voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Dat je eerder gepersonaliseerde kaart niet gewoon bij kan worden besteld. Je moet alles weer opnieuw doen. En geregeld reageert de site ineens niet meer waardoor alles verloren is.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het lijkt makkelijk bestellen en ze bezorgen snel

Mogelijkheid tot inzien van originele bestelling (beide kanten kaart) Bereikbaarheid is echt niet meer van deze tijd. Half uur in de wacht om vervolgens een vrouwenstem te horen zeggen dat het nu te druk is en op een ander tijdstip weer gebeld moet worden om vervolgens op te hangen. 1 uur in de chatrij om vervolgens chatsessie eenzijdig te sluiten voordat je aan de beurt bent. Ik heb nu dure uitnodigingskaarten zonder tekst. Ga maar weer ouderwets kaartjes in de winkel kopen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes geholpen

De lange wachttijden. 2x een kortingscode gekregen en beide keren een Belgische code. Erg vreemd.

slechter dan verwacht

Pluspunten

ruime keuze

Ik vind de website nog STEEEEEEDS heel onhandig. Weer heb ik er 45 minuten over gedaan om een JUISTE bestelling geplaatst te krijgen. Al zo vaak gebeurd. Dit moet toch veel handiger kunnen lijkt mij. Het moet toch zo zijn: even snel een kaartje maken en versturen...niet : een uurtje voor gaan zitten.

zou het niet weten

Pluspunten

Bloemen 1 week van te voren al besteld. Nu 2 dagen later nog niet bezorgd. Ook niemand aan de deur geweest. Track and trace is niet actueel en geeft oude afleverdatum nog steeds aan. Voor mij geen bloemen via Greetz meer

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie en leuke kaarten

De ballonnen zijn snel slap

De laatste kaart in januari kwam 2 dagen te laat, dus 2 minpunten

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lekker snel

Ik wil een afbeelding kunnen zien en bewaren van wat ik verstuurd heb.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kaarten voor elke gelegenheid.

In drukke tijden kan het gebeuren dat de kaart niet op tijd aankomt bij de personen. Dat is jammer. Het zou mooi zijn als greetz de klant daar op attendeert voordat je een datum aanklikt. Heb dat eens meegemaakt. Kaart kwam 2 dagen te laat. Feest was al voorbij.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Grote keuze, goed uitgelegd

Voorlopig geen opmerkingen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Betrouwbaar en veel keuzemogelijkheden

Keuze tekstkleur en lettergrootte loopt niet goed. Dat was vroeger beter.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten, volop keus en gebruiksvriendelijk

slechter dan verwacht

Pluspunten

Was heel postief over jullie bedrijf, mooie kaarten, prima mogelijkheden voor persoonlijke kaarten, goede klantenservice.

De laatste kaarten die ik geprobeerd heb te maken waren een drama, begon enige maanden geleden, maar op de ipad werkt het slecht kreeg ik ook te horen vd klantenservice enige tijd geleden. Afgelopen week 2 kaarten proberen te maken, op de laptop, was ook niet te doen, super slecht, klantenservice na 2 keer 20 minuten opgegeven hetzelfde geldt voor de chat. Jammer hoor, kaarten nu gekocht.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Als PostNL gewoon bezorgd op dinsdag, waarom moet ik dan toch koerierskosten betalen? Ik vind dat nou niet echt een pluspunt. Ik wil deze kosten graag geretourneerd zien. Hier mag Greetz wel op verbeteren!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

gebruiksvriendelijke software. En er ging eens een kaart mis, verkeerde adressering en is heel netjes opgelost na een telefoontje

voor het afrekenen blijft de zandloper lopen ( de eerste 2 kaarten werden getoond maar de derde niet, alleen de envelop )waardoor het net lijkt of je kaart nog niet geladen is, ik ben verder gegaan naar betalen en hoop dat het goed komt

zeer slecht, onaanvaardbaar

Maak uw leveranciers goede maar ook duidelijke afspraken over leveringen. Ik had een bestelling geplaatst voor 20 maart. Deze bestelling is NIET geleverd. Ook geen kaartje in de bus. Gewoon helemaal geen reactie. Ben ik op 21 maart rond 16.30 mijn vraag gaan stellen in de chat van jullie. Word ik daar na RUIM 45 MINUTEN zonder een woord gewoon eruit gegooid. Ik vind niet minachting voor je klanten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

hele goede service

wel graag ook bezorgen op de dag na een feest bv Pasen 3 april is geen bezorgdag en dat is jammer

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd perfect verzorgd en bezorgd!

voldoende, een redelijke ervaring

Ik vond het verwarrend dat ik niet mijn hele tekst terug zag waardoor ik steeds meer ben gaan inkorten en op het laatst nog niet wist of de aanhef erop staat aan de binnenkant en aan de bovenkant zag ik een tekstgedeelte van de foto niet.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb er gewoon geen woorden voor hoe slecht de klantenservice is. Een verlate bezorging is tot daar aan toe, maar de afhandeling is echt schandalig te noemen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zoals altijd goed!

Geen!!

slechter dan verwacht

Ik heb mij net voor het eerst geregistreerd omdat ik iets wilde bestellen. Te laat zag ik in een mail dat ik als welkomsgebaar geen verzendkosten had hoeven betalen. Maar daar had ik wel een code voor moeten invullen. Zou klantvriendelijker zijn als jullie die korting bij een eerste bestelling anders zouden communiceren. In het bestelformulier zelf bijvoorbeeld. Nu heb ik er dus niets aan. En ben niet van plan vóór 7 april nog iets te bestellen. Jammer!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam