perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top producten met een super service!

Kaarten iets goedkoper maken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie over de levering

Voor nu niets

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

ZOOO SLECHTE SERVICE!! Dit heb ik de 2 e keer meegemaakt. Ik bestel iets voor moederdag en weet dat GREETZ EN POSTNL zo traag zijn dus bezorg het een dag van te voren. NOU IS HET NIET AANGEKOMEN!!!!! Moet ik snel door jullie even wat anders halen en brengen! Wat een ellende nooooitmeer bij jullie! Ikga een aparte klacht indienen.

NIKS JS GOED ALLES MOET VERBETERD WORDEN

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Niets negatiefs te melden

Nvt

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik wilde een Moederdag cadeau versturen naar mijn moeder op Terschelling. Helaas kon het niet op de zondag (Moederdag), dus koos ik voor een dag eerder (zaterdag). Nu heb ik mijn moeder vandaag gebeld en heeft zij gister en vandaag nog niks mogen ontvangen. Ik vind dat een slechte zaak van jullie! Hoe komt dit als ik vragen mag?

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke producten

Aangeven als bezorging later plaats vind dan afgesproken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg handige website of app. Je kunt kaarten klaarzetten om later te versturen. Grote collectie kaarten en cadeaus.

Niets, werkt top!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Heb nu al vier keer eerder meegemaakt dat míjn bestelling niet aankomt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima voorlichting, verwerking, voorlichting en levering. Wonend in het buitenland maak ik van gebruik van Greetz en altijd tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Betrouwbaar en zeer aardig

Goedkopere items erbij doen voor de minder bedeelde mensen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuk product

Tijdstip keuze mogelijkheden bieden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Doet wat het belooft.

Niks

zeer slecht, onaanvaardbaar

Had als verzenddatum 2-5 gekozen. De kaart kwam echter pas 6-5 aan. Erg slecht dus. Moet niet weer gebeuren, anders maak ik geen gebruik meer van greetz.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Over het algemeen heel handig te gebruiken. Zeker omdat ik zelf in het buitenland woon.

Het kan iets goedkoper. Plus met drukke dagen staat er dat alles besteld kan worden tot een dag van tevoren. Helaas is dit niet meer waar! Toen ik mijn moederdagkaart wilde versturen werd ik afgescheept met: sorry het is druk! Tenzij ik een peperduur cadeau bestelde. Als je dat dan wilt doen misschien als teken van excuses mij geen verzendkosten laten betalen of zo? Heel jammer dat het zo moest. Misschien moeten jullie minder adverteren als jullie de capaciteit niet kunnen bolwerken ? Het is duidelijk veel te veel voor jullie.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie uitvoering van de kaarten!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle, goede levering en tal van verschillende producten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Helemaal naar verwachting TOP

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Elk jaar bestel ik vanuit Spanje waar ik woon bloemen voor mijn moeder op moederdag. Dit jaar kwam ik er een half uur na mijn bestelling achter dat mijn moeder op de gekozen bezorgdag niet thuis is. Na 4 e-mails aan jullie klantenservice geen antwoord. Bedrijven die geld aannemen voor producten maar geen klantenservice bieden zijn niet klant vriendelijk en alleen maar uit op verkoop. Ik ben echt teleurgesteld over de situatie. Zojuist krijg ik een verzendbesvestiging, maar mijn moeder kan de bloemen niet aannemen. Een half uur na mijn bestelling was er al niets meer aan te doen. Ik vind deze situatie echt waardeloos.

Als je een klantenservice hebt is het raadzaam om klanten ook daadwerkelijk service te bieden.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlot te bestellen, veel keuze

we wilden een boeket en een fles wijn laten versturen - helaas gaat dit alleen als 2 aparte pakketten?? vreemd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een fantastisch bedrijf met een groot assortiment. Maak hier dankbaar gebruik van.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Genoeg keuze.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed georganiseerd kaarten en kadootjes verzendbedrijf. Ruim assortiment. Goede kwaliteit. Regelmatig voordeelacties. Goede communicatie over het hele maak- en verzendproces. Een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

het klopt en gaat goed zoals het gaat. niets op aan te merken

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service voor een redelijke prijs.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam