goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keuze en prima afhandeling

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Placed an order for a gift with delivery at sunday fathers day (against a Very high surcharge). Gift was never delivered, although money was paid by me. Also i was not informed that something went wrong so i had to find out myself, go after it to get my money back (incl waiting dor 30 min on the phone to speak to someone). Same happened to another gift i ordered however given i did not contact greetz within 3 months i did not get a refund (for a gift that was never delivered). Extremely bad customer service. I am ok to pay the ridiculous high prices for the convenience of having a gift delivered but then i also expect it to be delivered and at least be informed by greetz if something goes wrong (versus having to find out and chase myself). Never order here!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fantastisch dat je aan de hand van Greetz de mooiste kaarten kunt samenstellen. Klantgerichte organisatie; bemerkt toen er onverwachtst toch iets mis ging met de bezorging en er adequaat naar een passende oplossing werd gezocht. De kortingsacties zijn aantrekkelijk.

Heb ik niet

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeker een aanrader!

None

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb een olijfje boompje met kaart laten bezorgen op 04-06-2018. Helaas werd het pas op 05-06-2018 bezorgd waardoor het zijn doel voorbij schoot. Ik probeer het nu nog 1 keer en dan houd ik het voor gezien met Greetz. Dat zou jammer zijn maar helaas.

zeer slecht, onaanvaardbaar

tulpen gekregen, slechte kwaliteit 1e geen water zoals beloofd 2e bezorgdienst niet bereikbaar 3e in deze periode van bezorging greetz offline 4e geklaagd zou nieuwe tulpen krijgen nooit aangekomen. wat ik al voorspeld had vanwege tulpentijd. Ik wilde absoluut niet dat verzender dit te weten kwam daar ik die netjes bedankt had. Er werd mij verteld dat nieuw pakket gerouteerneerd was, nu geen briefje in bus; Jullie zijn 0 sterren waard

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gaat heel gemakkelijk een kaartje maken

Vandaag een kaartje gemaakt, zou geen postzegel hoeven te betalen, maar op de eindafrekeing staat wel Postzegel: 1.66 euro

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes, snel, verzorgde kaarten, altijd leuke acties

geen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik geef jullie een 6

tussendoor opslaan van je ontwerp van de kaart is niet mogelijk dit vind ik erg hinderlijk..op de iPad en telefoon met de Greets app klapt hij er dan gewoon uit en dan ben je alles kwijt van ieder 2x 2 pogingen gedaan dat zal verbeterd rden bij andere kaarten bedrijven kan dat allemaal wel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijke website.

Mijn bestelling was uitverkocht en helaas kreeg ik dat pas een dag later te horen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel erg goed! Vooral vanuit het buitenland kun je ervan op aan dat je kaart op tijd aankomt. Mocht je toch een probleem hebben, word je in de chat heel goed geholpen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kaarten, correcte verwerking

Als je een tekst typt, kun je óf de kleur, óf het lettertype kiezen, Kleur wordt vanzelf weer zwart als je ander lettertype kiest.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Je kunt op ieder moment een kaart bestellen of ontwerpen, en alles wordt geregeld van kaart, postzegel tot bezorging zonder omkijken. Dat is nou echt service met een grote S van Service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime keuze, snelle levering en fijne app. Ik bestel regelmatig kaarten of geschenken. Altijd tevreden ontvangers.

Pluspunten

Op tijd de kaarten laten bezorgen zoals jullie dat neer zetten!!!

slechter dan verwacht

De tekst in de kaart schrijven is mij niet gelukt. Dat is heel jammer want de ontvanger weer nu niet van wie de kaart komt. Het is niet mogelijk om dit in te zien voordat de hele procedure doorlopen is.

slechter dan verwacht

Pluspunten

dit is al de 2 de keer dat mijn bestel historie weg is

zorg dat er back up,s zijn van mijn historie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel leuke dingen eigen foto’s kan je goed doen

De ap is soms wat vervelend

slechter dan verwacht

Ik kon via de website niet 2 producten toevoegen aan een kaart.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kaarten en uitgebreid assortiment. Goede service en goede keuze uit cadeau's

Mobiel op ipad of telefoon werkt het bestellen vaak erg slecht. Ik moet het diverse malen proberen, het loopt vast of de afronding na betalen sluit niet goed af. Vanavond 3 uur bezig geweest met een kaartje en nu wordt het dus een dag later pas bezorgd. Erg jammer

perfect, zeker aan te bevelen

meer blanco kaarten voor zomaar gelegenheden.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam