perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd netjes zoals opgegeven wordt het kaartje verstuurd Duizend-en-één mogelijkheden

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk , altijd op tijd .

Je kan heel moeilijk foto ‘s toevoegen op kaart. Ik gebruik tablet . Kan ze moeilijk of niet draaien, zijn te klein of zijn opeens weg. Heb daar al een chat naar jullie toegestuurd. . Heel irritant.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Nooit geen problemen mee gehad. Super!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Volle vertrouwen, nog maar een paar keer meegemaakt dat de kaart te laat bezorgd was. Dat lag meer aan postNL dan aan Greetz.

Ik zocht een ballon voor 'een nieuwe woning' . Die kon in niet vinden. Wel met 'welkom thuis' maar dat is meer als je terugkomt naar huis. Misschien iets om toe te voegen aan het assortiment?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

makkelijke website en bezorging is altijd prima

slechter dan verwacht

KLANTENSERVICE MAG SNELLER DE VORIGE KEER DUURDE HET 3 DAGEN VOORDAT HET GELUKT WAS MET DE BESTELING......

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

geweldige kaarten, snelle levering, gewoon goed.!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime keus aan mogelijkheden en overzichtelijk. Ik vind het leuk om iets via u bedrijf te laten versturen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Da5 je verschillrnde cadeaus kunt bestellen. En de volgende dag geleverdlan worden.

Dat je bijv bloemen met een zelf uitgekozen cadeau kunt koppelen ipv devoorbereide setjes. Nu moest ik dubbele verzendkosten betalen terwijl beide voor dezelfde persoon zijn. Ook vond ik de telfonische boodschap in de wachtstand op den duur irritant worden. Misschien ook fijn om aan te geven hoe lang het gaat duren of hoeveel wachten er nog voor je zijn.

Pluspunten

Krijg in de mail een kortingscode voor een gratis kaart twv €2,50 t/m 3 juni, voor de code in bij mijn bestelling en er gaat geen korting af......

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

alleen maar positief alles gaat altijd op tijd

zeer slecht, onaanvaardbaar

gruwelijk slecht bereikbaar, oftewel NIET bereikbaar. Zowel per telefoon als per chat onbereikbaar vandaag. Na 28 minuten bij beiden in de wacht hangen nog altijd geen reactie en bestelling niet op de juiste wijze kunnen afronden. Denk nog maar eens na over de naam klanten"service", heb geen service kunnen ervaren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prima service en snel gemaakt

geen

slechter dan verwacht

Pluspunten

Dat het helpt om op tijd verjaardagskaarten te versturen

Tenminste als ik veel tijd heb om ze uit te zoeken.......deze site gaat er steeds uit, dat betekent: als ik 3 kaarten wil verzenden er soms een uur of langer mee bezig ben en dan stop ik er dus mee....!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer profecionele leveringen op tijd. Zelfs op zondag met een pakketje( bloemen) in Belgie. Ruim assortiment aan cadeautjes die u kan kiezen en uiteraard mooie kwaliteit kaartjes die u kan personaliseren.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Privé vind ik het wel goed werken

Zakelijk vind ik het lastig. Kon geen kortingscodes toevoegen en kreeg ik achteraf ook niet voor elkaar via de klantenservice. Erg jammer. Gemiste kans

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik vind het systeem heel makkelijk te bedienen, je moet wel enige kennis hebben van knippen en plakken, maar toch ook weer niet te moeilijk. Heel origineel en verrassend om te geven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ben goed tevreden gebruik het vaak

Zou graag leukere afbeeldingen als voorbeeld zien om op de kaart te zetten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super mooie cadeautjes, origineel en kwalitatief top! Ik maak altijd mijn vrienden erg blij met iets van Greetz. Ook de kaarten erbij zie ik nog vaak lang in huis staan.

Aan het einde wou ik de maat van het boeket veranderen, maar dit kan dan niet meer. Moest ik hele bestelling annuleren en alles weer op nieuw doen :(

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk dingen aantoe te voegen en mooie kaarten.

GEEN

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kaarten. Vooral de cover(z). Mogen ook wel aangepast worden want ik heb de voor mij relevante allemaal al een paar keer gebruikt.

Ik vind het jammer dat je zelf geen achtergrondkleur kunt kiezen. Bij de concurrent zie ik gezellige binnenkantjes, soms met verzendklare teksten. Heel vervelend vind ik het toevoegen van tekst. Ben ik een paar keer kwijt geweest en dan maar hopen dat het niet 3dubbel op de kaart verschijnt. Ik doe al jaren zaken met jullie maar mijn animo wordt steeds geringer.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd op tijd, prachtige boeketten , waar je eer mee inlegt ! Ontvanger blij , verzender tevreden !!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam