voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De keuzes van cadeaus en kaarten zijn heel ruim. Top dus! Cadeau papier personaliseren met de naam van de ontvanger is ook heel leuk. En om een kaartje zelf te maken gaat ook heel gemakkelijk. Prijs/kwaliteits verhouding is super.

De vorige keer zou mijn bestelling op de verjaardag zelf aankomen en dat is helaas niet gebeurt. En dat terwijl ik een dag eerder rond 11:00hr al had besteld. Dat is jammer. Hopelijk nu met mijn nieuwe bestelling dat het wel wordt bezorgd zoals beloofd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel netjes verpakt. Erg goede service,en geweldige kaarten. Topppppppp! !!!!!!

Álles is goed...ga zó door.

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb bijna €9,- extra betaald zodat het kado vandaag tussen 17:00 en 22:00 bezorgd zou worden. Blijkt nu dat het rond /na middennacht wordt afgeleverd. Belachelijk !!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik was vroeger heel tevreden nu nier meer !

Niet beloven de dag erna te kunnen bezorgen als je voor 21:00 besteld

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service, 7 dagen per week en een leuk uitgebreid assortiment. Ik zou het zeker aanraden!!

Transparante ballon met ledstrip zou denk ik een leuk idee zijn. Zie hier veel mensen mee lopen in Spanje en verkopen ze bijv. ook bij bol.com, toen dacht ik dat zou een leuk idee zijn om te kunnen versturen via Greetz met eventuele personalisatie! :) (Alleen geen idee hoe lang zo’n ledstripje mee zou gaan)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik werd al keurig geholpen. Waar het naar toe moest die mensen waren ook zeer enthousiast, keurig verpakt en het chocolade zag er prachtig uit. Dus voor mij zeker tot de volgende keer.

Ik heb echt GEEN minpunten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle bezorging Je wordt erg goed op de hoogte gehouden van de status Garantie dat je er iemand blij mee maakt

Die zijn er eigenlijk niet. Misschien geen verzendkosten rekenen? Ook al snap ik dat wel weer;-)

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Uw site is veranderd, tegenwoordig kan je niet meer opslaan of foto s uploaden. Hierover geen bericht ontvangen

Het tijdelijk opslaan van bewerkte kaarten. Het is al de derde keer dat tijdens het bewerkingsproces uw site vastloopt en je helemaal opnieuw kan beginnen. Voor mij dus zonder deze aanpassing geen greetz meer en ga naar uw concurrenten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Werkt zorgvuldig .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze om zelf je kaarten te maken, keurige bezorging op tijd, zelfs op maandag! En als je een kaart gemaakt hebt en klaar heb gezet om te bezorgen en je komt er achter dat er een fout in staat, dan kan je het alsnog annuleren en krijg je een kortingscode voor het bedrag wat je al betaald hebt!

Het zou fijn zijn als je de gemaakte kaart op kan slaan om eventueel nog wijzigingen te gaan doen. Als je nu iets doet waardoor je de kaart kwijt bent, moet je weer opnieuw beginnen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

HELEMAAL NIKS! Belofte na belofte maar geen resultaat!

Kado voor 18-jarige nichtje; mijlpaal. Besteld op 15-07; bezorgdatum verjaardag 19-07 per koerier!!!!!!!!!!! 19-07: niet bezorgd; wel langs geweest maar niemand thuis.....? maar GEEN BERICHT ACHTER GELATEN ondanks standaard mailtje!! Eerste leugen. Ik maar gebeld: oh, sorry ik bel de koerier direct, misschien vandaag nog maar ZEKER MORGEN! NIET DUS!! Tweede leugen... Weer gebeld. Sorry, sorry maar mijn collega heeft een fout gemaakt. Ik heb zojuist met de koerier gesproken; gaat morgen (zaterdag) mee in de route. Zeker weten vraag ik? Ja echt. NIET DUS!!! Derde leugen.. Ik ben dus 3x voorgelogen. SCHANDE. Ik wil mijn geld terug en een vergoeding voor mijn telefoonkosten en helemaal niks meer te maken hebben met Greetz!!! Waar mensen werken kan een fout gemaakt worden maar.. ik ben gewoon voorgelogen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk en snel.

Je moet vaak alles overdoen, want de letters en afmetingen vervallen nogal eens. Gisteren had ik vijf kaarten geschreven en verwachtte dat de postzegels gratis waren en toen ik klaar was stond er dat er storing bij jullie was. En was ik alles kwijt. Vandaag alles over moeten doen, wat geen pretje is en ik kreeg nu ook de postzegels niet gratis. ik hoop dat dat alsnog van jullie kant goed komt. Dankjewel. Met vriendelijke groet, Ilona Cijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super! Veel keus, leuke cadeaus, snel en... ze hebben geluisterd! Je bestelling blijft nu gewoon staan, totdat jij zover bent om 'm af te ronden. Toppers.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Het was goed in het verleden.

Website en app. geven veel problemen op dit ogenblik. Invoeren en aanpassen van tekst gaat moeilijk of helemaal niet. Doe hier wat aan!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten, prettige app

Het zou fijn zijn als je ook foto’s een beetje kan bewerken in de app, bijvoorbeeld bijsnijden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Simpel en snel.

Bij het aanmaken van een voorbeeld tekst en foto op de mok kon ik als klant de achterkant van de mok niet zien en hierdoor niet goed kunnen beoordelen. Het zou fijn zijn als je de mok een draai kan geven om het eindresultaat te kunnen beoordelen. thx.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Creatief, gemakkelijk om te maken en perfecte verzending.

Gedoe met extra cadeaus vind ik jammer, maar vanuit bedrijfsmatige redenen begrijp ik dat. Blijf bij je core en vermoei me niet met allerlei extra's.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer gebruiksvriendelijk en vaak met bruikbare acties!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima klantenservice. Leuke producten. Mooie kaarten. Fotokaarten worden ook altijd mooi gedrukt. Aardige mensen die er werken.

Jammer dat jullie goedkoopste optie wellicht nog altijd samen werken met postnl is. Die komen hun beloftes zo vaak niet na met bezorging en daarvan zie ik jullie de schuld krijgen en dat is jammer. Samenwerking met buitenlandse bedrijven zodat cadeautjes sturen makkelijker wordt naar het buitenland zou ook leuk zijn!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd afgeleverd!!

voldoende, een redelijke ervaring

Het maken van je tekst is lastig. Vaak veranderd lettergrootte en type zonder dat je dat wilt.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kaarten

de site werkt vaak slecht ...en ben ik de kaart kwijt en kan dan weer opnieuw beginnen. Ik zie ook de aantal stampz niet die ik gespaard heb

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam