Snel maar te laat in de avond

Het was een redelijk snelle levering, s ochtends rond 9:30 uur besteld en zelfde dag laten bezorgen, een rouwkaart met boeket, werd echter pas om 22:30 afgeleverd. Dit vind ik persoonlijk erg laat, als ik dat had geweten had ik dat niet gedaan. Een avond levering moet max tussen 17 en 20 zijn en niet om 22:30.

Wat fijn om iemand blij te maken met een kaartje of een kadootje

Goed bezorging

Ik ben tevreden met greetz

HEEL GOED

Heb goede ervaringen

heeel goed,ga dit zeker vaker doen had hoge verwachtingen en dacht dat het allemaal heel prijsig was maar dat valt ontzettend mee. en heel veel keuze!

Beloftes worden niet waargemaakt

Mijn vrouw heeft een bestelling gedaan bij greetz en extra betaald om te laten bezorgen op een zondag tussen 9 en 18h maar het pakketje wat een verassing had moeten zijn kwam pas later op de avond aan. Weg verassing en weg lol voor ons. Twee wekwn geleden een klacht ingediend via hun eigen website maar tot op heden nog niets van vernomen! Komen dus belofte niet na en hebben slechte service

Supergoed!!

Prima website, eigen inbreng makkelijk te verwerken, goede begeleiding door proces en snelle levering

Greetz brengt mijn groet

Ik vind deze service en website heel fij, maak er graag gebruik van

Greetz zorgde voor een unieke verjaardagsgroet.

Uiteindelijk een leuke kaart gemaakt die goed werd ontvangen. Met eigen foto was het moeilijk om deze in landscape te zetten. Is wel gelukt.

belabberd

Heb vrijdag een bestelling gedaan voor zaterdag en die is niet bezorgd. en dan is Greetz ook nog een onbereikbaar.

Zeer slecht oude bloemen en die had ik niet besteld

Zeer slechte ervaring de bezorging deugde niet de doos was liggend vervoerd en de bloemen die ik heb besteld waren het ook niet ze hebben oude zonnebloemen met zwarte bladeren gegeven ! Ik bestel nooit meer iets !

Pakket niet afgeleverd

Pakket besteld voor een jubileum, bevestiging gekregen dat het bij de koerier was en zou geleverd worden maar de koerier heeft het nooit ontvangen. Geen compensatie, geen verontschuldiging... schandalig...

Ik heb goede ervaringen met Greetz. Zowel de ontvanger als ik, de verzender zijn uitermate tevr3den over het assortiment en de levering.

Blij met Greetz : )

Greetz is super handig. Goede service, vandaag besteld en eventueel morgen in huis. Het is toch altijd leuker een kaartje per post te ontvangen dan een felicitatie via een app te versturen.

Uitmuntend

Alles naar wens.

Duidelijk, en alles op tijd in de bus.

Alles was makkelijk en duidelijk in te vullen. En het werd op tijd bezorgd.

Totaal geen reactie op mijn mail

De layout van de verjaardagskaart voor mijn zoon was niet goed (naam stond er maar voor de helft op). Dit kon ik zelf niet aanpassen. Per mail verzocht om dit aan te passen, maar helemaal geen enkele reactie ontvangen.

Niet super

Kaartje gemaakt met een naam voorop. bij het maken stond de naam er goed op. Bij het afrekenen stond er een voorbeeld bij waarbij 1 letter er onder stond. Dacht dat komt vast wel goed maar helaas.. slordig dat dit niet duidelijk is.

Al jaren ontwerp, bestel en stuur kaarten naar vrienden, familie en iedereen die een mooie kaart verdient . Mooie kaarten, altijd mooi gedrukt en op tijd geleverd, en ook nog kunnen sparen voor gratis postzegels. Ook zijn er vaak aanbiedingen.

Leuke kaart, goede service, blij mee!

Leuke kaart, goede service!

Supergoed

Ben er superblij mee

Via mail gemakkelijk te kiezen en een kaart te maken

Zie hier boven

prachtige manier om mensen blij te maken.

Goede ervaringen!

Beide kaarten en ballonnen zij keurig in de ochtend bezorgd. Tussentijds goed op de hoogte gehouden.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam