perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lekker duidelijk en leuke kaarten!

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Eigen inbreng / persoonlijk . Goede snelle service. Goed aanbod.

Meer diverse stijlen aanbod? Bijvoorbeeld design mokken of mooie gekleurde mokken . Goede thee met boodschap?

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb een muziekkaart besteld, maar kreeg van de ontvanger bericht dat het muziek ding het niet deed. Hier heb ik €8,- voor betaald: onaanvaardbaar!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super!!

Ga zo door

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle bezorging

Mijn balon was al leeggelopen toen hij bezorgd was. Dit is erg jammer want hij blijft niet echt hangen. Dit is erg zonde van de €22,00. En vind het dus mijn €22,00 niet waard.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

de laksheid van post bezorging hebben jullie snel en zeer netjes hersteld, mijn complimenten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes volgens afspraak alles geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik vind de site heel gebruik vriendelijk. Het is duidelijk en overzichtelijk opgesteld. De kaarten zijn eenvoudig te maken. En de kwaliteit van de kaarten is zeer goed. Ik ben erg tevreden over jullie site

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed overzichtelijk website Bezorgd zoals gepland Doen wat ze zeggen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ze maken waar wat ze beloven.

nvt

slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke ideeën qua mogelijkheden

De kortingscode werkte niet, kreeg geen korting. Maar omdat ik al uren bezig was om de kaarten in orde te krijgen, heb ik het erbij gelaten. Helaas tot 2 keer liep het programma vast. 1 keer op mijn mobiel en 1 keer op mijn pc. Dit was echt niet leuk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruïne keuze en zeer correcte afhandeling van je (soms zeer persoonlijke) bestelling

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keus kaarten, waar je zelf tekst en versieringen op aan kunt brengen. Bloemen altijd erg mooi, vers en goed verpakt. Tot nu toe zijn al mijn bestellingen altijd goed verwerkt en heb ik zo heel wat mensen blij kunnen maken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goed van af keuze tot bezorging En mocht je de klantenservice nodig hebben die zijn geweldig in hun service

Niets te verbeteren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijn, betrouwbaar. Mooie kaarten, veel mogelijkheden en goede service met versturen. Duidelijke berichten wanneer ze gaan bezorgen. Top!

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kaarten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg veel keuze en altijd correct behandeld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Handig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Levering zoals beloofd. Goede site en goede app. Kaarten zijn makkelijk te bewerken.

zeer slecht, onaanvaardbaar

1 , code op milner kaas is niet te vinden, sticker: stuur een gratis kaart via Greetz. we hebben een aantal verpakkingen gekocht, echter alle cijfers/letters die we kunnen vinden op de verpakking worden niet geaccepteerd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk programma vd bestelling Duidelijke uitleg Superleuk verpakt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles van uitleg, de prijs tot de levering en de blijdschap van de ontvanger van de bvb bloemen, alles perfect .

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam