slechter dan verwacht

Pluspunten

Geen, ik zou een korting krijgen op 18-03-18 maar bij verwerken van bestelling heb ik niet de korting kunnen zien van 25% dus waar is die gebleven? Ondertussen was de bestelling al verwerkt

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keuze

Er staat gebruik kortingscode Kaart25 Maar bij invoeren code kreeg ik de melding code is verlopen. Beetle jammer Greetz!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

positief

Ontstemd over de misleiding over de korting. Laatste weekend korting( kaart25) betekent ook de zondag . Daarnaast regelmatig: oeps er ging iets mis! Dit gebeurt te vaak

Pluspunten

Kortingscode KAART25 gaf aan dat de actie verlopen was, beetje jammer stond wel bij tot en met 18 maart

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gebruiksvriendelijk, ruime keuze, goede kwaliteit en tijdige bezorging.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer duidelijke instructies op de site Bezorging altijd op afgesproken dag Vaak leuke acties

Prijs van fles wijn is veel hoger dan in winkel, dit vind ik niet netjes, klant betaalt al de bezorgkosten.

zeer slecht, onaanvaardbaar

m n kaartje bij de bloemen was gratis. blijkt dat ik het toch moet betalen en niet terug kan draaien,slechte zaak

slechter dan verwacht

Ik heb altijd met veel plezier kaartjes gestuurd via Greetz, maar de laatste 2 maanden is er al 2 keer iets mis gegaan. Ik krijg in eerste instantie een mail dat de bestelling bevestigd is en mijn kaart verstuurd wordt. Echter zie ik een paar dagen later een mail dat de bestelling is geannuleerd. Dat vind ik erg vervelend, omdat ik dan niet meer in de gelegenheid ben om de kaart opnieuw te sturen. Ik heb dan ook minder vertrouwen gekregen in de betrouwbaarheid van jullie service. Jammer! Met vriendelijke groet, Kim de Jong

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gemakkelijk in het gebruik. Ook in het buitenland nog steeds op tijd met je verjaardagskaart.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldig makkelijk! Voor elke gelegenheid een kaart, geen gezoek in de winkel, makkelijk inde weekenden...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top bedrijf, hoe ging dat vroeger met kaarten sturen :-) ???

Ik zou het niet weten

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

klacht duur veel!!! te lang voordat er op gereageerd word en opgelost chat duur helemaal VEEL TE lang heb 45 min moeten wachten voor je geholpen weg

bekwame mensen bij het chat zetten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldig om zelf de kaarten te kunnen bewerken met foto's, lettertypes, stickers enz...

Als de kaart klaar is en je hem in het winkelmandje zet zou ik het fijn vinden om hem nog even te checken... of de tekst er netjes in staat bijvoorbeeld. Dit kan nu niet (volgens mij).

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fantastisch.

Nee.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn mooie kaarten te kunnen bestellen via internet. Aantrekkelijke aanbiedingen

Het is soms lastig om van de rechter pagina op de linkse te komen. Het is niet het gemakkelijkste programma om te bedienen in deze. Krijg de neiging het bijltje er halverwege bij neer te gooien. Da's jammer.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keuze van kaarten

Er voor zorgen gaan, dat als je kiest voor de kleur van schrijven , dat dan niet steeds de kleur terugvalt op de standaard kleur en ditzelfde gebeurd met de in te stellen grootte van het lettertype. Door dit gebeuren heb ik wel ruim een half uur erover moeten doen, om de keuze kaart in orde te krijgen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

leuk om bij je kaart nog een cadeau te kiezen, maak je pakket compleet

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel leuke keuzes.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Was tevreden en goede klant van greetz maar.....

kaart van 11 maart 2018 (zondag) per koerier, ondanks extra kosten, nooit aangekomen !! Heb 2e kaart moeten sturen !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben de 25% vergeten. Stom

Ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel bezorgt en ruim aanbod

Beetje duur

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima, tot nu toe helemaal geen klachten!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam