perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze, duidelijke site

Optie dat je zelf bewerkbare tekstballonnetjes kan maken en invoegen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Bestelling is bij verkeerde uitleverregio terecht gekomen. wordt morgen bij de jarige bezorgd (die dan dus niet meer jarig is). Weg verrassing. Kwestie van geen bezorgkosten = geen bezorging? Dit was dus de eerste en laatste keer dat ik bij Greetz besteld heb. Ook de volgende dag niet bezorgd. De dag daarna zelf gebeld met klantenservice. Bloemen zouden die dag bezorgd worden dus drie dagen nadat ze bij bezorger waren aangeleverd. Met dit warme weer was ik daar niet mee akkoord. Is toen nieuw boeket toegezegd dat dezelfde dag zou worden bezorgd. Dit is gebeurd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prettig,snel accuraat mooie kaarten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

gemakkelijk om iets te bestellen en veel keus

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Als de bestelling eenmaal gelukt is, altijd zeer positieve reacties, heel veel keus en mogelijkheden

Bijna altijd gaat er iets mis bij het samenstellen van mijn bestelling, soms ben ik een hele tijd bezig geweest en ben ik opeens alles kwijt. Site loopt heel regelmatig vast, dit frustreert behoorlijk en maakt dat ik niet 'even snel' een kaartje kan sturen, ik hou altijd ruim rekening met diverse belemmerende factoren, erg jammer dat dit meer regel dan uitzondering is. De gebruiksvriendelijkheid kan écht stukken beter!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede kaartenservice, kaart altijd op tijd. Leuke kaarten !

geen

slechter dan verwacht

Pluspunten

Sortering kaarten is prima.

Heel slecht bereikbaar, diverse malen gebeld vandaag en ook niet teruggebeld!!!! De kaart ben ik wel 4 uur mee bezig geweest, kon niet opgeslagen worden, mede daarom gebeld. Zojuist pas gelukt!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed bedrijf doe al jaren kaarten versturen met of zonder kado komt altijd op tijd aan.

NVT

goede service, goed behandeld

Pluspunten

alles positief, maar kan beter

Verjaardagskaarten voor kinderen vind ik moeilijk te kiezen omdat ik niet op leeftijd kan kiezen. En kind van 2 of 10 jaar dat vraagt nogal een andere kaart. Tip: stel de keuze voor leeftijden in, b.v. 1-4 jaar, 4-6, 7-9 jaar of zo.

Lastig kaart bestellen !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goed geregeld!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

geweldig gewoon

slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke orginele manier van iets sturen Leuke kaarten en cadeaus

Programma om iets op de kaart zetten bleef een paar keer hangen waardoor ik het 3x over moest doen. Vervelend, dit werk erg demotiverend.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gemakkelijk site, alles zeer duidelijk en genoeg keus

N.v.t.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurige afwerking

Tekst op kaart niet te zien tijdens typen! Pas bij controle/correctie is resultaat van tekst te zien!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De foto kaarten zijn altijd super mooi

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De bloemen oké! De bijbehorende kaart, ging stug v.w.b. het uploaden van een foto, m.a.w. lukte 5 x niet, bleef op uploaden staan.

Uploaden van een foto, bleef op uploaden hangen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten, zeker de foto kaarten zijn makkelijk te bewerken.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aanbod aantrekkelijk, diverse keuze.

Bestellen van bloemen met kaart moeizaam, ik moest verschillende keren opnieuw beginnen, omdat ik niet terug kon naar vorige fase.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kaarten zijn van goede kwaliteit en zijn leuk, de ballonnen geven een goed verrassingseffect. Het doet wat het zegt te doen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle en betrouwbare levering. Frisse bloemen worden verstuurd bij een bestelling

voorheen zag je dat de kaart in een brievenbus werd gestopt je wist dat de bestelling was afgerond. dat mis ik nu

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kaarten. Altijd perfect geregeld

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten. altijd wat van te maken.

geen

Laarderhoogtweg 20