perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle nette bezorging!

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

alles was goed!

x

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke en duidelijke site, keus uit heel veel kaarten en de afspraken ten aanzien van bezorging worden goed nagekomen. De kaarten zien er ook heel leuk uit! Kortom een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De volgende dag bezorgd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hartstikke leuk en hartstikke handig. Snelle service en veel keuze voor een leuke prijs.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

niks

Zeer slechte service. meerdere keren via chat geprobeerd om antwoordt op mn vraag te krijgen. Standaard antwoordt dat het wat druk is. Meer dan een uur bezig geweest. 5x kaart opnieuw gemaakt omdat systeem geen bezorg datum selecteerde. Ik heb me rot geërgerd. Zeer slecht. en nu weer op deze pagina weigert hij dienst

zeer slecht, onaanvaardbaar

1e x bestelling via jullie. Zonder opgaaf van reden is mijn bestelling te laat bezorgd. Erg jammer....

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Voldoende mogelijkheden om een hele leuke eigen ontwerp-kaart te maken. En Greetz heeft ook nog 's regelmatig leuke acties.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede service en het juiste willen doen

niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd en voor iedereen een leuke verrassing met hele vrolijke ontvangers

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfect bedrojf

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk, goede service en altijd correct met verzenden..

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ballonnen, kaarten alles, toppie!

Niets.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Doet wat ze zeggen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keus aan leuke kaarten die je in verschillende maten kunt bestellen. Ideaal is dat je de kaart kunt maken tot 21 uur vanuit je stoel en hij toch de volgende dag al bezorgd wordt!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Er is veel keuze

Vandaag tot 3 maal getracht een kaart te versturen, ben je klaar wil je afrekenen krijg je oeps er is iets misgegaan ga terug naar de homepage. Kun je weer opnieuw beginnen. Nu maar afgehaakt. Nooit meer!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Aanbod van kaarten en bloemen was goed

Mijn bloemen en kaart waren niet geleverd !!!!! De aanlevering is nu geplaand voor 2 dagen na de eerste geplaande aanlevering datum. Het ordernummer was: 1-F8BHLV45FB. Bij de 2de poging waren de bloemen 2 keer aangeleverd!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ze hebben een uitstekende service,en dit geldt zeer zeker ook voor het contact via de chat

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima bedrijf, die doen wat ze beloven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Pluspunten zijn de correcte aflevering, goed verzorgde boeketten. Post naar België gestuurd heb ik adres verkeerd opgezet, geen probleem, Greetz heeft duidelijke mail gestuurd, gecorrigeerde adres doorgegeven produkt werd opnieuw bezorgd maar wel administratiekosten betalen, opgelost!! Tegenwoordig kunnen we chatten, voor als je niet uitkomt hoe het precies werkt. Chapeau! Service was goed. Dankjewel team Greetz. Heb echt vertrouwen in jullie

Tips..maak het wereldwijd! Mooi Formule! ;-))

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk vanuit huis een leuke kaart zoeken

Geen idee

Laarderhoogtweg 20