slechter dan verwacht

Te makkelijk wordt ‘excuses voor het ongemak’ gebruikt zodra PostNL het weer eens laat afweten. Kennelijk kan Greetz geen tijdige levering garanderen. Sta ik weer met lege handen morgen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mijn bestelling is niet compleet en als ik probeer te bellen moet ik in een hele lange wachtij wachten. 3x geprobeerd een chat gesprek aan te gaan, maar duurde heel lang en kreeg geen nuttig antwoord. Ik moest maar afwachten of ik werd gewoon uit de chat gezet. Nou is mijn Cadeautje maar half compleet en niet meer op tijd. Jammer want doordat ik macerons en een persoonlijke kaart bij elkaar kon combineren bij Greetz heb ik voor jullie gekozen. Jammer dat het dan toch niet uitpakt als dat ik had gehoopt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Komen netjes afspraken na. Veel mogelijkheden en opties.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service en zeer tevreden.

Geen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke keuze van kaarten. service snel en correct

Teksten kunnen downloaden etc. zo heel handig zijn

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het klopt tot nu toe altijd. Dus gewoon zo doorgaan.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed service

Het bloem potje is stuk aan gekomen dat was jammer, dat zal wel door de bezorging komen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

je kunt (super) snel een bestelling plaatsen ***** proof te bestellen en betalen Als de bloemen ook echt op Moederdag bezorgd worden ben ik zeer tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijne webshop! En ruim assortiment plus snelle levering. Top!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heerlijk gemakkelijk, Veel keus

Linkerkant kaart ook kunnen beschrijven/bestickeren

voldoende, een redelijke ervaring

Ik wilde chocolade én bloemen bestellen voor dezelfde persoon in dezelfde bestelling, en moest 2x 7,95 bezorgkosten betalen !! waarom is dit ?? Ik heb dus de bloemen niet gekocht, vind dit niet kunnen !!

groter assortiment (goedkope) bloemen

slechter dan verwacht

Pluspunten

De dame van de klantenservice was aardig.

Ik heb rond de €12 betaald voor een snelle verzending op dezelfde dag, er ging iets mis waardoor dit niet lukte, dat kan gebeuren natuurlijk. Maar nu wordt de kaart de volgende dag opgestuurd voor rond de €4, waarom heb ik dan extra betaald als er niks sneller gaat? Ik betaal niet extra om die kaart op de volgende dag te laten bezorgen als dat ook €8 goedkoper had gekunt. Ik vind dat écht slechte service, het was heel belangrijk voor deze dag. Dat is €8 weggegooid geld voor een kaart die waarschijnlijk nutteloos is op dat moment.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

niks positiefs

Heb balonnen bestelt en meteen betaald voor mijn jarige ongeneeslijke zieke vriendin het is nu 22.00 uur en het is er nog steeds niet vind dit echt niet kunnen dit is de eerste en de laatste keer!!!!!!!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie keuze aan bloemen Snelle levering

Prijs.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel makkelijk en zeker als je weet dat een gewone kaart niet op tijd is

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kaarten

Heb moeite om een tekst erin te krijgen

voldoende, een redelijke ervaring

IK heb naar aanleiding van mijn vorige bestelling gesteld echter tot heden nog geen reactie gehoord.

goede service, goed behandeld

Het invullen van de tekst is een heel gedoe, verspringt steeds naar andere lettergrootte

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam