perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede informatie over je bestelling. Fijn om op de hoogte te worden gehouden middels mail.

voldoende, een redelijke ervaring

Hele dag thuis gebleven, omdat er gezegd werd dat het cadeautje die dag kwam. Vervolgens niks gezien.

Pluspunten

Op tijd zijn..ruim van te voren besteld.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Groot assortiment aan kaarten waar je uit kunt kiezen. Er zit altijd wel een leuke kaart bij voor iedere gelegenheid.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles

Nope

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles, van bestellen en ontewerpen op de website tot de super snelle bezorging

N.v.t.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuk aanbod

Als iets besteld wordt 14-2 en er wordt bevestigt dat het echt nog die dag wordt bezorgt, (kan zelfs tot 22.30 uur) moet je niet de vervoerder de schuld gaan geven, en het zeker niet 2 dagen later pas laten aanbieden met gewoon een bezorgetiket voor 16-2. Leuke verrassing op deze manier!! Mensen in de maling nemen! Als je iets niet aankunt moet je niet het geld opstrijken en een ander de schuld geven, wees eerlijk dat het te druk is, dan kan de klant beslissen wat hij doet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gewoon netjes geregeld

1 x heb ik meegemaakt dat drukfouten in de tekst die ik toegevoegd had zaten, dat was erg jammer. Let ten alle tijden voor het versturen op dat deze er niet inzitten...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over het bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keus, goede service, snelle bezorging.. ik ben dik tevreden!

slechter dan verwacht

IK HEB EEN KORTINGSCODE VIA DIRK ONTVANGEN MAAR ALS IK DEZE INVOER WORDT ER AANGEGEVEN DAT DE CODE NIET CORRECT IS P19DBMEDDJ7J. DUS GEEN KORTING ONTVANGEN? BEETJE JAMMER DIT

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke en originele kaarten

Vaker acties, ook naast de algemene feestdagen. Iedereen vind het tenslotte leuk om een kaartje te ontvangen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mijn cadeau zou op woensdag bezorgd worden. Was cadeau voor vriend van dochter. Woensdag briefje in de bus dat ze zijn geweest maar niemand thuis troffen. Donderdag en vrijdag niets gekomen, ook geen briefje. Gebeld met koeriersdienst. Zeggen nu zaterdag te komen.... Slechte levering!

Andere koeriersdienst

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niet!

Betere bezorg dienst voor Valentijsdag extra betaald voor bezorgen nu nog niet afgeleverd!!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik heb hier een aantal keer besteld vaak met goede levering.

Greetz moet beter rekening houden met verwachte drukte. Ik snap dat het op sommige dagen onverwacht druk kan zijn en bestellingen niet op de juiste dag geleverd worden, maar bij dagen zoals valentijn moet je dit als professioneel bedrijf aankunnen. Erg teleurgesteld dat ze deze schuld op postNL doorspelen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geleverd en goede kwaliteit. Had eerst het verkeerde gekregen, maar na een aardig gesprek met de klantenservice de volgende dag al weer de goede gekregen, zonder extra kosten.

Een bezorger die om 23:00 uur in je achtertuin voor je raam staat te zwaaien is misschien niet ideaal. kortingscodes doen het niet altijd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Niks mis met greetz, alleen even de bezorgers aanspreken!!!!!!!

Beetje jammer dat de bezorger mijn bestelling op 14-2-19 in Rotterdam, gewoon voor de voordeur heb neergezet, verwijl ze gewoon thuis waren!!!! Zonder een kaartje achter te laten in de brievenbus!!!!! Het is dat mijn ouders toevallig die avond het vuilnis buiten moesten zetten. Anders was mn rozenstruikje verrot gegaan!!!!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

12 februari een boeket met rozen in een vaas en persoonlijke kaart besteld, zodat deze op Valentijnsdag bij mijn vriendin bezorgd konden worden. Hiervoor moest je al extra verzendkosten betalen dan op andere dagen. Het was al erg vervelend dat de levertijd tussen 08:00 en 20:00 was waardoor ik de hele dag thuis heb gezeten, vervolgens krijg ik om 18:00 een mailtje dat ik de bezorger heb gemist en dat hij een kaartje heeft achtergelaten?! Deze is helemaal niet langs gekomen en een half uur later krijg ik dan ook een mailtje dat de levering op Valentijnsdag niet meer mogelijk is. Vervolgens krijg ik een bericht dat "zoals het er nu uitziet" ze een dag later geleverd worden, wat niet helemaal het idee van Valentijnsdag was. Wederom zit hier geen track&trace bij, zodat de levertijd alsnog onbekend is. Om het "goed te maken" bieden ze een kortingscode t.w.v. 10,- aan, waar je helemaal niks aan hebt aangezien je al rond de 5 euro aan verzendkosten per levering betaald. Kortom Greetz is onbetrouwbaar, slecht probleemoplossend vermogen en geen goede service qua aangeven van de levertijd. AFRADER! Update 17 februari: nog steeds niks ontvangen Update 18 februari: zelf weer contact moeten opnemen met Greetz, omdat zij hun belofte om contact met mij op te nemen niet zijn nagekomen. Contact met Youp van de Klantenservice gehad, waardoor het geld wordt teruggestort. Daarbij was Youp niet klantgericht. ABSOLUTE AFRADER

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Online werkt soepel

Pakketje bij adres achtergelaten zonder aanwezigen. Leonidas doosje 375 besteld, werd geleverd in een groteren doos. Hierdoor leek er te weinig in te zetten. Vervolgens ben ik gebeld door de ontvanger of het klopte dat er maar de helft in zat.. Erg ontevreden hierover (ordernummer: 1-YZEEVMLKTW) - UPDATE: OP 15/2 EEN MAIL GEHAD VANUIT GREETZ OM PASSENDE OPLOSSING TE VINDEN, MAAR VERDER NIKS MEER GEHOORD

zeer slecht, onaanvaardbaar

Zeer slecht. Extra betaald voor bezorging op valentijnsdag. Niets ontvangen. Teleurstellende ervaring voor mij en voor de ontvanger.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nix positief staan slecht bedrijf geen service

Zorgen dat de goederen op tijd geleverd worden

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

helaas is dit momenteel geen

een versproduct -een taart-zou heel heel fijn wanneer deze op de juiste dag, dus Valentijnsdag wordt bezorgd. Een dag later staat deze opnieuw in orderlijst achter aan op de dag gepland, dus maar afwachten of het dit keer lukt. Nog een dag en de taart heeft zelf pootjes gekregen

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam