perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede selectie kaarten, snelle levering mogelijk, duidelijk wat je besteld en wanneer geleverd wordt. Super dat de postcode automatisch wordt ingevuld als je die toevallig niet weet!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Greetz is gewoon TOP. Leuke cadeautjes voor redelijke prijzen die altijd erg gewaardeerd ontvangen worden Bestellen en versturen altijd op tijd en zorgvuldig!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijke website, punctueel bezorgen

Meerdere themas voor de kinderkaarten

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ballonnen kaart etc besteld voor de verjaardag van een kleindochter die 1 jaar wordt, boel verkeerd gesorteerd geeft men aan oeps de zending wordt een dag doorgeschoven. Dat heeft totaal geen zin meer effect is weg . Vandaag de dag kun je dit toch preventief signaleren zodat de klant gebeld wordt ipv dat de klant hier zelf achter moet komen. Dan zorgen voor een oplossing dat het dezelfde ochtend nog geleverd gaat worden. Nu kost het ook het nodige om alles uit het proces te halen en bovendien een klant kwijt. Zal hier niets meer bestellen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel mogelijkheden goede afwikkeling

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon je zelf blijven Zelf de gevraagde bezorgtijd werdt gerealiseerd

Nog niets tegen gekomen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wat ik heb besteld is ook prima uitgevoerd. Uitstekende service en op tijd geleverd. Top.

Geen verbeterpunten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snele service. Gevarieerd aanbod

Lagere prijzen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke manier om iemand te verrassen. Ruim assortiment en goede levering van hetgeen wat je besteld. Ook wordt je goed op de hoogte gehouden van de zending of waneer de bezorger de zending levert. Een echte aanrader dus

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het houdt zich aan de beloftes.

Op de bestelpagina wordt gesuggereerd dat je goedkoper uit bent dan in werkelijkheid het geval is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon top

Niks

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering mooie producten

Niks aan veranderen zeer tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service en duidelijk

Prima in het totaal

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie kaart. De kaart was de volgende dag al in huis. Dus heel snel.

Ontworpen kaarten niet verwijderen uit het account na verzending. Ik kan dan ook het ontwerp niet nog een keer gebruiken voor een andere persoon. Formaat kaart pas achteraf te bepalen, dat vond ik vreemd in het hele ontwerpproces. Als je foto's upload die te licht zijn, kan dat volgens mij problemen opleveren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top kwaliteit kaarten! Makkelijk en snel besteld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke producten, mooie bloemen. Goede service. Wanneer de bloemen binnen 8 dagen verwelken gratis nieuwe gekregen zonder gezeur.

Netjes bezorgen, niet zomaar bij iemand voor de deur op straat zetten of bij de buren afleveren zonder een briefje in de brievenbus (voor deze punten heb ik contact gehad en een cadeaubon gekregen dus is wel netjes opgelost)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie kaarten en mooie afwerking van wat ik gedaan heb

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie product, snelle bezorging. Goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles duidelijk, en fijne site. Mocht er iets misgaan dan kan je bellen. Super

Meer assorti ivm gender bekend maken

Goedkoper ;-)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Je kunt ook een bosje roze rozen via de brievenbus laten bezorgen. Alles verder prima.

Meer keuze uit brievenbus bosjes bloemen zou leuk zijn.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam