perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd goede service en alles komt op tijd aan

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen!!!

Jullie moeten ermee ophouden te adverteren dat voor 21.00 besteld volgende dag in huis is. Want dat is bull**** ik wil mijn geld terug!!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel veel

Verpakkingsmateriaal Graag nadenken of dat minder kan en zo Milieuvriendelijk mogelijk. Mensen zitten niet te wachten op mega dozen afval.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supergave webshop. Doen wat ze beloven. Ruime keuze in kaarten, goede kwaliteit van kaart en drukwerk. Een verdiende pluim !!

ik kan geen verbeterpunten bedenken

slechter dan verwacht

Zorg dat het cadeau en de kaart ook bezorgd wordt op de verjaardag van de jarige. Een dag te laat slaat de plank volledig mis!!! Zeer teleurstellend. Zeker als de klantenservice dan ook niet de moeite neemt een fatsoenlijk excuses aan te bieden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gaat gewoon zo als je verwacht...prima

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel en duidelijk

bij mijn vorige bestelling was de kaart er niet bijgevoegd en kwam deze na de verjaardag pas ...... echt heel dom

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

gewoon heel goed!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Een week te laat bloemen in vaas bezorgd. Helemaal uitgedroogd. Niet echt een leuke attentie voor de ontvanger!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De site kan je makkelijk doorlopen en snelle afwikkeling met betalen

Je kan maar 1 afzender meegeven. Terwijl het voor kan komen dat er meerder afzenders zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heeeeeeeel veel keuze en zoveel leuke kaarten! Ik vind het leuk dat jullie om de zoveel tijd, nieuwe kaarten aan het assortiment toevoegen.

Ga zo door!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Staan echt mooie kaarten ertussen

Op mobiel vind ik greetz niet handing via app. Je moet vaak opnieuw doen als je net iets heb getypt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een taart besteld voor mijn verjaardag en naar mijn ervaring is dit toch echt super gelopen! Verwachtte berzorgtijd wordt aangegeven wat overigens ook echt klopt. Buiten dat het bezorgen soepel is verlopen ziet de taart er uit zoals deze is afgebeeld op de website van Greetz. Over de smaak kan ik de taart niet beoordelen. Deze moet ik nog proeven. Helaas heb ik vele reviews gelezen die een negatieve beeld geven over Greetz. Ik zou zeggen ervaar het allemaal zelf om zo een eigen mening/beoordeling te creëeren. Zeker voor herhaling vatbaar!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het lukt me altijd om een kaartje te versturen ook al duurt het soms lang ........

Bij ansichtkaart stond dat ik gratis een groene envelop erbij kon bestellen maar vervolgens kon dat blijkbaar niet!!! ???

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

op de laptop lukt alles gemakkelijk

op de iPhone kun je wel de voorkant maken met een foto maar de binnenzijden lukt niet een foto te plaatsen of tekst te schrijven. Dat is jammer want op de laptop heb ik praktisch geen foto's en op de iPhone wel...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle service mooie spullen.

Pluspunten

Ik heb maandagavond 2 juli een klacht ingediend over het niet bezorgd zijn van een kaart die op die dag per koerier bezorgd zou worden. De kaart is pas woensdagavond (!!!) bezorgd. Ik heb nog geen antwoord gehad op mijn klacht en ik wil zeker mijn geld terug.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

alles op tijd bezorgd! TOP!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supergemakkelijke website. Leuke kaarten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service; bij klachten (als die er al zijn) uitermate goede afhandeling ervan

heb ik niet

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Site is oke

Te late levering

Laarderhoogtweg 20