zeer slecht, onaanvaardbaar

Moederdag cadeaus besteld, niet geleverd. Als ik zelf geen contact had opgenomen, dan had ik nooit meer iets gehoord. Kortingscode gekregen en opnieuw artikelen besteld. 1 bestelling wel geleverd, andere niet. Geannuleerd door het sorteercentrum (stond wel voor de deur, maar vertrok weer nadat hij erachter kwam dat hij het niet bij zich had). Weer bestelling geannuleerd en weer niks gehoord, maar er weer achteraan moeten. Nu 10 dagen verder en nog niks ontangen. En dit gebeurt met helaas heel vaak bij jullie. Zonde!

Pluspunten

Probeer je dienst eens waar te maken (lees: print en verstuur je post)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

klopt het dat ik in 1 bestelling naar 1 adres 3x verzend kostten moet betalen?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zo leuk om foto's in een kaart te verwerken. De ontvanger reageert altijd heel verrast. Geweldig!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle behandeling, leuk om een kaart samen te stellen. Goed verzorgd!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Site werkt super snel. Erg gebruiksvriendelijk op de iPad. Ziet er qua styling goed uit. Trendy. Ik wist niet dat het zo makkelijk was om bloemen te bestellen.

Accorderen van machtiging duurde wat aan de lange kant.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede kwaliteit

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Wordt echt op de dag van aangevallen geleverd

Misschien niets

goede service, goed behandeld

Pluspunten

veel keuze in leuke kaarten, zeer gebruiksvriendelijke website, elke ontvanger van een kaart was tot nu toe enthousiast over het kaartje !

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zeer ontevreden dat het kado vandaag niet op de verjaardag van de ontvanger is bezorgd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het maakt mij superblij als een kaart goed gelukt is! Helaas is mijn vorige kaart naar Portugal nooit aangekomen.

soms lastig om iets te verbeteren in je tekst. Kaarten naar buitenland gaan niet zo goed reeds 2 x fout gegaan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

gewoon heel goed

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hele leuke cadeau's en bloemen

bezorging naar Duitsland?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

BEN HEEL TEVREDEN OVER HET VERZENDEN VAN DE KAARTEN

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Wordt altijd keurig op tijd geleverd.

App loopt regelmatig vast- ook deze keer weer: kaart was klaar en toen verscheen de mededeling : Oeps er ging wat verkeerd bij verwerking - probeer t opnieuw - dat is minder .....

voldoende, een redelijke ervaring

Na maar liefst 7 pogingen is m'n bestelling verstuurd, maar hoop dat het goed gaat, want de kaart is bestemd voor iemand in een ziekenhuis (het LUMC in dit geval) en ik moest perse een huisnummer invullen, maar een postbusadres heeft dat nou eenmaal niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zo blij met jullie !!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldige acties ook voor mensen die een kleine beurs hebben en zo toch iets groots kunnen doen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldige wijze van kaarten versturen altijd tijd.ga zo door

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Handig en snel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime keuze aan leuke kaarten en altijd op tijd bezorgd. Hoewel je online meerdere soortgelijke webshops hebt, kies ik eigenlijk altijd standaard Greetz.

Nog veel meer leuke stickers, om je kaart nog meer eigen te kunnen maken.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Beetje slinks natuurlijk om maar 1 tegoedcode toe te staan bij het afrekenen. Zo kost het toch nog geld, ook al had dat niet gehoeven. En dan roepen dat het nog dezelfde dag bezorgd kan worden....ja, als je 6 euro extra betaalt. Op voorwaarde natuurlijk dat ze genoeg bloemetjes ingekocht hebben. Als die op zijn kun je gewoon niet bestellen, zonder enige verklaring. Dat moet dan via de chat, waar eenzame Jens er gemakkelijk een half uur overdoet voor hij kan reageren. Nee, Greetz hecht duidelijk niet aan klanten(binding). Update: de bloemen die op donderdag voor zaterdag besteld waren zijn uiteindelijk pas op dinsdag aangekomen. Geen excuses, niks. Echt schandalig.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele fijne en snelle service!!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam