perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Grote keuze,op tijd bezorgd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fijne site, snelle levering!

Programma om kaart te decoreren moet je wel even uitzoeken, maar is waarschijnlijk geen probleem als je handig bent ;)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, goed en heel betrouwbaar

Voor nu geen tips

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd prima in orde

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke artikelen. Prima bedrijf. Doe al jaren mijn bestellingen hier.

Kan het ietsje goed koper? Voor trouwe klanten ofzo?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keuze, groot assortiment, tegenwoordig ook kado’s, zoals bloemen e.d. Top!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Service en correcte levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi product, goede klantenservice. Helaas werd de bezorging niet geleverd door postbedrijf, zogenaamd ongeldig adres terwijl er een receptie was zoals aangegeven. Geld retour zonder problemen en paar dagen te laat kwam verjaardagscadeau alsnog aan. Cadeau was wel erg mooi en goed verpakt, dus we komen zeker terug!

Bezorging mag pakketten wel op goede adres afleveren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website, bestelling op tijd bezorgd en fijn om geïnformeerd te worden dat het cadeau bezorgd is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een handige, leuke en goede service. Betrouwbaar.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Topservice! Had een berichtje gestuurd over een ballon en om een lang verhaal kort te maken, vind ik de service top geregeld!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Meestal gaat het goed

Waarom heb ik geen mailtje gekregen dat de kaart voor Frau Monika Fliegner van afgelopen zaterdag op de bus gedaan is. De vraag is of deze kaart wel verstuurd is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kaartjes online versturen mét persoonlijke touch door de foto mogelijkheden van een eigen ontwerp, maar je kunt ook een foto plaatsen aan de binnenkant van een ontworpen kaart. Leuk! Nog nooit negatieve reacties van de ontvanger gehad ;)

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De bezorging van de ballon heeft een dag later plaatsgevonden dat besteld. Nu hebben mijn ouders hem niet bij hun ontbijt ontvangen van hun 55ste trouwdag. Ik baal hier goed van want dan is het een hele dure ballon. Hij is nu aangekomen maar het leuke verrassingseffect is dus weg. Ik ben erover ook niet vooraf geïnformeerd.

Bezorgen op afgesproken dag of Melden als bezorging op dag van afspraak niet mogelijk is.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Kaarten prima in orde

Boeket laten bezorgen en was helemaal slap. Op zaterdag morgen klacht ingediend en maandag middag zelf gebeld en na heel lang wachten iemand aan telefoon. Boeket zaten ook minder bloemen in dan op plaatje. Dit ook gemeld en zou doorgegeven worden. Boeket bezorgd. Was vers maar nog steeds minder bloemen. Jammer. Was de eerste en laatste bestelling.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De chat werkt erg goed en ze zijn vriendelijke

- product was smerig met zwarte vegen en pen strepen, terug gestuurd en ik zou een nieuwe ontvangen - twee dagen thuis geweest om op de koerier te wachten. Beide keren is hij niet geweest terwijl we een afspraak hadden gemaakt. - dit nooit meer!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heb leuke kaarten eerder besteld, zonder problemen. Super klanten service

Deze keer was een ramp, de link werdt steeds gebroken en ik moest vier keer opnieuw beginnen. Ik wou de kaarten in een paket ontavngen, dit is niet gebeurd, dus extra verzend kosten. Klanten service was erg moeilijk te bereiken. Klanten service hebben hun best gedaan om het goed te maken, vriendelijk en behulpzaam.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prachtige site. Complimenten aan de webmaster.

Als ik toch een verbeterpunt zou mogen noemen. dan zou het prettiger lezen zijn als de kleur van de letter wat donker is. Nu kost het veel moeite om te lezen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Van begin tot eind heel prettig gegaan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel voorraad en Goede service

Niets

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het gaat snel en duidelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijn dat je zo veel keus hebt om uit te kiezen. Ik woon zelf in het buitenland en kon zo online iets leuks voor mijn pasgeboren nichtje laten bezorgen. Zo ben ik verweg maar door jullie toch dichtbij, bedankt voor deze mogelijkheid!

Heb ik al beschreven

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd al tevreden over greetz

Ga zo door...

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen. Niet op TUD bezorgd!

Op tijd bezorgen. Geen bevestiging sturen als het niet is afgeleverd!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam