voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Superleuke producten

Bezorging, graag bestellingen die vóór 13:00 uur besteld zijn ook meegeven met de bezorging als dat er staat. Hele avond op mijn bezorging gewacht en blijkt niet mee gegeven te zijn met de bezorging, en werd ook niet vermeld als ik geen contact had opgenomen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

ik ben diep teleurgesteld, we hebben de hele dag gewacht op de verrassingsballon, mn zoon werd 30 en er is niers gekomen, helamaal niets, eeg ,leukr verrassing en weg 20 ,euro waar ik zoveel andere leuke verrassingen voor had kunnen doen

zou er wen stuk of 10 kunnen noemen, maar ikvoel me vreselijk bedonderd voor 20euro, hele dag op gewacht niets gekomen, meer dan jammer,, zo op verheugt zn gezicht te zien als hij die ballon met 30, en de lieve kaart zou krijgen. een extra veraasing, 20 euro, , weg geld en zwaar teleurgesteld, hoe gaan jullie dit goedmaken?

zeer slecht, onaanvaardbaar

Er is iets heel anders bezorgd dan dat ik heb besteld, ik had een bos rozen besteld en er kwamen 2 bolletjes op een standaard aan ofz

slechter dan verwacht

Bestelling is te laat aangekomen (verjaardag) en het bedrijf is zeer slecht bereikbaar.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze , creatief , gebruiksvriendelijk, betrouwbaar, ik word er blij van!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Keurig op tijd bezorgd

Boeket zag er erg klein en nietig uit, viel mij wel een beetje tegen

Pakje bezorgen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hoeft niet meer de deur uit, alles is al geregeld, kan zelf ontwerpen, wordt op tijd bezorgd.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Vandaag heb ik een kaart in envelop ontvangen, de kaart heb ik aan mezelf gestuurd zonder tekst. Duidelijk met de bedoeling om de kaart later door te geven/sturen aan een ander. Omdat ik geen tijd had om nog voor zaterdag nog naar een winkel te gaan, heb ik het via greetz besteld. Tot mijn groot verdriet zijn mijn naam en adres zijn gedrukt op de kaart en is de envelop dichtgeplakt ( dus onbruikbaar geworden ) Aangezien het een xl formaat is, kan ik niet zo een andere ( kleinere) envelop gebruiken Dit alles voor ruim 6 euro

goede service, goed behandeld

Als je een vraag hebt via chat moet je erg lang wachten

slechter dan verwacht

Pluspunten

Jammer dat je gelijk weer een enquête voor je neus krijgt. Waar is het knopje “afmelden “ ???

Link in de e-mail om af te melden voor jullie “e-mail service” naar een enquête ed......

zeer slecht, onaanvaardbaar

100% tevredenheids garantie is een wassen neus, Bloemen zijn gewoon niet geleverd . Weg 45 €...

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

Ik heb een bestelling gedaan, deze is nooit aangekomen. Klacht ingediend en daar is nooit wat mee gedaan! Ik eis mijn geld terug, **********!

Pluspunten

Verjaardagsballon en -kaart waren niet op de afgesproken dag bezorgd. Had zelfs ongeveer €10 extra betaald voor deze zondagsbezorging. 1,5 week later was het nog steeds niet bezorgd. Tussentijds ook geen e-mail of iets van Greetz ontvangen waarin werd gemeld dat de bezorging later zou plaatsvinden. Tussentijds nog wel op eigen initiatief vanuit mijn vakantieadres in Bali contact gezocht maar werd mij simpelweg gevraagd de bezorging verder af te wachten. De medewerker kon niets voor mij doen en adviseerde mij de track @ trace in de gaten te houden. Schandalig! Dit terwijl ik juist mijn zieke zus op haar verjaardag wilde verrassen. De medewerker had hier geen boodschap aan. Uiteindelijk na 1,5 week maar een klacht ingediend met het verzoek mij uitleg te verschaffen en te compenseren. Twee dagen later teruggebeld door een medewerker van Greetz. Hij gaf aan dat de bezorging door een interne fout bij Greetz niet juist is doorgevoerd en dat er na veel intern overleg met collega’s slechts 2 mogelijkheden waren om mij te compenseren. Of geld terug of alsnog verzending. Ronduit belachelijk. Dit heb ik ook meteen aangegeven. Medewerker zei dat hij in het uiterste geval nog wel 10% korting kon geven op een volgende verzending. Waardeloze bedrijf, schandalige klantenservice!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuze mogelijk heden

Jammer krijg bericht vaan gratis postzegel maar dit wordt niet herkent in het winkelmandje. Wilde dan toch maar de kaart versturen maar is niet zoals het hoort.zal niet snel meer ingaan op een aanbieding.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen op dit moment

Heel stechte communicatie Vanmorgen 3kwartier bezig geweest met en/of Klantenservice of chat. Vanmiddag weer, zonder resultaat.. Kaart zou 12 oktober bezorgd worden ,staat nu 11 oktober. Wilde iets wijzigen !

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bestelling niet bezorgd was een verrassing voor een klein kindje op haar verjaardag

Langer telefonisch bereikbaar ( er kan immers bezorgd worden to 20.00 uur ) Als bestelling niet bezorgd wordt kun je een chat beginnen met een medewerker. Ik heb echt 45 minuten in de wacht gestaan ECHT VEEL EN VEEL TE LANG.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik had een kaart naar mijn dochter in Australië laten sturen. Helaas kwam die niet aan. Greetz gebeld en die hebben kosteloos dezelfde kaart weer naar haar gestuurd die wel is aangekomen. Dat vind ik een hele goede service. Bedankt

slechter dan verwacht

Pluspunten

Op dit moment echt niet!

Dat er beter gecondoleerd moet worden! Nu al. Voor de 3e keer dat de spullen niet compleet zijn.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Chat werkt niet omdat je bij onderwerp niks kunt invullen en dan kun je niet verder met invullen. Geprobeerd jullie telefonisch te bereiken maar na 18 min.... opgegeven

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb een kaart verstuurd de post zegel was gratis maar bij afrekenen staat in een keer 0,87 voor post zegel dat klopt niet volgens mij.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niet positieve opmerking!!! Is namelijk al de 2de keer dat mijn kaart niet is aangekomen bij de gene waar die voor bestemd was

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niets

Heel veel minder beloven en meer daden

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Verjaardagskaart is niet bezorgt

Maak geen afspraken die je niet nakomt

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie aanbod

Aangeboden korting consequent en integer nakomen Betreft: HERFST en/of SMILE

Laarderhoogtweg 20