voldoende, een redelijke ervaring

Gratis kaart erbij?leuk maar wat staat er dan op?ik kon nergens wat opschrijven wat erop moest,das nou jammer

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Groot assortiment in kaarten

Beter inspelen op bezorgdagen , ook daadwerkelijk bezorgen op die dag dat je aangeeft

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd mooie fotokaarten bezorgd !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Stipte levering van mooie, verse bloemen

Mail dat het is afgeleverd.

Pluspunten

We betaalden om de kaart dezelfde dag te laten bezorgen. 's Avonds kregen we een mail dat de kaart bezorgd was. Maar dat was een leugen, de kaart werd pas een dag later bezorgd. Niet alleen 8,95 euro voor niets betaald, ook nog een bedrieglijk mailtje dat de kaart al afgeleverd was terwijl deze pas een dag later werd bezorgd. Wat een teleurstelling! Wat een vreemde reactie van Greetz. De ontvanger heeft de kaart persoonlijk van de bezorger aangenomen, dus het tijdstip van bezorging staat vast en de kaart is gewoon te laat bezorgd! Het zou Greetz sieren als ze verantwoordelijkheid namen voor een fout in de bezorging en na zouden gaan wat er bij hen mis is gegaan i.p.v. te suggereren dat de ontvanger waarschijnlijk niet in de brievenbus heeft gekeken. Het stellen dat het terugstorten van het bedrag een gebaar van goed wil van Greetz is, geeft een verkeerde voorstelling van de situatie. Terugbetaling is een verplichting die men heeft er door de klant is betaald voor een dienst die niet werd geleverd. Bovendien neemt dit de teleurstelling niet weg, het doel was een snelle reactie en dat is door het trage handelen van Greetz niet gelukt.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime sortering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Kaarten met eigen foto zijn makkelijk te maken en snel verstuurd. Kwaliteit is mooi!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De kaarten zijn een mooi produkt. Software op de site werkt prima.

Nog niet gevonden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keuze, en duidelijke informatie!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Grote collectie kaarten,handig om van te voren klaar te zetten voor verzending!

Soms niet handig om tekst te verplaatsen in kaart

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en zeer maar dan ook zeer goede service, als je vragen hebt. Pakket was bij buren bezorgd van mijn dochter. Nu blijken deze mensen op vakantie te zijn. Contact opgenomen en binnen 5 min hoorde ik dat ze de bestelling opnieuw gaan maken en bezorgen. Al jaren bestel ik bij Greetz en ik kan iedereen aanraden om, als je iemand wil verassen, bij Greet zoveel bijzondere dingen te koop zijn.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Why dont I get a copy of the card I send? Regards

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd een goede service mooi op tijd de bestelde bezorging

Niet

goede service, goed behandeld

Pluspunten

's avonds besteld en de volgende dag al in de brievenbus, ik kon goed volgen wanneer de kaart werd bezorgd.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De website ziet er prachtig uit en werkt goed

Afhandeling en excuses naar de klant als een besteld product 3 dagen later nog niet bezorgd is zonder enige communicatie hierover. Ik had een Heliumballon besteld voor mijn kleine neefje die uit het ziekenhuis kwam. Mail dat bezorging volgende dag zou plaats vinden ontvangen. Echter na 3 dagen nog niet bezorgd zonder enige communicatie. Na nabellen blijkt dit door personeelsproblemen bij bezorgservice PACS. Dit scheen niet bekend te zijn bij Greetz. De ballon alsnog opnieuw gratis leveren als excuus en tegemoetkoming aan de klant was niet mogelijk. Dit vind ik onaanvaardbaar voor een bedrijf dat 100% tevredenheidsgarantie beweert.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie producten en snelle levering. Zeker aan te bevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel leuke producten en prima service

Nvt

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website, omschrijving.

Kies zorgvuldiger je externe bezorgdienst. Volgens mijn track en trace was er niemand thuis en moest er een briefje in de bus zitten. Helaas was er niks te ontdekken en was er gewoon iemand aanwezig. Met dit briefje moet je ZELF een nieuwe afspraak maken door middel van het telefoonnummer wat er op stond. Zonder briefje wacht je dus voor niks 3 dagen langer terwijl er niks komt. Na veel heen en weer bellen alsnog bezorgd door FRL.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zending netjes verzorgd.

Ik heb geen melding gezien dat de zending afgeleverd was. Dat vind ik jammer. Misschien heb ik iets over het hoofd gezien ?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

service en vriendelijkheid.

De leveranciers misschien regelmatig screenen?

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

klantenservice vriendelijk

slechte bezorger, dag later bezord dan de bedoeling was. verassing niet gelukt. de 100% garantie is nier waar.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam