zeer slecht, onaanvaardbaar

Een verjaardagscadeau voor mijn zus is te laat bezorgd, omdat de bezorger het adres niet kon vinden. Wat volkomen onbegrijpelijk is, omdat het adres aan een doorgaande weg ligt. Dit werd ook bevestigd door Greetz. Super vervelend natuurlijk, omdat je iemand graag verrast op haar verjaardag, zeker omdat je niet aanwezig kan zijn die dag. De tegemoetkoming die ik kreeg vanuit Greetz was: of helemaal geen cadeau meer, maar geld terug. Of verzendkosten retour en alsnog een verlaat verjaardagscadeau. Ik koos voor het tweede, maar wilde verantwoording van de chaffeur, omdat een dorpscafé toch écht wel bereikbaar is. Toen mij bekend werd waarom de chaffeur had ingevoerd het adres niet te kunnen vinden, brak m'n klomp. De persoon die open deed zei volgens de chaffeur niets van Greetz te hebben besteld en het daarom niet aan te willen nemen. Op haar eigen verjaardag?! Dit heb ik uiteraard gecheckt en zij bevestigde mijn vermoedde. Totale onzin dus. Na het verhaal van de chaffeur kreeg ik een tegoedbon van maarliefst 5 euro met een geldigheid van 3 maanden. Verzendkosten zijn al meer dan dat. Greetz is eindverantwoordelijk voor het juist en tijdig bezorgen van een cadeau. Dat zij helaas te maken hebben gekregen met een belachelijke chaffeur is jammer voor hen. De manier waarop ze het hebben opgelost is jammer voor mij. Ik denk voortaan twee keer na over een pakketjes op een specifieke dag. Mijn vraag waar ik een klacht kan indienen is niet beantwoord. Vandaar dit bericht.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik vind jullie geweldig .Echt,meestal maak en schrijf ik zelf de kaartjes ,dat zeg ik eerlijk.Maar door operatie aan schouder links, en ik ben linkshandig, lukt dat niet.Dus heel blij met jullie .Hartelijk dank!

Nvt

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie bloemen

Levering bij buren minder ideaal.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ik verstuur wel 30-40 kaarten per jaar bij Greetz, nog nooit geen klachten gehad, is iemand niet thuis en kunnen ze bv de bloemen niet bij de buren afgeven komen ze terug. ik ben zoooo blij met jullie.

niet te vinden.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Lijkt allemaal fantastisch!!Marketing is top!!

Grais kaartje kreeg ik er dus niet bij ondanks vandaag 11 juni taart besteld voor vaderdag . Deze taart wordt dus op zaterdag bezorgd terwijl de site ook nog eens rappte over bezorging ook op zondag. Ga dus nooit meer wat bestellen via deze weg wat een desillusie. Koop gewoon wel in de winkel een cadeau voor pa. Mijn lol is er vanaf wat moet hij nou met een taart een dag van te voren. Waardeloos ben zwaar teleurgesteld en al die moeite voor die kaart , foto erin plaatsen , tekst toevoegen code papa toegevoegd en aan het eind toch betalen ongelofelijk. Willen jullie voortaan niet zo liegen. Hekel aan. Afknapper. Ga dus nooit meer wat bestellen. Dag hoor.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke producten

Snellere levering of in iedergeval de beloofde dag van levering aanhouden

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Positieve benadering, maandfacturatie, goede kwaliteit

Zichtbaar maken welke kaarten je al eens hebt gebruikt. Maandagbezorging tegen regulier tarief.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, leuke keus

Iets meer nieuwe plaatjes, stickers.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk en een leuk assortiment aan kaarten.

Condelancekaart voor huisdieren

zeer slecht, onaanvaardbaar

Mijn kaart is niet bezorgd, ik heb extra geld betaald zodat mijn kaart sneller aan zou komen en hij is nog steeds niet bezorgd terwijl hij woensdag zou aankomen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

alles was positief op 1 punt na

van het bouquet van €19,99 was 1 anjer geknakt, 1 chrysant was helemaal verlept. Dit heb ik gehoord de volgende ochtend toen mijn schoonzus mij belde on te bedanken!! Dit was voor mij de eerste keer dat ik GREETZ heb gebruikt dus voor mij ook een tegenvaller. Hoe kan ik zoiets aanbevelen als de bloemen zo aankomen????

slechter dan verwacht

Hoe kan het dat op julie website staat dat een kaart naar Oostenrijk 2 a 3 dagen duurt en nu blijkt dat het 8 dagen duurt!!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Helaas heeft Post.nl mijn kaart niet op tijd gisteren geleverd - het is ook half vier en mijn goede vrienden hebben nog steeds niks laten horen of hun kaart binnen is. In ieder geval het is te laat voor 25e jubileum en wil ik eigenlijk daardoor mijn geld terug. Ik neem aan dat dit jullie schuld niet is maar Post.nl , die zijn heel slecht..

slechter dan verwacht

Beetje jammer dat het vervoersbedrijf de leveringsdag niet serieus neemt, ballon in doos werd dag later dan de bedoeling was geleverd, helaas was daarmee de verrassing mislukt, en dat voor best veel geld.

Op tijd bezorgen, beloofd bezorging op 4 juni. Bezorging pas op 6 juni

Pluspunten

Het zou helpen als greetz bij vertraging in bezorging zelf actief communicatie onderhoud met haar klant. Mijn kaart en kado zijn nu 2 dagen op rij niet bezorgd. ik hoor niks van greetz.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kwaliteit bosje bloemen beter bewaken.

Voor het bedrag een armoedig bosje bloemen geleverd. Jammer.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goeie service en doen hun best alles op tijd te bezorgen

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldige service en producten! Altijd volgende dag geleverd. Groot assortiment. Accepteerd credit card. Al 4 jaar lang een tevreden klant.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Keurige bezorging

Postbusnummer invullen gaat niet, ziekenhuis adres kan automatisch?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede klantenservice! Vandaag een bug in het systeem ontdekt, deze via chat gemeld en direct een compensatie gekregen. Verder tot nu toe altijd goede service gehad van greetz

Aan de prijzige kant. En jammer dat greetz.nl niet samenwerkt met earnieland, maar greetz.be wel. Ik ben een Nederlandse die in België woont, waardoor ik regelmatig post verstuur naar zowel Belgische adressen als Nederlandse. Ivm de hogere porto kosten loont het om bestellingen naar Nederland vanuit greetz.nl te versturen, en naar België vanuit greetz.be.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam