perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima! Snel en betrouwbaar!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

makkelijk, overzichtelijk en veel keus

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

betrouwbare levering uitgebreid assortiment kaarten en cadeaus

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alleen maar positief , super handig

GEEN

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Komt goed voor elkaar, daar kan je op rekenen

Ik mis dat ik het kaartje niet kan controleren. De eerste regel valt er naast met mijn I pad. Ik doe het over, de aanhef, maar kan niet zien of er nu tweemaal het zelfde staat. Dat is een grote ergernis omdat ik het kaartje niet te controleren krijg. Gemis.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

overzichtelijk wordt op tijd bezorgd veel keus uit kaarten en cadeaus ik geef het 5 sterren, maar blijft steken op 4,5

Sorry echt 5 sterren ! Ik ben uiterst tevreden.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Als er een afbeelding niet correct is geef dit dan aan in het bestelproces en niet blanco kaarten versturen. Tekst weg laten terwijl dit ruim in het aangegeven vak staat. De klantenservice vele malen sneller maken, via welke manier dan ook ik heb 3 uur gewacht op een chat service en na 8 minuten telefoneren is er bedankt voor het wachten en netjes opgehangen bij de telefonische klanten service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Je wordt van begin tot eind helemaal begeleid in het maken en afronden van je keuze. Er is ook veel mogelijk en de reacties van de ontvangers zijn heel positief.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel, correct, leuk, veel keus!

slechter dan verwacht

de site werkt erg slecht op een Ipad

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vakkundig en gemakkelijk te regelen

stabielere site

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Tot nu toe alles goed aangekomen in de U.S.A.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keus, redelijk makkelijk te hanteren.

Telefonisch niet of nauwelijks te bereiken. Ook bij de chat lang wachten. In het adresbalk s.v.p. mogelijkheid voor p.a. voor het geval de geadresseerde in ziekenhuis of instelling verblijft.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Superfijn vlug nog een leuk ontworpen kaart te sturen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik stuur al jaren kaartjes via Greetz! Heel handig, vooral op last-minute momenten waarbij je niet de deur uit kan om een kaartje te kopen. Reacties van de ontvangers zijn altijd positief!

Misschien meer lettertypes en naast op dit moment alleen glad papier ook mat uncoated papier voor een luxere uitstraling :)

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

Ik stuur een kaart naar de postbus van een ziekenhuis. Geen enkel formaat kaart kan worden verstuurd en geeft de melding "kan niet naar een postbus verstuurd worden". Dan maar per koerier, mag ook al niet!!! Vorige week naar 20 x proberen uiteindelijk gelukt naar postbus. Vandaag weer hetzelfde gedaan, maar nee hoor "mag niet naar postbus"en ook niet met koerier. Dan maar naar bezoekadres ziekenhuis....

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk. Veel keuze. Ik geef 4 sterren

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Af en toe lastig met het aanpassen/veranderen van de lay-out. Lettertype en kleur valt weer terug in de beginstand van Greetz. Verder heeeeel jammer dat je geen kado's naar Duitsland kan versturen.

Website moet weer eens aangepast worden aan de nieuwste technieken èn kado's opnemen voor verzending naar het buitenland! Voor relaties van ons, zijn wij regelmatig op zoek naar verzending richting Duitsland òf Frankrijk.

DE CADO S ZIJN SAAI EN WIJNIG VARIATIES. ONNULLIGE PRULLEN

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ruime keuze aan kaarten en fijne cadeaus om mee te versturen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

leuk assortiment. prettige online hulp

maak het makkelijker om producten in een bestelling naar het zelfde adres te voegen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super makkelijk en geen gezoek in winkels

Ik vind dat je bij het maken van een kaart niet goed kan kijken en terug kijken hoe de kaart word of de foto op zijn plaats zit en met de tekst dito. Is al 2 keer mis gegaan tekst was dan niet volledig en dat is erg vervelend.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam