Mooie kaarten en gemakkelijk

Een tevreden klant

Ik ben al vele jaren een dik tevreden klant van Greetz. Voldoende keuze in kaarten en geschenken. Gemakkelijk te bestellen. Tijdens het bezorgproces wordt men keurig op de hoogte gehouden van de status. Chappeau Greetz ga zo door...

Zeer slecht!!!

Ik heb bij Greetz een kaart en cadeau besteld. Tot 2x toe is deze nooit aangekomen bij de bezorger. De klantenservice maakt zich er makkelijk vanaf en zegt dat ze niet kunnen inzien waar het probleem zit en ze willen hierover geen contact openemen. Je kan er bij Greetz dus nies op vertrouwen dat je cadeautje bezorgd wordt. Tevens kan je nog 5 werkdagen wachten op je geld als ik dit al terug krijg. Zeer slechte service!!!!!

Mijn kaart is niet bezorgd!

Op di 1 sept heb ik een kaart besteld om op 2 sept verstuurd te krijgen naar mijn kleinkind dat drie jaar werd. tot op heden is deze kaart NIET bezorgd. Aan: Elodie Jongen € 9,23 Elodie Jongen ObservantenwegObservantenweg 54 6212 ES MAASTRICHT Bezorgdatum: 02/09/2020 Kaartnummer 82EEC8QM9F Supersize Kaart 1 € 6,50 € 6,50 Enveloppen 1 € 0,00 € 0,00 Postzegel NL 1 € 2,73 € 2,73 Verzendoptie: PostNL brievenbuspost Subtotaal € 9,23 Kortingscode € -1,63 Betaald € 7,60 via: ideal 21% BTW € 1,31

Klacht direct perfect opgelost

Mijn cadeau met kaart is helaas niet bezorgd bij mijn vriendin.De dame van de klantenservice zei direct, zonder te zeuren over „heeft ze bij de buren geinformeerd” en dat soort zaken, dat mijn bestelling opnieuw zou worden gemaakt en bezorgd. Binnen 2 minuten de bevestiging per mail en de volgende dag bezorgd. Superservice!

Een verkouden bezorger en een miezerig verdroogd boeket

Een verkouden bezorger in deze coronatijd kan niet. Gisteren Een bosje verdroogde zonnebloemen ontvangen wat er niet fruitig uitziet kan ook niet. Ik ben benieuwd wat de 8 dagen versheid garantie van Greetz inhoud.

Wel een beetje jammer...

Wat ik echt jammer vind is dat ik bij een bestelling van twee kaarten wel 1 maxi actiekaart bestel maar dan geen recht meer heb op de extra gratis postzegel(s) ( de actie geldt alleen deze maand ) ik had dus beter in twee keer kunnen bestellen, dan had ik wel een gratis postzegel gehad?! Het zou goed zijn om dit aan te geven, want eigenlijk klopt dit niet vind ik. Zeker omdat in het bestelproces bij een vorige kaart dit ook pas op het laatst wordt verwerkt ging ik er nu ook vanuit dat dit bij deze bestelling ook het geval was.. Beetje jammer dus...want ik gebruik greetz graag!

Veel keus, gemakkelijk en kwalitatief goed!

We hadden een kaartje nodig om onze familie en vrienden te informeren over ons huwelijk in Corona tijd. Was snel gemaakt, tekst toegevoegd en 2 foto's en klaar. Nog even contact via WhatsApp om te checken of alles helder was en binnen 2 dagen alles keurig in huis! Goede kwaliteit en toch heel snel. Een aanrader!

Als ontvanger was ik al blij verrast,ditmaal zeer positief als verzender,

in deze "snelle tijd" geen excuus meer iemand te vergeten. Een eenvoudige manier om toch aandacht te schenken aan iemand.

Superlijm met greetz

Vanwege corona kunnen wij niet naar buiten en kunnen gelukkig via greetz , familie en vrienden toch nog verrassen.

Tevreden

Veel keus, Makkelijk te vinden en levering op tijd!

veel keus goede service

kaarten verstuurd en zeer tevreden

Ruime keuze, tijdige aflevering en praktische kado's

Weinig aan toe te voegen. Greetz doet wat ze beloven en ze bieden een ruime keuze aan kaarten die je makkelijk kan bewerken en voorzien van muziek en leuke Xtra kado's.

Zeer tevreden.

Een prettig bedrijf. De bloemen altijd vers. s'avonds bestellen en de volgende dag wordt het bezorgd.

Super handig, ruime keuze

nooit meer naar de winkel hoeven om een kaart en postzegel te halen, niet meer hoeven schrijven en herinneringen krijgen van verjaardagen e.d

Gemakkelijk en duidelijk

Ruime keuze en het gemak van digitaal versturen. Kan ruimschoots vantevoren m'n kaarten klaarmaken voor verzending.

Alles was goed,dus ben ik er blij mee.

Alles was goed,dus ben ik er blij mee.

teleurstellend

U blijkt nu 2x een kaart te hebben verzonden terwijl ik de bestelling van de eerste kaart had afgebroken. Heb dan ook een groot bedrag betaald voor, naar nu blijkt twee kaarten. Ik schaam me eerstens voor de ontvanger en ben boos over de belofte van een gratis kaart. Wat een miskleun. Dit had voorkomen kunnen woorden asl u de lay out van uw site duidelijker maakt. Het is een zoektocht om t e ontdekken waar je toch de tekst moet invullen. Een kriebel-lettertje ìnde kaart maakt je hierop attent terwijl de rest koeiengroot zichtbaar is. Sorry, Greets; ik vrees dat dit de laatste ervaring met jullie was.

Leuk om zelf foto op kaart toe te voegen

Groot gemak om vooruit te werken!!

Super site om kaartje te sturen met een cadeau eventueel

Fijne snelle site om kaartje te versturen. Snelle verzending. Topp

Top bedrijf

mooie kaarten, goede en snelle service.

Vaak erg goed

De laatste kaart de kortingscode postzegel gebruikt maar geen korting gekregen. Kan ik wat fout gedaan hebben of is dit gewoon mis gegaan

Vaak niet werkende acties

Gister een mail gekregen met een leuke actie! Top!, ik heb 2 keer de kaart moeten maken om heb hopelijk te kunnen versturen. Echter nog steeds blijft hij hangen. Al in meerdere browsers geprobeerd en opnieuw de kaarten gemaakt. Leuk die acties! als het werkt... Klantenservice kan helaas ook niks betekenen. Ik heb al vaker problemen gehad met Greetz, toch maar bij Hallmark gaan proberen dus... jammer.

Geen paket gekregen

Verassing pakket voor mijn jarige collega is niet bezorgd !krijg wel bericht dat pakketje geleverd is !

Bezorgen op een ander adres zonder mij daarvan op de hoogte te brengen

Dit is nu de 2e keer dat een prijzig pakket elders bezorgd wordt dan op het opgegeven adres en dat de persoon waar het wel bezorgd zou zijn zegt van niets te weten... Greetz doet niets en mijn geld is weg

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam