perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Superleuk om op een makkelijke manier mensen een échte kaart te kunnen sturen!

De maandfactuur kunnen betalen met IDEAL zou een mooie optie zijn. Iets minder 'mail' zou ook geen kwaad kunnen. Persoonlijk hoef ik niet van elke stap in het proces een mailtje. 1 afrondende mail zou wat mij betreft voldoende zijn.... 'product is bezorgd op....'

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben al jaren heel blij met Greetz, ik kan persoonlijke kaarten sturen maar wel met het gemak dat adressen al online staan. Ook handig als ik op vakantie ben, ik heb altijd een online adressenboek achter de hand. Er is veel keus qua kaarten, ik vind altijd iets moois.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd cforrect en klant vriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede service. vooral de bloemen bezorging echt geweldig.

Wat meer volwassen kaarten, met mooie decoratie voor oudere mensen, vindt ze allemaal redelijk modern, en die stuur je niet ze snel naar een ouder persoon, alleen de Janneke Brinkman kaarten zijn mooi, maar alleen weinig keuze.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelheid, zorgvuldigheid en algehele presentatie echt top 8

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De eerste x dat ik bestel en website is duidelijk, werkt makkelijk

Heb bloemen besteld voor een mevrouw die haar verjaardag niet viert ivm haar gezondheid en omdat ze met een arm in het gips zit. Graag had ik ergens willen vragen of de stelen van het boeket alvast schuin afgesneden konden worden zodat mevrouw ze alleen in een vaas hoef te plaatsen.

voldoende, een redelijke ervaring

Invullen op de kaart kan wel stuk makkelijker! Heb je alles geschreven en je kijkt naar het voorbeeld staat er nog bij “voorbeeld van je tekst” ook op de voorkant waar je niets hebt gezet. Tot drie keer viel alles weg, kost veel tijd en je ziet niet nogmaals het eindresultaat, je moet maar afwachten wat diegene krijgt, heel jammer en kan veel beter.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuk mooie kaarten En veel variatie

slechter dan verwacht

Pluspunten

De bestelde kaart voor 1 juni is niet op deze datum bezorgd!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Waanzinnig leuke. Olle tie karten, je slaagt echt altijd!

Wat ik mis is nog 1 keer de complete kaart te zien, zou fijn zijn :)

voldoende, een redelijke ervaring

Ik wilde een kortingcode invullen voor de gratis kaart bij de ballon, maar dat bleef maar mislukken. Dus heb ik de volle mep betaald.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vrij veel keus aan kaarten. Veel mogelijk door zelf kaarten samen te stellen met tot wel 20 foto's! Na het bestellen ook goed op de hoogte gehouden van het aflevermoment (zowel via mail als met een sms).

zeer slecht, onaanvaardbaar

Misleiding met gratis boeket gemengde rozen via Trekpleister. Het is niet helemaal gratis, want je betaalt verzendkosten à 2,95. Tijdens het bestellen mag je een gratis minikaart toevoegen, maar als je dat doet, moet je ineens voor het hele boeket betalen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fantastische producten, heel tevreden ontvangers!

Bij het maken van kaarten-eigen ontwerp mis je de mogelijkheid om een bepaalde fase te sparen/terug te keren. Dan moet je weer opnieuw beginnen als het niet bevalt. Ook bleef de tekst: "Schrijf hier je tekst" hinderlijk in de weg staan. Het is allemaal wel gelukt, maar het ging niet vanzelf!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke kaarten en goede service

Het zou fijn zijn als de kortingscode die 30 dagen geldig is dit inderdaad ook is. Na 1 week wordt de code al niet meer herkend!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

wat een goede behandeling geweldig

nee hoor vooral doorgaan

goede service, goed behandeld

Pluspunten

makkelijk, eigenlijk onmisbaar !

zeer slecht, onaanvaardbaar

Zondag telefonische help desk wat een ramp dat chatten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel mogelijkheden en ideaal om online je kaartje te kunnen versturen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Nog nooit problemen gehad met dit bedrijf Werkt perfect

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geweldig!

Moest even kijken hoe het beschrijven werkte. Mss een kleine toelichting?

voldoende, een redelijke ervaring

Het samenvoegen van kaart en ballon makkelijker en duidelijker maken want ben 2 uur bezig geweest om dit voor elkaar te krijgen en heb nu nog niet de ballon die ik eigenlijk uitgekozen had.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb nog geen bloemen ontvangen

Ik heb nog geen bloemen ontvangen

Laarderhoogtweg 20