perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie boeketten en betrouwbare service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik had een vraag over de bezorging van mijn bestelling. Daarvoor heb ik eerst gechat met iemand van de klantenservice. Deze persoon zei dat ze mij niet kon helpen. Vervolgens heb ik gebeld naar de klantenservice en kreeg ik Sevil aan de lijn. Zij heeft meteen voor mij gekeken wat ze kon doen voor mij en uit eindelijk, na een hoop moeite is het haar gelukt om mij helemaal tevreden te maken en zo wordt mijn bestelling dadelijk bezorgd zoals ik had gewenst. Ik ben nog steeds onder de indruk van het telefonische gesprek die ik met Sevil had. Mijn complimenten aan haar! Top medewerker die voor de klant (in dit geval voor mij) alles probeert om het te laten lukken. Al was het niet gelukt, dan had ze het in ieder geval voldoende geprobeerd en was ik in ieder geval goed geholpen. Dit telefonische gesprek heeft mij absoluut een fijn gevoel gegeven!!

Bij de chat met een medewerker van de klantenservice, was alles behalve goed. Ik vond het echt slecht. Ik sprak met Sharon en zij deed geen enkele moeite om mij te helpen en zo. Hier ben ik best van geschrokken. Zij zei namelijk heel duidelijk dat wat ik wilde niet kon. Achteraf is het via de klantenservice wel gelukt en dit had bij haar ook kunnen lukken. Ik vond dat ze onprofessioneel was en hier keek ik best wel van op. Ik vond het jammer en had meer verwacht, maar op deze manier leek het alsof ze zo snel mogelijk van het gesprek af wilde door middel van haar korte en ongeïnteresseerde berichten. Dit vond ik oprecht heel erg jammer.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Kaartjes worden netjes bezorgt

Op dit moment niet, in het verleden is er wel eens een kaart niet aangekomen maar daar is nu geen sprake meer van.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuke website

- levering niet op tijd - terugbetaling niet op tijd (na 3 weken nog steeds niet ontvangen) - interne communicatie kan veel beter! - alle belangrijke aspecten van een online bedrijf lopen fout

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuk aanbod

Klantenservice is echt verschrikkelijk. Zojuist een order geplaatst, waarvan ik 3x een mail kreeg dat mijn betaling was terug getrokken, terwijl het bedrag wel van mijn rekening was geschreven. Via de chat geprobeerd contact op te nemen (eerst 8 wachtenden, toen 2, toen 1) en vanaf 1 wachten nóg bijna 1,5 uur gewacht, maar krijg geen reactie, Echter staat er dat de klantenservice tot 22 uur open is, maar dat lijkt er niet op. Bestelling MOET morgen worden bezorgd, maar ik weet nu niet of dat wel goed gaat. Na 2 uur maar opnieuw dezelfde bestelling gedaan (en dus 2x betaald), hopelijk gaat het nu wel goed. Maar mijn geld mogen ze mooi gaan terugstorten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

de door u geleverde kaarten worden door de ontvangers altijd zeer gewardeerd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Enorm makkelijk en ga dit meer gebruiken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

grote keuze, snelle en meestal tijdige levering

programma loopt soms vast, maar dat kan natuurlijk ook aan mijn laptop liggen...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, makkelijk, duidelijk en leuk om te bestellen.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede service en uiterst behulpzaam

voldoende, een redelijke ervaring

Voorbeeld laten zien als de kaart geschreven is voor eventuele tekstfouten bij speciale lettertype.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

duidelijke website, kaarten, ballonnen altijd op de dag afgeleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

leuke bloemen afbeelding bij de merci chocolade voor moederdag!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gebruik het al lang en het wordt steeds duidelijker en sneller. Ook steeds leukere kaarten en nog nooit problemen gehad!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke webiste, makkelijk te bedienen.

Zorgen dat de orderbevestiging niet in de reclame map komt, maar in de primaire.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kaarten, ook goed helemaal zelf te ontwerpen. Veel mogelijkheden om naar wens te maken, zoals lettertype en kleuren

Bereikbaarheid klantenservice is slecht, zowel telefonisch als chat. En slechte ervaring met service bij niet thuis zijn van geadresseerde bij bos bloemen. Geen kaartje in de bus, niet bij buren afgegeven. Vervolgens opnieuw verzendkosten moeten betalen om alsnog bezorgd te krijgen. Zal niet snel nog bloemen bestellen via greetZ

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn dat je niet fysiek naar de winkel en brievenbus hoeft.

Het is fijn als je een kaart schrijft dat je als je deze besteld nog even ziet op het scherm voor je betaald, en eventueel nog tekst kunt wijzigen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooi etc

ik moet steeds de tekst groote en lettertype en kleur per pagina opnieuw invullen . terwijl t gewoon voor de gehele kaart hetzelfde kan zijn ... en vandaag 3x storing gehad ....

slechter dan verwacht

Pluspunten

Postief is de keuze aan kaarten en hoe makkelijk alles te bedienen is.

Ik geef een 2 omdat ik het belachelijk vind dat 1.66 per kaart moet betalen als ik het op zaterdag wil laten bezorgen. Dit noem ik ordinair onnodig geld aftroffelen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super kwaliteit van bloemen, perfecte levering in een heel speciale doos. Prijs/kwaliteit verhouding dik in orde ! De bloemen blijven echt heel lang goed. Ik geef 5 sterren !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ideaal om zo vanuit Noorwegen mijn kaarten te kunnen versturen.

Heb ik niet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

GOED

SUPER

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam