zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

GEEN

Krijg net een bericht terug van Eline van Greetz, of ik mijn ordernummer door wil sturen, ummmm naar welk mail adresssssss, dan kan ik gelijk een screenshot van mijn telefoon zenden waarin ik kan laten zien dat ik wel degelijk langer dan 20 min. heb gewacht.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel, vakkundig en doen wat ze beloven

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima nazorg bij niet/slecht ontvangen kaart en bloemen.

perfect, zeker aan te bevelen

IVM Wenskaart mogelijkheid geven eindresultaat te bekijken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie en duidelijke website grote keuze. Het is mijn eerste boeket via deze site, dus afwachten wat de ontvanger ervan vindt.

slechter dan verwacht

Pluspunten

makkelijk en duidelijk systeem.

als er storing is , krijg je kortings code. Alleen is die niet blijvend geldig !!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Toeganklijk en creatief

goede service, goed behandeld

Pluspunten

geweldige service, kaartjes komen op tijd aan,.

ga zo door.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Op het moment niet zoveel positieve punten alles gaat verkeerd en je kan niet meer in je historie kijken dus kan niet meer zien wat je besteld heb. Dat is waardeloos.

Dat je weer in je historie kan om te kijken wat je eerder heb besteld. En dat de site beter werkt ook op je iPad ook na een Up date.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie kaarten, goeie uitleg

Na enig zoeken naar het gebruik van de kleuren bij de tekst heb ik het toch gevonden. Het is goed.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon een makkelijke manier om kaarten te versturen wanneer je zelf de deur niet uit kunt! Veel keus in kaarten. Kaarten zekf ontwerpen. Gewoon goed.

Nog weleens lastig als ik van de rechterbinnen zijde terug wil naar de linker, dan moet ik helemaal opnieuw beginnen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

het gaat zo wel lekker snel en ik hoef er niet voor weg

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering, goede producten

meer kaarten met dieren en muziekinstrumenten bv drumstel of gitaren

slechter dan verwacht

Pluspunten

Knudde...vandaag wel vernomen dat de bloemen zijn bezorgd...maar niwt even er berichtje in de brievenbus.bij welke buren !!!!!!!!!!..mijn nichtje was er even niet en nu weet ze niet bij welke buren is bezorgd !! Lekker handig....en een halve dag na het bezorgen heeft dr de bestelde bloemen NOGGGGG niet ...nu moet zij alle buren nog langs! Slechte bezorgservice hóór Greetz !!!

Laat een briefje in de bus bij welk adres en nummer de bloemen zijn bezorgd !!!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kaarten en kadootjes.

Zorg er voor dat de orderhistory het weer doet. Dit duurt veel te lang. Bovendien was er een kaart pas op dinsdag bezorgd ipv zaterdag. Niet leuk. Ligt aan post nl, maar dat is mijn probleem niet.

goede service, goed behandeld

hallo, zouden jullie iets kunnen veranderen aan het groter maken van de letters op de kaart? Nu moet je de letters arceren en dit gaat niet lekker. voordat je de letters vergroot. bedankt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een super bedrijf Waar ik zeer veel gebruik van maak

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuke cadeautjes

Maar helaas worden deze te vaak niet bezorgd, zonder dat de klant hiervan bericht ontvangt. Toevallig kom ik hier achter! De klant is dan dus het geld kwijt! Zeer kwalijk! Onbetrouwbaar dus!

zeer slecht, onaanvaardbaar

2 kaarten besteld met 30 euro aan verzendkosten om ze per koerier de volgende dag te ontvangen. Kaarten zijn niet aangekomen en zullen volgens de klantenservice ook nooit aankomen. Laatste bestelling van mij bij greetz.

voldoende, een redelijke ervaring

Orderhistorie werkt al een tijdje niet. Vervelend, ik plan altijd van tevoren en kan niet zien wie ik al gestuurd heb of niet!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Aanbod

1. Zolang Greetz zaken doet met packs als koeriersdienst maak ik geen gebruik meer van de diensten van Greetz. Wat een ongelofelijk slechte bezorgdienst. TIP kies een andere betere bezorgdienst die wel binnen de afgesproken bizar lange bezorgtijd (09:00 en 18:00) levert in plaats van anderhalf uur later. Hadden die dag met het mooie weer dus gewoon de deur uit kunnen gaan. 2. Klantenservice van zowel Greetz als Packs niet bereikbaar in het weekend dus een status update opvragen zat er ook al niet in. 3. De track & trace van Packs kan ook zo bij het vuilnis. Gezien ik besteld heb bij Greetz en Greetz zaken doet met Packs stel ik Greetz hiervoor verantwoordelijk. EDIT: Beste Eline, Bedankt voor je bericht. Toen ik zondag contact zocht was de chat niet beschikbaar. Daarnaast staat er op de website onder zowel chat als bellen de tekst: MA-VR 08:30 - 22:00. Maar goed om terug te komen op mijn klacht. Zie ticket nummer 574979 voor alle informatie.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, tot 21 uur mogelijk om de volgende werkdag te laten bezorgen.

- Site loopt nog weleens vast bij uploaden foto's. - Misschien zijn de versieringen die je kunt toevoegen aan de kaart nog iets meer te categoriseren. Bv eten en drinken, het zoekt wat fijner. - En voor de minder goed ziende klant: kan het keuzescherm van de versieringen wat groter? Het is soms niet goed te onderscheiden welke versiering je kunt kiezen (bv de tekst op een hartje is niet goed te zien).

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Niets aan toe te voegen. Altijd een heel goed verzorgde verrassing !

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam