voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kaarten, je hoeft de deur niet uit.

Lettertype moeilijk, je begint b.v. bij 20 en onder het schrijven wordt het ineens 28. Dat is niet prettig.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuk assortiment kaarten, mooie bloemen en betrouwbare levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel fijn om op deze manier een kaartje naar iemand te kunnen sturen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het adresboek is uitstekend, en ik vind het erg makkelijk, dat jullie waarschuwen, als er een verjaardag aankomt. Ook het assortiment is geweldig.

ik vind het nog moeilijk, met het uitleg , om de kaarten in te delen. d.w.z. de verschuiflijnen op de goede plek zetten. Met vriendelijke groeten Ch. Gerhard.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Lege kaart verzonden. Tekst in een kaart schrijven is niet te doen. Totaal geen overzicht. Toepassingen werken niet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wat een super service om bij het betalen van de kaart te vermelden dat ik nog geen gebruik heb gemaakt van de kortingscode die geldt! Daarnaast erg makkelijke ontwerp-tool en ook de prijs is goed.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niet goed. Kaart zou op 17-3 bezorgd worden maar dat is niet gebeurd. Erg jammer.

Doen wat je belooft.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bezorging altijd op tijd

Geen idee

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en groot assortiment.

Jammer dat ik zowel voor de bestelde en de bestelde cholade 2 maal verzendkosten moet betalen bij aflevering op hetzelfde adres!

Pluspunten

Maak het makkelijker om foto's te wijzigen of te verwijderen m.n. in de collage. Maak het mogelijk om eigen afbeeldingen (geen foto's) te gebruiken.

goede service, goed behandeld

Op het scherm waar het adres moet worden ingevuld staat op zondag 18 maart dat de kortingscode KAART25 kan worden gebruikt. Evenlater op het prijsoverzichtscherm de kortingscode KAART25 ingevuld. Resultaat: Melding: kortingscode KAART25 is verlopen. Hoe is deze onlogica mogelijk?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk en snel in gebruik

Tijden van bezorging zouden wat specifieker kunnen dan tussen 8 en 20 uur savonds.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

gewoon te leuk om op deze manier iemand te verrassen.

heel vervelend dat je als het iets te lang duurt je weer opnieuw moet beginnen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Even wat mis gegaan maar later fijn hersteld

goede service, goed behandeld

Pluspunten

leuke kaarten

Heb geen korting gekregen omdat deze verlopen was! terwijl ik een mail van jullie krijg dat de code dit weekend nog geldig is. Jammer dus

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk te bewerken. Mooie kaarten

Heb een kortingscode die tot en met 18 maart geld. Die wordt niet geaccepteerd terwijl de kaart op 18 maart is besteld

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

leuk product, goede service. prijs redelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ben altijd tevreden, levering op tijd, top bedrijf.

slechter dan verwacht

Op de site stat dat dit weekend 25% korting wordt gegeven met de code KAART25 maar vervolgens blijkt die aktie om 13.00 uur op zondag al te zijn verlopen. Beetje vreemd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldig, thuis vanachter je pc anderen verrassen met mooie kaarten of cadeautjes

slechter dan verwacht

Kaart op tijd besteld; 12.30u en komt niet de volgende dag aan? Dit is nu al de tweede keer! Bestelling werd verwerkt om 0.30u.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam