perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het is precies wat ik had gehoopt dat het zou zijn! De bloemen zijn super mooi en vers, en de kaart is super leuk geworden !

De bezorging was tussen 18:00 en 22:00, de meneer kwam pas om 21:50..

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

mooie site, makkelijk bestellen, maar dan....

waardeloze bezorgdienst!! Ze liegen en bezorgen niet! Mooie feestballon niet afgeleverd voor het feest, ondanks aangegeven bezorgtijdstip! Vervolgens reageert de klantenservice niet op mijn mail! Wat een tegenvaller voor toch best veel geld!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service precies wat ze zeggen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lekker makkelijk. En voor alles wat.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Werkt super, iedere keer weer

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon een fijn, eerlijk bedrijf.

Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Betrouwbaar, makkelijk en leuk.

Geen idee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed verzorgd en geregeld

Het product echt aan de mensen geven en niet voor de deur zetten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Einde middag heb ik een chocolade cadeau besteld met kaart en vrolijk ingepakt en de volgende dag lag het te pronken bij de ontvanger! Ik kan natuurlijk niet de verpakking beoordelen, maar de ontvanger was in ieder geval erg enthousiast!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb een bestelling geplaatst, die is niet geleverd. Vervolgens mag ik op ieiw de levering plaatsten maar komen jullie mij niet tegemoet in de prijs. Ik krijg alleen een kortingscode van 5 euro voor een nieuwe levering. Ik ga alleen nooit meer bij jullie iets bestellen want ik ben ontevreden over deze gang van zaken. Uw collega Britnny heeft mij via de chat slecht geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keer gebruikt. Altijd op tijd bezorgd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kaart vergeten. Even een uitzoeken. Andere dag bezorgd. Kan ook kaarten alvast vooruit maken en op juiste datum laten versturen. En je kan de kaarten leuk persoonlijk maken. Na 10 kaarten versturen 1 kaart voor niets. Af en toe kortings aanbiedingen. Voor mijn perfect.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk en snel. De prijs mag iets minder

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Voor de eerste keer een cadeau laten bezorgen, ik ben uiterst tevreden. Tevreden met de keuze van de cadeaus, de verpakking, het kaartje erbij, de snelle levering. Het volgen van de bezorging. De reactie van greetz na de bezorging. In een woord top

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer tevreden met het oplossen van een bezorging probleem

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik had een foto kaart verstuurd en die kwam helemaal beschadigd binnen. Dit was de schuld van post.nl. Maar na een berichtje te hebben gestuurd naar greetz werd er gelijk dezelfde dag nog een nieuwe opgestuurd welke wel perfect aan kwam. Dus top service. Stuur al mijn kaarten met greetz.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle verzending, je krijgt zelfs een smsje dat het onderweg is!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede feedback

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

+Goede berzorging +Leuke kaarten

-Weinig kaarten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Wat beloofd wordt gaat ook gebeuren. Fijn om daar op te kunnen rekenen.

Niets

Laarderhoogtweg 20