zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen. Heb een rouwboeket en kaart besteld maar kon 2 dagen voor de crematie niet bezorgd worden. Op de dag van de crematie is er nog steeds niets geleverd, ook het kaartje niet. Zwaar teleurgesteld

Als een rouwboeket niet bezorgd kan worden op het afgesproken moment, contact opnemen met de afzender om te kijken of er een mogelijkheid bestaat om een alternatief afleveradres te kiezen bijvoorbeeld het uitvaartcentrum of crematorium

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goeie service

Waarom zijn de verzend kosten zo enorm gestegen schrok er van .brievenbus is bij mij van Daan bijna een half uur lopen heen en terug dus jullie waren een uitkomst

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Helder Punctueel Goede kwaliteit

Geen, blijven doen wat ze doen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruime keus uit kaarten en cadeaus. Snelle en juiste bezorging. Prima communicatie.

Geen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

De bloemen die ik had besteld voor een collega zaten in een bizar grote doos (nogal slecht voor het milieu) maar toen het pakketje werd opengemaakt zat er een super ***lig klein en lelijk boeketje bloemen in. De prijs kwaliteit verhouding is dus erg slecht.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bloemen gekocht staan er 20 op foto krijg je mini bosje van 10 stuks echt heel zonde van mijn geld

Cynthia’s Nail Art

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ga zo door

Zijn er niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keus snelle levering betrouwbaar goede uitvoering, het klopt allemaal

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk en snel bestellen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De mails de bezorging het cadeau de mail als het bezorgt is. Je bent constant op de hoogte.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Verzorging is goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima product

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prachtige kaarten Prijs heel redelijk Snelle levering Zeer goede begeleiding tijdens bestelling Bezorging

Uitbreiding zoals posters met veel foto’s van bijv. verjaardag examenfeestje

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik vind jullie echt top, goede service als er iets misgaat, maar wat een verschrikkelijk bedrijf is Packs, jammer dat jullie daar zaken mee doen. 2x pakket niet geleverd, mensen denken dat ik ze vergeten ben op hun speciale dag.

Kies een ander bezorgbedrijf bijvoorbeeld Post.nl Ik overweeg daarom om voortaan via Hallmark te bestellen, want zij doen zaken met Post.nl en niet met Packs.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

geweldige service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Je kunt zelf je kaart samenstellen, Veel keuze, Je kunt vooruit plannen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Eindelijk een website die doet wat beloofd. Super bedankt!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geregeld leuke kaarten en steeds meer keuze.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

In 1 woord. Geweldig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het word bezorgd wanneer je wilt

Helemaal niks ik ben zo tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- Goede dienstverlening - Uitgebreide collectie - Veel mogelijkheden om persoonlijke kaarten te maken

- Kijk goed naar de tarieven

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De door mij uitgezochte kaart met geluid werkte niet. Na een melding hierover bij Greetz, werd dezelfde dag nog een nieuwe kaart verstuurd. Deze deed het wel. Super Service!!!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam