goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede communicatie en producten

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het is snel geleverd

Meer aandacht voor de producten die er geleverd worden is een hele grote aanrader! Er worden hoge prijzen gevraagd en als de spullen dan niet in orde zijn is dat wel erg schandalig!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima verzorgd

Geen verbeter punten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Enorm leuke assortiment

De prijzen zijn wel wat aan de hoge kant

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, uitgebreide keuze in verschillende kaarten, bloemen etc

Vind het jammert ik nie meer de inhoud van de kaart kan teruglezen, alsdatgene ik daadwerkelijk geschreven heb met bestelling want vanwege slaapgebrek maak ik geregeld fouten en weet ikderhalve duz nie ofdat ik veel sterkte, of veel plezier (onbewust onbedoeld) met dit verlies heb geschreven in een rouwkaart ...

Bezorging

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service En altijd op de juiste tijd bezorgd

Gern

voldoende, een redelijke ervaring

Postbezorging klopt vrijwel nooit op de dag dat het wordt aangegeven! Als de kaart even na middernacht wordt afgegeven kan het nooit dezelfde dag (dinsdag) bezorgd worden. De 90% wordt zelden gehaald is mijn ervaring. Beter is 1 dag langer aan te geven, beter te vroeg dan te laat!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijk...en doet het zoals jij dit wilt. Levering ook altijd top.

Heb ik niet

slechter dan verwacht

Pluspunten

super leuke keuzes

De foto die ik had geplaats op de ballon was verschoven waardoor die er maar voor de helft op stond. Beetje een domper aangezien er nu alleen benen op de foto stonden. Greetz kon alleen een nieuwe ballon sturen tegen betaling van verzendkosten, dit hoefde niet meer aangezien de verjaardag vandaag is. Verder konden ze niet tegemoet komen, jammer!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

ik krijg antwoord via de klantenservice

al tot twee keer toe heb ik problemen met mijn bestelling. de eerste keer werd de kaart niet afgeleverd terwijl de persoon wel thuis was. ik kreeg ten onrechte een mailtje dat zij niet thuis was. deze keer is het weer raak en krijg ik eerst een mailtje dat het pakketje niet verstuurd kon worden op vrijdag om 17:50 terwijl de winkel om 18:00 dicht gaat en in het weekend onbereikbaar is. vervolgens kreeg ik een verzendbevestiging, wat uiteindelijk ook niet bleek te kloppen. Nu contact met de helpdesk die gelukkig wel reageert. Alleen duurt het per vraag 5 minuten om antwoord te krijgen. Iedereen verdient een tweede kans daar was ik van overtuigd. Alleen als mijn enigste twee bestellingen bij Greetz beide mislukken, zonder enige compensatie. is het voor mij wel duidelijk dat dit bedrijf geen 8.9 waard is betreft klantenservice en/of bezorging.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeggen wat ze doen en doen war ze zeggen. Alle stappen duidelijk in beeld

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De website is overzichtelijk , leuke kaarten veel keuze met versiering of zonder met muziek of zonder in een woord top. Een tevreden klant

Bezorging was minder maar kan gebeuren

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ons vaderdag pakket is nooit aangekomen. Wij hebben twee keer een afspraak gemaakt. MAar ze hebben de laatste keer geen briefje achtergelaten. En ook niet bij de buren.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie producten voor redelijke prijs!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Voor de zoveelste keer is de kaart niet op tijd bezorgd Krijg nu net een mail dat de 22e juni de kaart wordt bezorgd terwijl deze op 11 juni bezorgd zou worden

zeer slecht, onaanvaardbaar

Mijn bestelde verjaardags pakketje zou op 19 juni geleverd worden, maar dat gebeurde pas 21 juni!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

laatste 2 bestellingen waren slecht

bestel op tijd

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuze in kaarten en verassingen.

Tijdig de kaarten en/of cadeaus leveren. Meerdere keren dat er niet tijdig geleverd werd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gedaan wat werd gevraagd, op de juiste tijd in de bus!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

duidelijke site ,veel keus ,kaarten mooie kwaliteit en kleuren dag van levering klopt bij ons altijd.... nog nooit te laat

misschien enveloppen wat seviger ,gezien post nl niet zo netjes met post omgaat.....en kaarten toch hun prijs hebben

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Levering altijd op tijd! Leuke en originele kaarten! Je kan bij het adres gelijk aanklikken dat het voor ziekenhuis is! Ideaal

Eigenlijk geen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nul! Bestelde kaart is 2 dagen later nog niet afgeleverd! 98 procent volgende dag bezorgd geloof ik dan ook echt niet! Nooit meer en nu mijn geld terug zien te krijgen!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam