zeer slecht, onaanvaardbaar

Als je een ballon met de leeftijd 21 besteld en er wordt er dan een geleverd van 18 jaar, vind ik erg slecht!! Baalde er flink van, was zelf op vakantie en er werd een chat bericht afgebroken toen ik er een vraag over stelde, bij de tweede werd ik wel goed geholpen en er werd nog een ballon nageleverd de volgende dag, toen was het verassingseffect al weg natuurlijk...;-( Teleurstellende eravring dus.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk, snel en de kaarten worden altijd bezorgd!

Helemaal niets!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Was erg positief maar nu erg teleurgesteld

Bereik je klanten op tijd als er iets niet meer leverbaar is en niet op de dag van de te leveren bestelling. En dan vertellen dat het nieuwe product bestelling niet meer kan bezorgd worden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

I am super happy that I found Greetz on the internet. It is the perfect and easy way to tell my relatives in Belgium that I am thinking of them.. My elderly mom is hospitalized at the moment. I has always been such a hassle to have anything delivered. Postal service is slow and expensive. The selection of cards and add ons is amazing and affordable. So far I have had a balloon, fruit box, orchid and Leonidas pralines delivered. The orders were delivered in a timely manner. It is great to be able to track the order. Highly recommend Greetz.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Slechte bezorging erg laat op de avond. Ik bestel niks meer

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima afdrukken en op tijd bezorgd

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen enkele

Krijg onterechte notas van spullen die ik nooit besteld heb. Ondanks mijn rapel schuift men probleem door naar Klarna. Beiden nooit meer mee in zee gaan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk, je hoeft de deur niet uit. Correcte bestellingen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijk site en handig in gebruik.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldig, Greetz geeft aan dat de opdracht wordt verwerkt . En geeft ook de mogelijkheid hierop te reageren. Greetz laat weten als dit bezorgt is, wat ik al zeg: in één woord geweldig. Want dat is precies wat een klant graag wil.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Je bent altijd zeker dat op tijd bezorgt wordt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een kaart gemaakt en deze laten maken en verzenden. Dit is allemaal makkelijk en goed en snel verlopen.

Het zou leuk zijn om bij het maken van een eigen kaart er ook iets van achtergronden kunnen gekozen. Dit miste ik een beetje of ik heb het gemist in het menu om een kaart te maken.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Slecht te bereiken via de chat je krijgt gewoon geen contact, Door de late chat heb ik mijn pakketje niet kunnen wijzigen en is het naar een ander adres gestuurd!

Chat verbeteren

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik had een fles drank met een kaartje laten bezorgen. Fles drank is aangekomen, kaartje met de leuke tekst niet. Jullie kanten service zou opnieuw een kaartje sturen, ook deze is niet ontvangen. Heel jammer, het was een geschenk aan een zakenrelatie van mij voor zijn verhuizing. Tegenvaller dit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijk,goede communicatie , vriendelijk en snel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle afhandeling, beloofde bezorgdata worden altijd gehaald.

De website om eigen ontwerpen te maken is traag, foto's uploaden kost te veel tijd en er gaat te vaak iets mis waardoor je opnieuw moet beginnen. Bij de laatste twee kaarten die ik verstuurde, ontbraken foto's die wel op mijn scherm werden getoond.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer grote aanbod van mooie wenskaarten c.t felicitaties

Zeer aanbevolen is een berichtje via e-mail dat de bestelling ook daadwerkelijk is afgeleverd bij de geadresseerde persoon.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Had Tony Chocolonely besteld met een foto van een echo om iemand om meter te vragen. Maar was toch teleurgesteld. De foto is gewoon gedrukt op een simpel kartonnetje rond de chocolade. Dat had ik zelf (met een goede printer) ook nog kunnen maken. Op zich vond ik dat nog niet zo erg. Maar het cadeautje was niet verpakt in plastic of iets dergelijke om het te beschermen. Daardoor heeft het cadeau kunnen schuiven in de verpakking en hierdoor zie je dus op dat gedrukte kartonnetje al een paar witte streepjes... (ofwel is het gewoonweg niet goed geprint...) Ben normaal tevreden over Greetz, maar dit zou ik niet opnieuw bestellen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne service Altijd op tijd

De gratis postzegels zijn nooit inwisselsbaar met de code. Althans bij mij. Verder: humoristische kaarten, kan dat niet beter?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle, duidelijke manier om te bestellen, goede afhandeling, goed op de hoogte gehouden en perfecte taart op tijd ontvangen. Jullie zijn geweldig!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Hallo, De bestelde bloemen ordernummer: 1-8J9WDT2QT1 zijn vandaag niet geleverd. Er is ook geen mail verstuurd zoals beloofd. Erg teleurstellende ervaring met Greetz. Zou u mij kunnen mailen hoe dit op te lossen?. Met vriendelijke groet, Ron van Huet. Tel:0610168243.

In mijn geval alles.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

1-J2UK6DVULH.zou gisteren bezorgd worden, is niet gebeurd, vind dit heel erg verdrietig

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk, duidelijk, veel keuze mooie kadoos

Geen, misschien iets goedkopere kadoos

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam