perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel erg goede service, Steeds netjes te woord gestaan in de chat, door alle medewerkers even netjes en correct behandeld en geholpen. Zeer tevreden met de geboden oplossingen en met de afhandeling van het bezorg probleempje. Ik zou "iedereen'' aanraden hier te bestellen !! mvg, Diana uit Purmerend

Het contact en/of misschien de bezetting van de dpd iets verbeteren op speciale dagen ivm drukte..

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het was niet op de dag bezorgt was iets verkeerd gegaan.ik heb gebeld en ik kreeg een hele vriendelijke man aan de lijn die heb het gelijk uit gezocht .vond het heel vervelende ja dat kan toch gebeuren .mensen kúnnen fouten maken.maar toch ondank alles 10

Wat ik al geschreven heb toch proberen op tijd.dat gaat toch te kosten van je bedrijf ik ben niet zo moeilijk er zijn erge dingen in het leven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

alles is prima

niks op aan te merken nog te weinig ervaring mee

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel makkelijk en ook easy betalen

Niets

goede service, goed behandeld

Pluspunten

leuke mogelijkheden om cadeautjes te sturen en af en toe een attentie te ontvangen

heb enige tijd twee code's ontvangen voor een dagje wellness waarvan er maar een geactiveerd werd heb jullie een mailtje gestuurd met daarin het e-ticket wat wel werkte maar nog steeds geen bericht terug ontvangen

slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuk een kortingsbon te ontvangen

Ik heb een mok besteld op de gok, want ik heb hem maar van een kant kunnen bekijken. De geplaatste foto niet op de mok kunnen bekijken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Je wordt steeds op de hoogte gehouden van je bestelling

xxx

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima bezorging en mooie producten !

Zou niets kunnen bedenken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

altijd goede service en leveren op tijd

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel veel keus aan attributen om een kaart persoonlijk te maken.

Misschien juist het aantal versieringen uitbreiden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk leuke kaarten te maken. En niet duur!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geweldig mooi en de bexorging is perfect.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bijhouden verjaardagen en aktie ondernemen. Leuke sales akties.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super mooi service biedt dit bedrijf! mijn geadresseerde moest huilen. Ik vind de stickers ontzettend leuk, de lettertypes ontzettend leuk. Ook is de website heel user friendly.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke site, houd zich aan afspraken. Ga zo door!!

Geen, ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

geen verrassingen duidelijkheid

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service. Mooie kwaliteit . Genoeg keuzes

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Heb ik tot nu toe niet

De kaart die ik had gemaakt moest 14 februari bezorgd worden.. Nu is het 19 februari en heb nog steeds geen bericht dat het kaartje verstuurd is. Dit is voor mij de eerste keer dat ik het via Greetz hebt gedaan. En zal ook wel de laatste keer zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Kaarten worden altijd op tijd bezorgd

Als er meerdere aanbiedingen zijn kunnen deze niet tegelijk verzilverd worden. Heel vervelend en hoop op verbetering.Voorbeeld: 3 bestellingen,2 verschillende codes zijn niet tegelijk te begruiken.!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Allemaal leuke kaarten! Ook eigen ontwerp met foto's...... Snelle bezorging, keurig gelijk bij diegene waar de kaart voor is

Alles is prima zo

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Na het niet bezorgen nu opnieuw geprobeerd en nu is het goed gegaan!

Toch wel opletten was voor condoleance!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam