perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

alleen maar goede ervaringen; of het nu kaarten bloemen of chocola is wat ik heb verzonden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kaarten komen altijd op de afgesproken dagen aan.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen.

Leverancier geeft aan dat je niet thuis bent maar is daarna op gen enkele wijze meer te bereiken. Klanservice van Greetsz gebeld en gemaild tot 2x toe wordt er wat beloofd maar dit komen zij niet na. Bestelling felicitatie voor verjaardag pas na heel veel moeite 2 dagen te laat ontvangen zonder excuses of compensatie. Vreemd als 100% tevredenheid wordt gegarandeerd. Waardeloos bedrijf bestel hier nooi meer iets.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en veel keus

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik maak regelmatig gebruik van greetz. Altijd heel snel bezorgd (volgende dag meestal) en goede kwaliteit fotokaarten. Love it

Ik zou het leuk vinden als greetz echte koffiekopjes aan het foto assortiment toevoegd. Nu zijn het meer theemokken. Maar das meer een wens dan verbeterpunt!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Houdt zich aan hun woord

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed bedrijf wat altijd goed inspringt op de laatste mode trends Service is top.

Geen. Vooral zo doorgaan.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

produkten die geleverd worden zijn goed.

ivm de feestdagen had ik mijn order 1 week voor 4 december besteld , dat daarmee de kado's op tijd geleverd zouden worden. helaas niet gelukt, contact met jullie opgenomen zou n.a.v. de late bezorging een volle stempelkaart ontvangen maar heb dit niet gezien in mijn laatste bestelling vandaag. graag uitleg.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles duidelijk en prima geregeld

slechter dan verwacht

Pluspunten

Alweer te laat of niet bezorgd. Oplossing van klantenservice was dat ik zelf moest controleren of de kaart was ontvangen. Weg verrassing dus!! Dit is de laatste keer dat ik via Greetz kaarten bestel.

Doen wat jullie beloven op de website.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime keus van kaarten en snelle levering op de gewenste datum. Wat wil je no meer?

slechter dan verwacht

Pluspunten

Verzending van kaarten gaat veelal prime

Verzending van bloemen, cadeautjes etc, gaat vaak niet goed. Of men ontvangt niets of de bloemen worden op dinsdag na het weekend bezorgd terwijl ze voor de zaterdag daarvoor besteld waren. Ik ben al heel vaak teleurgesteld door Greetz. Ik beveel dit bedrijf alleen aan voor de kaarten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snel service. Bezorging ook echt top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle perfecte levering.

Makkelijker een foto of logo in te kunnen voeren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd mooie produkten en altijd op tijd bezorgt!

Heel tevreden!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Stipt op tijd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Kaart besteld, bezorgd op de beloofde datum: meer kan ik niet wensen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Top service bij Greetz, ook bij de klantenservice toen de bestelling iets langer op zich liet wachten! De moeite waard.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles komt fantastisch aan. Wanneer de post het niet bezorgd zorgt greetz dat het alsnog goedkomt. Echt geweldig!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke variatie aan kaarten en aanverwante artikelen. Goede service voor wat betreft de verzending. Is de ontvanger niet thuis om een kado in ontvangst te nemen dan wordt aan de afzender een bericht verstuurd dat het pakket is afgeleverd bij de buren. Ook bij de ontvanger wordt een kaartje in de brievenbus gedaan. Klantenservice is ook prima bij eventuele vragen. Kortom ik ben al jaren klant.

Ik heb geen verbeterpunten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten en makkelijk re bewerken tegen een billijke prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ze doen wat ze zeggen...

Nee

Laarderhoogtweg 20