ik dat via mijn tel heb gedaan, niet goed gezien dat hij het niet had gepakt! Nu volle mep betaald, en zit Ik nog steeds Met 2 choco bonnen :-(

Op de bonnen via social deals of andere korting actie bedrijven,een link waar meteen de korting in ingevuld .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel & goed

slechter dan verwacht

Pluspunten

Onlangs een bestelling geplaatst bestaande uit een kaartje en kadootje. Via een track en trace van de koerier Packs zou het op de aangegeven datum worden afgeleverd. Echter is dit niet gebeurd. Ik heb contact met greetz opgenomen via een chat. (Ivm kantooruren) tot 2 x aan toe gevraagd wanneer of dat het nog bezorgd wordt. Het was ondertussen bijna 21.00 uur. Klantenservice kon helaas geen antwoord meer op geven. Men heeft wel opnieuw een nieuwe bestelling geplaatst en mijn verzendkosten wordt teruggeboekt. Helaas komt het kado niet op de gevraagde datum aan. Vind het ook een slechte zaak dat er geen terugkoppeling van de koerier is.Nu in afwachting of de 2e bestelling wordt afgeleverd. Voor mijzelf zal ik geen kado's meer bestellen.

Greetz ik weet niet of dit vaker gebeurd, maar een terugkoppeling van de koerier zou wel op zn plaats zijn.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel bezorgt

Heel jammer als je een kaart besteld, die dan dubbel gevouwen in de brievenbus wordt gedaan. Kaart helemaal kapot....

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niks vind t slechte zaak

Word 5 dagen later bezorgd Zeer slechte zaak !!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geweldig dat is snel!! Groet Govert.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bos bloemen is bezorgd

Een belachelijk grote doos voor een bos bloemen Bijna 20 euro plus verzendkosten voor een klein bosje bloemen Betere prijs en kwaliteit bij een bloemenwinkel

slechter dan verwacht

De verzendkosten zijn te hoog!!!!!! Daarom wil ik niet meer jullie diensten gebruiken

zeer slecht, onaanvaardbaar

Zou u uw klanten niet gewoon met U, mevrouw of mijnheer aan kunnen spreken? Aangesproken wordt met "HOI" is leuk voor kinderen maar een beetje fatsoen zou fijner zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Op tijd leveren Goede kwaliteit

Ik heb Gratiskaart actie ingevoerd, maar kan deze nu niet meer vinden. Hoe kan ik alsnog gebruik maken van deze actie?

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuk om een gepersonaliseerd cadeautje te krijgen. Tony's Chocolonely, wie wordt daar nu niet blij van, zo'n box van 3!

Jammer alleen dat de chocolade helemaal wit uitgeslagen was, ondanks de houdbaarheidsdatum van 12.05.2020. En VIES dat het was!!! En dan te weten dat de mensen die hem gekocht hebben er meer dan 15 Euro voor hebben betaald. Echt zonde!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super omgegaan met een klacht! Mijn complimenten, service top, contact mogelijkheden (chat) top, snelheid top

slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie kaarten, schijnbaar hartelijke actie. 10NOV

Als jullie in het kader van de mantelzorgdag een gratis actie doen om iemand te bedanken, is het niet netjes de reclamemakende partij, zoals in dit geval de ME/CVS Vereniging, in de waan te laten dat het om een gratis verzending vanaf jullie website gaat, met een link in hun advertentie. Op het laatste moment blijkt dat je al bij MyGreetz lid moet zijn. Dus betaal ik toch maar, want het idee heeft nu al in je hoofd geworteld. Niet netjes, geen goeie beurt. Jammer. Valt een beetje onder profiteren van een toch al kwetsbare doelgroep....

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijke site.

Ik zag na mijn bestelling de kortingscode van 2e kaart gratis pas en heb deze dus niet gekregen, jammer dat hij de code niet automatisch wordt toegevoegd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd.

Invullen van kaart gaat niet altijd goed. Moet soms opnieuw beginnen.

voldoende, een redelijke ervaring

Bij ballon met foto en tekst gaat bij sommige het implanteren van de foto niet en bij andere de bijgevoegde kaartjes na het maken van de tekst het doorsturen van de kaart.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam