goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het is gemakkelijk ,overzichtelijk en veelzijdig. Vanuit je stoel kun je een leuke attentie versturen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijne winkel, prachtige kaarten en ook veel eigen ontwerp, ideeen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten, heel veel keus, wordt altijd keurig bezorgd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd erg tevreden over de mooie kaarten en snelle levering! Laatste keer was mijn kaart niet aangekomen. Toen heb ik contact opgenomen met de klantenservice van Greetz. Ze hebben mij meteen een nieuwe kaart gestuurd, zodat ik hem alsnog op tijd voor een verjaardag thuis had! Goede service!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

originele en voldoende keuze, goede service en acties

goede service, goed behandeld

Pluspunten

correcte uitvoering en leuke voordeeltjes.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vijf keer besteld en vijf keer te laat. Twee keer daarvan heb ik moeten bellen. Ballonnen helaas al beetje leeg en tijdens Valentijn had ik helemaal geen cadeau. Ik kan mij niet voorstellen bij het cijfer 8 denk dat er heel veel revieuws zijn opgekocht. Heel treurig!

Op tijd komen

voldoende, een redelijke ervaring

JAmmer dat ik net e-mail van jullie ontvang met 50% korting op kaarten! Heb net gisterav 25 kaarten besteld... Graag ontvang ik geld/ de korting retour. Bedankt. Groeten, Reina

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Maakt waar wat het belooft. Bezorging keurig op tijd

slechter dan verwacht

Ik weet niet wat jullie veranderd hebben maar: De foto's die je wilt downloaden komen soms maar half in beeld. Ik vind het plaatsen van foto's niet erg gebruiksvriendelijk. Volgens mij is dat eerder wel anders geweest. Het kost heel erg veel tijd.

slechter dan verwacht

Kaarten schrijven is zo.lastig geworden. Mijn letters gaan dwars door de letters jullie als voorbeeld schrijven heen. De kleur en. schrijfwijze enz. Die ik aangeef word niet gebruikt. Terwijl ik in het verleden ook kaarten via Greetz stuurde en dat ging wel goed!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuk om zelf kaarten te maken, veel opties. Ruim assortiment.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie kaarten, maar keuze van datum kiezen voor buitenland erg beperkt

ik vind de datum van bezorgen erg laat!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd op tijd en correct

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De kaart was optijd ,de betaling ging makkelijk .En de foto was mooi.

Alleen heel erg jammer de tekst klopte niet en ook de afzender namen stonden er niet op.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

perfect geregeld

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

dat ze netjes bezorgd worden

Ik had al 9 stamps en heb 2 kaarten besteld, ik dacht dat ik er dan 1 kaart gratis kreeg. Ik vind het ook jammer dat je geen gekleurde letters er in kan zetten.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke kaarten en cadeau's voor een redelijke prijs.

`kaarten komen bijna nooit meer op de afgesproken datum

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keuze

Als iets naar het buitenland gestuurd moet worden. Dat daar dan ook rekening mee gehouden moet worden. Als je een datum can bezorging kunt in vullen. Ik heb op tijd wat besteld. Lever datum aan gegeven. Maar helaas nog steeds niks ontvangen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen positief punt hoe kan het gebeuren dat een trouwkado niet op de afgeleverde datum op de trouwlocatie terecht is gekomen. Dit is eeb onherstelbare fout. Jullie moeten je schamen voor deze service.

Ga zorgvuldig om met bestellingen. Vertrouwen in jullie heb ik totaal niet meer.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Werkt prima en stipt, met name als je in't buitenland zit en niet naar de post kunt of wilt.

voldoende, een redelijke ervaring

Met ipad kan ik alleen de tekst aan de linkerbinnenkant zetten. Voor rechts kan ik alleen de optie geluid aanklikken

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam