zeer slecht, onaanvaardbaar
Een verjaardagscadeau voor mijn zus is te laat bezorgd, omdat de bezorger het adres niet kon vinden. Wat volkomen onbegrijpelijk is, omdat het adres aan een doorgaande weg ligt. Dit werd ook bevestigd door Greetz. Super vervelend natuurlijk, omdat je iemand graag verrast op haar verjaardag, zeker omdat je niet aanwezig kan zijn die dag. De tegemoetkoming die ik kreeg vanuit Greetz was: of helemaal geen cadeau meer, maar geld terug. Of verzendkosten retour en alsnog een verlaat verjaardagscadeau. Ik koos voor het tweede, maar wilde verantwoording van de chaffeur, omdat een dorpscafé toch écht wel bereikbaar is. Toen mij bekend werd waarom de chaffeur had ingevoerd het adres niet te kunnen vinden, brak m'n klomp. De persoon die open deed zei volgens de chaffeur niets van Greetz te hebben besteld en het daarom niet aan te willen nemen. Op haar eigen verjaardag?! Dit heb ik uiteraard gecheckt en zij bevestigde mijn vermoedde. Totale onzin dus. Na het verhaal van de chaffeur kreeg ik een tegoedbon van maarliefst 5 euro met een geldigheid van 3 maanden. Verzendkosten zijn al meer dan dat. Greetz is eindverantwoordelijk voor het juist en tijdig bezorgen van een cadeau. Dat zij helaas te maken hebben gekregen met een belachelijke chaffeur is jammer voor hen. De manier waarop ze het hebben opgelost is jammer voor mij. Ik denk voortaan twee keer na over een pakketjes op een specifieke dag.
Mijn vraag waar ik een klacht kan indienen is niet beantwoord. Vandaar dit bericht.