perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zo makkelijk dit, heel veel keuze en je hoeft er de deur niet voor uit...en je wordt bericht wanneer het onderweg is, TOP!

NVT

n.v.t.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel verzonden, je kan je bestelling goed volgen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

enorme keuze uit leuke kaarten en alles wordt prima op tijd bezorgd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel een kaart bij de ontvanger

zijn er niet

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel een leuk resultaat, volgende dag al te verzenden, op allerlei manieren een persoonlijke kaart samen te stellen, ik ben blij verrast en de ontvangers ook!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

afgelopen week 2 kaarten besteld voor mijn nichtje, die 16 jaar is geworden. Helaas zijn de 2 kaarten niet zaterdag 22.09.20018 bezorgd, zoals ik had besteld, en had aangegeven. Ik vind dit erg jammer daar zij die dag haar sweet 16 feest had, maar er geen kaarten waren om haar te feliciteren. Ben normaal tevreden over Greetz, maar net nu, bij een speciale verjaardag van mijn nichtje, erg teleurgesteld. D. Amory

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk en zeker voor de prijzen die ze hanteren niet te duur.

Meer kleine cadeautjes onder de 5 euro

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitgebreide keuze aan kaarten en ballonnen Snelle levering waarvan je goed op de hoogte wordt gehouden waar de levering is. Goede verpakking van het geen wordt verstuurd waardoor het artikel aankomt zoals het bedoeld is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima service, kruze uit een groot assortiment en veel mogelijkheden voor de verzending.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze uit wenskaarten, makkelijk te maken en snel te versturen, je wordt goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelheid van bezorging

voldoende, een redelijke ervaring

Kwaliteit van de ballon was zeer slecht binnen 5 minuten stuk ipv. 8 dagen. Raakte het plafond aan en knalde uit elkaar Heel erg jammer voor een verjaardags ballon voor een kind van 3. Weg 20 euro

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het valt me op dat ik geen bevestiging krijg vsn het bezorgen van soundkaarten

Graag ook bevestiging van sound kaarten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heb zeker 2 weken van te voren bloemen geregeld. Keurig op tijd geleverd, via mail bericht ontvangen dat en waar de bestelling afgeleverd was. TOP!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Service is top

Geen ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

1o

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke site, snelle afhandeling en bezorging een dag van tevoren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon top

Niks

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ze denken zelfs vooruit over de koerier die misschien aan de gesloten deur staat en ze blijven net zolang berichtjes sturen totdat de bestelling is afgeleverd. Geweldig.

tot op heden niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

We hebben 2 x de pech gehad dat een kaart niet was aangekomen en een half leeggelopen ballon. En werd meteen vervangen door een nieuw exemplaar!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam