goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd een mooie en diverse collectie, voor iedereen is een passende kaart te vinden. De levering is ontzettend snel en de kwaliteit altijd goed.

Bij het instellen van lettertypes voor de tekst van een kaart, wijzigt de grootte soms ineens uit zichzelf. Erg vervelend, wanneer je meerdere kaarten verstuurt en je steeds blijft aanpassen. Ook zou wat mij betreft de standaard witte enveloppe ook standaard gratis moeten zijn. De groene is dit tenslotte ook.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

problemen worden netjes opgelost

lekker doorgaan zoals nu

goede service, goed behandeld

Pluspunten

handige verwerking, groot aanbod

goede service, goed behandeld

Pluspunten

makkelijke site

enveloppen zonder bijbetaling als je een kleur wilt kiezen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

assortiment en eenvoud in bestellen ( via laptop.......ipad minder eenvoudig )

ipad bewerking

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuk!

Op de een of andere manier krijg ik de geschreven tekst niet goed. Ik weet nog niet precies hoeveel regels ik mag schrijven opdat het op de kaart komt. Graag dit duiden. Dank wle

goede service, goed behandeld

Ik vind het altijd jammer dat je zondag voor 22:00 geen post voor de volgende dag meer kan laten bezorgen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi assortiment kaarten. Perfecte bezorging.

Zou het niet weten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel veel kaarten voor b.v. verhuizen, was een moeilijke keus, dus voor iedereen wat wils.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alleen maar positief!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super! Niets op aan te merken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geweldig, perfect, uitgebreide keuzes in allerlei zaken. Als ik soms niet weet wat ik iemand wil geven, kijk ik altijd op de site van Greetz. Dan weet ik tenminste dat ik slaag met een zeer aparte verrassing. Zelfs bezorging op Zondag voor wat extra geld!!!!!!! Wat wil je nog meer????????

Nee, houden zo. Het is perfect!!!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Even snel een kaartje sturen. Veel keuze

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ziet er leuk uit

Bezorger laten aanbellen en niet meteen naar buren gaan en daar laten weten dat er pakketje is bij de buren en bij de desbetreffende persoon geen briefje achter laten. Ik heb een kaart laten maken en helemaal mijn naam er niet in gezet, komt er een kaart binnen met de naam lydia xxx schande en een grove fout. Bij deze zal ik greetz niet aanraden bij anderen! Weg 30,45€

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geweldige manier om een kaartje te sturen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Veel keus aan priducten, overzichtelijke site.

Bloemen en kaarten worden afzonderlijk van elkaar verzonden (bloemen komen aan zonder afzender!), beloftes worden niet nsgekomen, er wordt niet meegedacht over een oplossing, slechte service.

voldoende, een redelijke ervaring

Moeilijk in te vullen op goede manier, ik ben niet zo jong meer en dan best moeilijk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel makkelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel correct, altijd op tijd wat betreft de bezorging. mooie sortering van kaarten !!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle manier van afhandelen en duidelijk in wat je moet betalen en waarvoor.

De vele catagorieën qua kaarten zijn misschien een beetje te.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam