slechter dan verwacht

Pluspunten

Op dit moment zie ik ze niet

Heel vervelend dat je bestelling niet geleverd wordt, terwijl je zoveel betaald voor het bezorgen op een speciale dag , en dat al voor de zoveelste keer. Zal het ookniet zo snel meer bij jullie bestellen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima,ik vond het zeer eenvoudig om vlug en snel een kaart te versturen,nu weer wat veranderd vlg mij dus wennen.

Ik was zeer tevreden,toch zie ik niet hoe ik de kaart nog even had controleren.Jammer En het formaat kaart begint nu met medium,kleine kaartjes eruit? Het is duurder geworden zie ik.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

de bloemen komen een dag later bij elke willemen aan zijn ze dan niet verwelkt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De bestelling was super makkelijk en snel. De bezorging van de producten waren stipt op tijd en ik werd goed op de hoogte gehouden. Wat ik heel fijn vond was de mogelijkheid om het product de volgende dag te laten bezorgen. Super service.

Er zat een kleine vertraging in de ontvangst door ontvanger en de bevestiging naar mij dat het product was ontvangen. Wellicht dat real time informatie in de toekomst kan verbeteren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- groot aanbod aan wenskaarten - je kunt de wenskaarten naar wens aanpassen met eigen foto's en tekst - de kaarten worden op de door jou opgegeven datum bezorgd en daarover word je ook keurig geinformeerd. Gewoon TOP dus!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Tis niet goedkoop maar je krijgt er wel hele blije mensen van, kaartje, bloemen verpakking TOP!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Niet alleen de wenskaarten maar ook fantastisch is de uitbreiding, de vernieuwing door o.a ook boeken aan te bieden. Toen ik er een keer niet uitkwam (fouten had gemaakt) was er fijne vriendelijke hulp. Top!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service en jullie doen wat je belooft met de bezorging op tijd.

Meer producten om te kopen bij een kaart en meer acties.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keus, snel mail en ze houden je op de hoogte.

Meer optie bij verzenden bloemen met cadeau.

.???

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Werkt netjes en is duidelijk

Meer keuze in kadootjes

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kaarten,makkelijke bewerking en snelle verzending. Ideaal.

Nee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Helemaal tevreden met alles. Mijn tante is blij! En dat betekent dat ik ook blij ben.!

Mag ook op dezelfde dag verstuurt worden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Correcte afwerking van je bestelling

Wel erg kinderachtig. De actie was ‘een gratis postzegel’ maar dat vervalt als je een volle stampzkaart inlevert. Met de hoge verzendkosten van tegenwoordig is het op zich een leuke actie, maar bijzonder kinderachtig dat Greetz deze actie ineens canceld als je de eigen verdiende spaarpunten inlevert.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Vind het raar dat jullie vermelden gratis postzegels en dan uit eindelijk toch in rekening brengen!

Kijken wat jullie aan bieden,en dan niet doen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een kaart was niet bezorgd terwijl Greetz deze wel verstuurd had. De PostNl was dus in gebreke gebleken. Ondanks dat Greetz er niets aan kon doen stuurde Greetz toch opnieuw een kaart naar dat adres. Dat noem ik nou perfecte service. Dank je wel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima leuke website

Tip wellicht meer fijne acties!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik geef een 10 omdat ik zo goed ben geholpen met mijn kaart versturen Het lukte niet toen heb ik de helpdex geschreven en met deze mevrouw die mijn kaart in bet winkelwagentjes heefd gezet grote pluim was een heel belangrijke kaart nogmaals compliment

goede service, goed behandeld

Pluspunten

uitgebreid assortiment,prima service en gemakkelijk voor iedereen!

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super mooie kaarten, makkelijk zelf te ontwerpen en meestal de volgende dag al bezorgd ! Super voor als je iemand bent die altijd verjaardagen vergeet en lastminute iets moet regelen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Laten je de status zien van je verzonden kado!

Mss de verzendkosten verlagen!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam