perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie prijzen Altijd snel

N.v.t

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle, vlotte service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruime keuze kaarten

De cadeaus iets te prijzig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk te bestellen en betrouwbaar

slechter dan verwacht

Pluspunten

omdat ik niet heb besteld wat er uiteindelijk is gestuurd

Duidelijker bij het bestellen nu te makkelijk fouten te maken Ik bestelde een ballon er werden twee geleverd en door mij betaald Ik belde een kaart en het werden er twee Toch maar weer naar Hallmark

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

correcte afhandeling

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelheid van dienstverlening communicatie over de voortgang eenvoudig te gebruiken website

voor zover nog niet beschikbaar klantenpanel voo feedback over het assortiment

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima je hoeft er de deur niet voor uit keus genoeg en je krijgt een bevestiging als het bezorgd is

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Welke kaart ik ook bestel het gaat altijd goed

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Erg makkelijk om even snel een leuk kaartje te versturen. Heel veel keuze mogelijkheid en je kan er ook nog een cadeau bij kiezen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd perfect

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk bestelproces, veel keuze in kaarten en cadeaus, betaalbare prijzen, snel bezorgd!

Geen idee, helemaal top zoals het nu is!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles is overzichtelijk, het wordt op tijd geleverd en de bloemen zijn zo goed. Echt geweldig.

Niets

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle verzending, ruime keuze!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuk om te geven aan iemand, netjes verzorgd en goed geïnformeerd.

Jammer als je een kortingscode hebt gekregen en die wil gebruiken dat die na korte tijd al niet meer geldig is!

slechter dan verwacht

Niet blijven zeuren of je XL-formaat wilt Software verbeteren, het geheel loopt haperend, ik heb drie keer opnieuw moeten proberen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Grote keus in kaarten en cadeaus. Altijd op tijd bezorgd

Geen idee, ja wel iets, het intikken van de.tekst heeft problemen met de lettergrootte die verspringt steeds.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fantastische snelle service en van alle markten thuis.

Ga vooral zo door.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele bezorging‘s traject perfect te volgen. Gratis Sms service zodra pakketje was afgeleverd ook erg prettig.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goeie service, je word goed op de hoogte gehouden over waar je pakketje is!

Heb ik niet!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

mooie kaarten, altijd op tijd en netjes

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

- Bloemen werden netjes afgeleverd.

- Wanneer je 2 producten tegelijkertijd op 1 adres laat bezorgen: 1x verzendkosten. - Het product dat besteld wordt ook graag echt leveren. - Wanneer je tot de conclusie komt dat het product niet geleverd kan worden: direct klant bellen! Nu kon ik er zelf achteraan (pas nadat het niet geleverd was) en hadden we dus geen taart op het feestje voor mijn collega. - Ongeacht of de fout bij jullie licht of bij jullie bakker: het is niet de fout van de klant. Geef je gebreken toe en bied je excuus aan, in plaats van de schuld op de bakker te schuiven. Een klant kan daar niets mee. - Zorg voor een redelijke vergoeding en nette afhandeling van klachten. Het aanbod was een korting van 2,50 op een volgende bestelling. Na dat ik aangaf dat weinig te vinden werd mij een kortingsbon van 10 euro beloofd, die ik nooit heb ontvangen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede levering

Met de betaling nu al de 2e keer dat het mis gaat, geld zal terug gestort worden, is wel vervelend

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam